A ty se těm lidem divíš, když slyší - odvolávám co jsem slíbil a slibuji co jsem odvolal? Chaos ve všech nařízeních a pokynech. To pak už někteří neunesou a vys.rou se na všechno. Když se pomalu nic nemuselo dodržovat před volbami, tak proč nyní? Ti co mají nižší pocit zodpovědnosti nejen k sobě, ale i druhým už těžko o něčem přesvědčíš po dobrém. A po zlém už vůbec. Dnes jsem byl u doktorky a sestra mi vyprávěla, jak už jsou lidi nevrlí i na ně např. v telefonu. Taky toho mají hokly plné brýle.Mart76 píše: ↑6. 1. 2021, 10:54 Byl jsem na otočku na chalupě vypustit vodu kvůli mrazům. Souseda odvezla rychlá s Covidem do nemocnice. S ohledem na jeho věk 64 roků a to, že má velký pupek mu moc šancí nedávám.
Taková je to prdel světa, všude kolem lesy, ani ty lišky tam nejsou, aby dávaly dobrou noc. Cca 50 stálejch obyvatel, věkový průměr 60 roků, každý je každýho bratranec, na roušky každý kašle. Chlapi si kupovali sudy s pivem, naráželi si je v hasičárně a každý večer se slezli. A soused točil.
Takže je možný, že až tam za dva měsíce dojedu, tak počet obyvatel bude nižší možná o 20 %.
Za tu třetí vlnu už to na Babiše nikdo nehodí. Za tu si už můžou lidi sami. Když se dívám kolem, tak mě připadá, že se ti lidi chovají tak, jako by se chtěli nakazit schválně. Natruc.
Něco jako ta volba prezidenta.
corona virus - obecna diskuze
Psyops som myslel vo svojej podstate(dezinformácie, podvratné pôsobenie, rozklad spoločenského zriadenia...), nie ako priame pôsobenie na morálku nepriateľa vo vojnovom stave. Len škoda, teraz viac vídať na trikách Čegevarov o podobnú chamraď.
Dost dobre nektere zde pritomne a jejich prispevky nechapu: kdyz je zloutenka (kontaktni sireni), taky si nemyjete ruce jen kvuli tomu, ze to nekdo naridil jako nejjednodussi a docela ucinnou prevenci?
Kolem rousek se tady nakeca ... a tech "argumentu", co se snese. Ale je fakt, ze vam neprsi do krku
.
Nezapomenme, ze kdyz Cina ze zacatku vse dusledne tajila, zavirala sve lekare, kteri se o nebezpeci a potom i o realnem stavu zminovali verejne, tak taky nezapomnela po svete zcela utajene nakupovat zejmena respiracni ochrany ...
BTW: dle zpravodajstvi zakazali do zeme vstup expertum (WHO), kteri smerovali do Wuchanu.
To se soudruzi jeste ted boji, ze nestihli vse "uklidit a vylestit"?
Kolem rousek se tady nakeca ... a tech "argumentu", co se snese. Ale je fakt, ze vam neprsi do krku

Nezapomenme, ze kdyz Cina ze zacatku vse dusledne tajila, zavirala sve lekare, kteri se o nebezpeci a potom i o realnem stavu zminovali verejne, tak taky nezapomnela po svete zcela utajene nakupovat zejmena respiracni ochrany ...
BTW: dle zpravodajstvi zakazali do zeme vstup expertum (WHO), kteri smerovali do Wuchanu.
To se soudruzi jeste ted boji, ze nestihli vse "uklidit a vylestit"?
Naposledy upravil(a) lapa dne 6. 1. 2021, 11:31, celkem upraveno 2 x.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Valka je az nejzazsi reseni - krome tech cinitelu v pozadi, kteri potrebuji vyklidit sklady a nakupovat nove valecne technologie.
Takze psyops zejmena v "mirove dobe". Ale terminologicke a jine nuance nema cenu resit ... takze uz asi nebudu reagovat

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Divím, nedivím. To je těžké, spíš lidi nechápu. Ale to už asi bude můj problém. Možná mám malou schopnost empatie, protože si pro sebe dokážu určit, co je pro mě důležité a co ne. A jiní mají ty priority asi nastaveny jinak.Josef píše: ↑6. 1. 2021, 11:17 A ty se těm lidem divíš, když slyší - odvolávám co jsem slíbil a slibuji co jsem odvolal? Chaos ve všech nařízeních a pokynech. To pak už někteří neunesou a vys.rou se na všechno. Když se pomalu nic nemuselo dodržovat před volbami, tak proč nyní? Ti co mají nižší pocit zodpovědnosti nejen k sobě, ale i druhým už těžko o něčem přesvědčíš po dobrém. A po zlém už vůbec. Dnes jsem byl u doktorky a sestra mi vyprávěla, jak už jsou lidi nevrlí i na ně např. v telefonu. Taky toho mají hokly plné brýle.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
šak u nás aj u vás dokonale vybieli sklady v mierovom stave

ne, na tuhle školu jsem nechodilaleshonsa píše: ↑6. 1. 2021, 2:04Tak hlavně, že se vyjadřuješ k věcem, o kterých nic nevíš. Ty jsi nějak na tu školu chodil, že výš jak by tam na takového exota reagovali, nebo co?testone píše: ↑6. 1. 2021, 6:42no, sebevědomí ti teda nechybíaleshonsa píše: ↑6. 1. 2021, 4:23 Jasně, takže aby pána velkomežného neiritovalo, že se používá marketingový termín exponenciální vývoj, tak budeme tvrdit, že je vývoj naprosto jiný. Co na tom, že to odporuje realitě, že. Právě proto máš nejspíš ten kýbl na hlavě.
No ještě štěstí, že jsi na tu jaderku nešel. To by neletěl z okna jen index, to bys asi letěl ty a Apfelbeck s Pytlíčkem by z tebe měli infarkt ....
jen mě už trochu přisírá tvůj způsob reakce na cokoli
já, já, já jenom já mám vždycky pravdu (protože Apfelbeck s Pytlíčkem ze mě infarkt neměli)
ztráta času se tím dál zabývat
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sabi ... .seznam.cz
Pro ty co chtějí číst. Vyhodnotit musí každý sám.
Pro ty co chtějí číst. Vyhodnotit musí každý sám.
Není to zrovna optimistické, ale poslechl jsem si to celé.
https://www.televizeseznam.cz/video/pro ... .seznam.cz
https://www.televizeseznam.cz/video/pro ... .seznam.cz
Nějak jsem se tedy nevšiml, že bych tu měl "já, já jenom já". Takže jaká je tvoje představa - že až tu bude někdo tvrdit, že 1+1 prostě v desítkové soustavě nejsou 2, tak jako mam strčit hlavu do písku, aby náhodou někoho nepopudil nebo dokonce nepřišíral, nebo jak si to představuješ?
Jenom pro tvoje info, stejného názoru na matematiku v pozadí covdi je i rokobokop. Svoje názory mam něčím podložené (zrovna v této záležitosti jsem to myslím dost argumentoval). Když mi někdo reálně ukáže, že to tak není, nemam problém ustoupit. Nicméně Mex tady neukázal nic, jen demagogicky si trval na svém. Jednak tahle "užitečná" rozprava na tohle téma s ním už tu byla jednou a choval se jako demagog i v jiných případech. Takže to tvoje "já, já, já jenom já" je objektivně spíš na Mexe.
Mě zase ne trochu, ale poměrně dost přisírá, jak se tu celá řada lidí staví do role nějakých samozvaných mravokárců. A to ještě za podmínek, že někteří si tu můžou pouštět nevymáchanou hubu na špacír, jak se jim zlíbí, a to dotyčným nějak nevadí. Zrovna s Mexem mam bohužel poměrně nedávnou negativní zkušenost (a bylo jich v minulosti víc) kdy se ke mně choval zjednodušeně prostě jako dacan a právě ve stylu "já, já, já jenom já" - to si na rovinu myslím, že jsem tady na ty jeho bláboly reagoval celkem věcně.
Mohu jen znovu zopakovat – vyjadřuješ se k něčemu, o čem nic nevíš.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Já to mam asi stejně jako ty.Mart76 píše: ↑6. 1. 2021, 11:49Divím, nedivím. To je těžké, spíš lidi nechápu. Ale to už asi bude můj problém. Možná mám malou schopnost empatie, protože si pro sebe dokážu určit, co je pro mě důležité a co ne. A jiní mají ty priority asi nastaveny jinak.Josef píše: ↑6. 1. 2021, 11:17 A ty se těm lidem divíš, když slyší - odvolávám co jsem slíbil a slibuji co jsem odvolal? Chaos ve všech nařízeních a pokynech. To pak už někteří neunesou a vys.rou se na všechno. Když se pomalu nic nemuselo dodržovat před volbami, tak proč nyní? Ti co mají nižší pocit zodpovědnosti nejen k sobě, ale i druhým už těžko o něčem přesvědčíš po dobrém. A po zlém už vůbec. Dnes jsem byl u doktorky a sestra mi vyprávěla, jak už jsou lidi nevrlí i na ně např. v telefonu. Taky toho mají hokly plné brýle.
Nějak jsem si myslel, že 3. vlna nebude - že už to prostě lidem docvakne. Bohužel lidi opět "nezklamali" ...
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
bude i desata, dvacata, padesata vlna, na tom nic nezmenis, i kdybys zavrel cely svet na 10 let do klece
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Zase se plánuje nějaká demonstrace.
https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/i ... e-40347154
Když tak nad tím přemýšlím, tak bych ani nebyl proti otevření hospod, sportovišť, divadel apod. Ale mohlo by to být tak, že lidé, kteří by chtěli jít třeba do té hospody by se zaregistrovali do nějakého systému, dostali by průkazku opravňující vstup a touto registrací by se dobrovolně vzdali případné hospitalizace v nemocnici při nakažení Covidem.
Tím by bylo zaručeno, že nedojde k přetížení nemocnic.
Prostě jestli nechceš dodržovat pravidla tak OK, ale pokud chytneš Covid, tak se do nemocnice nedostaneš.
https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/i ... e-40347154
Když tak nad tím přemýšlím, tak bych ani nebyl proti otevření hospod, sportovišť, divadel apod. Ale mohlo by to být tak, že lidé, kteří by chtěli jít třeba do té hospody by se zaregistrovali do nějakého systému, dostali by průkazku opravňující vstup a touto registrací by se dobrovolně vzdali případné hospitalizace v nemocnici při nakažení Covidem.
Tím by bylo zaručeno, že nedojde k přetížení nemocnic.
Prostě jestli nechceš dodržovat pravidla tak OK, ale pokud chytneš Covid, tak se do nemocnice nedostaneš.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)