No, tak tam měl zůstat, možná mu to šlo. Tam asi nemusel mít vlastní názor.
Za slovo tě nechytám, tys něco napsal a já jsem odpověděl.
Moderátor: sysel
No, tak tam měl zůstat, možná mu to šlo. Tam asi nemusel mít vlastní názor.
Tos to zahnal hodně do extrému. Čekal jsem u tebe trochu víc inteligence. Pokud jsi to teda použil jako argument.robokop píše: ↑12. 1. 2021, 3:00 Hitler byl taky demokraticky zvolen. Kdyz se zjistilo ze to je spatne tak museli jit demokraticke postupy stranou. Existuje tezko definovatelna hranice kdy se demokraticky zvoleny predstavitel neosvedci a mel by jit od valu. To by mu melo hrozit trvale kdyz udela nejakou bejkarnu takze by se toho musel obavat a nedelat je. Kdyz by tvoje pracovni smlouva vypadala tak ze jsi povinen prijit obcas do prace alespon na hodinku dve mesicne, zadne pracovni povinnosti, ovsem staly kralovsky plat, jistota x let zamrstnani, nemoznost vyhazovu. Jak by to v tech firmach adi vypadalo. Ostatne management ceske posty napriklad muze byt dost blizko teto predstave.
Kdy a kde říkám že nebyl demokraticky zvolenej ? Já jsem zde popsal jak si představuju "správného" prezidenta. Myslím, že představa kterou jsem popsal by měla být pro všechny přijatelná. A ano, kdybych si měl volit mezi Drahošem a Zemanem, tak z důvodů výše popsaných, volím Drahoše. Ze stejného důvodu bych volil Bidena.pafik píše: ↑12. 1. 2021, 2:51S Trumpem seš mimo; Trump byl demokraticky zvolenej, ale takzvaní Demokraté to nemohli rozdejchat a začali proti němu štvát. Celý čtyři roky, a dělaj to pořád; viz empíčment (to je hezký slovo, přepsaný fonetickyLukas_2 píše: ↑12. 1. 2021, 2:42 Plně souhlasím s Robokopem. Není co k tomu dodat, reprezentativnost, diplomatické chování, profesionalita. Schopnost reprezentovat stát na mezinárodní úrovni a snažit se stmelovat vlastní národ. Což je přesný opak Zemana. Ale i Trumpa. Nechápu, že po Obamovi si většina zvolila Trumpa (co ten předvádí...).). Ti z něj maj děsnou hrůzu.
Nejen mamagement České pošty, ale jako bys popisoval celý moloch poslanců a komisařů EU - a právě proto se tam vzájemně drží a vzájemně podporují, tzv. "drží basu" ve svých nesmyslných úletech a rozhodnutích.robokop píše: ↑12. 1. 2021, 3:00 ... Kdyz by tvoje pracovni smlouva vypadala tak ze jsi povinen prijit obcas do prace alespon na hodinku dve mesicne, zadne pracovni povinnosti, ovsem staly kralovsky plat, jistota x let zamrstnani, nemoznost vyhazovu. Jak by to v tech firmach adi vypadalo. Ostatne management ceske posty napriklad muze byt dost blizko teto predstave.
pafik píše: ↑12. 1. 2021, 3:05Tos to zahnal hodně do extrému. Čekal jsem u tebe trochu víc inteligence. Pokud jsi to teda použil jako argument.robokop píše: ↑12. 1. 2021, 3:00 Hitler byl taky demokraticky zvolen. Kdyz se zjistilo ze to je spatne tak museli jit demokraticke postupy stranou. Existuje tezko definovatelna hranice kdy se demokraticky zvoleny predstavitel neosvedci a mel by jit od valu. To by mu melo hrozit trvale kdyz udela nejakou bejkarnu takze by se toho musel obavat a nedelat je. Kdyz by tvoje pracovni smlouva vypadala tak ze jsi povinen prijit obcas do prace alespon na hodinku dve mesicne, zadne pracovni povinnosti, ovsem staly kralovsky plat, jistota x let zamrstnani, nemoznost vyhazovu. Jak by to v tech firmach adi vypadalo. Ostatne management ceske posty napriklad muze byt dost blizko teto predstave.
Jedna kanadská tv před lety je dobrej příklad ,uvidíme za pár měsíců .Thomeeque píše: ↑12. 1. 2021, 2:58Určitěfmodel píše: ↑12. 1. 2021, 2:38Nebude to tím že to začíná jednou notečkou a pak to dopadne jako vždycky ?
Co třeba začátek Me Too kdy si stárnoucí hvězda která vydělala ranec peněz vzpomene na to že si ten ranec peněz vykou....a a vyšu..a u různých režisérů,a najednou si vzpomene na to že to vlastně bylo znásilnění a podobné bláboly , proč to nehlásila tenkrát ? jenže to by přišla o ten balík prachů atd.
Tohle by se mělo brát jako křivé obvinění když si na něco vzpomenu po 30letech a přitom to nemusí ani dokázat že je to pravda ,a dotyční skončí vymazáním z historie .Proto je v pořádku stavět na tom, co si přejí nějací blíže nespecifikovaní fanoušci filmu Sám Doma 2 a co s tímto filmem udělala jedna kanadská TV stanice před 7mi lety
![]()
pavlík píše: ↑12. 1. 2021, 3:29Nejen mamagement České pošty, ale jako bys popisoval celý moloch poslanců a komisařů EU - a právě proto se tam vzájemně drží a vzájemně podporují, tzv. "drží basu" ve svých nesmyslných úletech a rozhodnutích.robokop píše: ↑12. 1. 2021, 3:00 ... Kdyz by tvoje pracovni smlouva vypadala tak ze jsi povinen prijit obcas do prace alespon na hodinku dve mesicne, zadne pracovni povinnosti, ovsem staly kralovsky plat, jistota x let zamrstnani, nemoznost vyhazovu. Jak by to v tech firmach adi vypadalo. Ostatne management ceske posty napriklad muze byt dost blizko teto predstave.
fmodel píše: ↑12. 1. 2021, 3:32Jedna kanadská tv před lety je dobrej příklad ,uvidíme za pár měsíců .Thomeeque píše: ↑12. 1. 2021, 2:58Určitěfmodel píše: ↑12. 1. 2021, 2:38
Nebude to tím že to začíná jednou notečkou a pak to dopadne jako vždycky ?
Co třeba začátek Me Too kdy si stárnoucí hvězda která vydělala ranec peněz vzpomene na to že si ten ranec peněz vykou....a a vyšu..a u různých režisérů,a najednou si vzpomene na to že to vlastně bylo znásilnění a podobné bláboly , proč to nehlásila tenkrát ? jenže to by přišla o ten balík prachů atd.
Tohle by se mělo brát jako křivé obvinění když si na něco vzpomenu po 30letech a přitom to nemusí ani dokázat že je to pravda ,a dotyční skončí vymazáním z historie .Proto je v pořádku stavět na tom, co si přejí nějací blíže nespecifikovaní fanoušci filmu Sám Doma 2 a co s tímto filmem udělala jedna kanadská TV stanice před 7mi lety
![]()
Někdo chce vidět někdo ne , někdo chce chápat někdo ne ,každej svého štěstí strůjce.
Někdo chce vidět tak moc, že mu stačí zavádějící nadpis
Z tohoto článku to ale vidí jen ten, kdo to z něj vidět chce.
Jo, dopadlo to špatně, ale byla to výjimka. Děláš, jak kdyby ty Hitlery volili ob volební období.robokop píše: ↑12. 1. 2021, 3:31 A co je na tom spatne
Je to popis historie kdy na zaklade demokraticke volby neco dopadlo velmi velmi spatne. Jestlize demokraticka volba ma byt synonimum pro neco co pak dopadne spravne tak tohle je pripadvze tomu tak vzdy nemusi byt.
Stejnetak zeman byl demokraticky zvolen. Jestli ma ted nekdo pocit ze nasi zemi reprezentuje vhodnym zpusobem tak ma patrne nejak pomichane hodnoty.
S velkou částí textu o fungování fb a socsítí obecně bych se stotožnil, ale to že trumpa volilo 75 mil zoufalců si nemyslím. To mi připadá jako pokus o zjednodušení a polarizaci společnosti podobně jako při nástupu komunistů k moci. Mě se to jeví tak že ti lidé prostě nechtěli volit levici která má v plánu více vybírat a více rozdávat různým skupinám.robokop píše: ↑12. 1. 2021, 9:36
Uvědomme si, že díky jevům popsaným v textu si zvolila více než 200 let stará demokracie do svého čela někoho tak na první pohled nedůvěryhodného jako je Donald Trump.
A nejen to i teď po čtyřech let jeho rozkopávání všeho, co za svou existenci USA vybudovaly, volilo v nejlepším přesvědčení Donalda Trumpa 75 miliónů lidí...
Celý odkaz zde: https://dennikn.sk/2216304/trumpovi-rad ... ca0229b7ab
pafik píše: ↑12. 1. 2021, 3:51Jo, dopadlo to špatně, ale byla to výjimka. Děláš, jak kdyby ty Hitlery volili ob volební období.robokop píše: ↑12. 1. 2021, 3:31 A co je na tom spatne
Je to popis historie kdy na zaklade demokraticke volby neco dopadlo velmi velmi spatne. Jestlize demokraticka volba ma byt synonimum pro neco co pak dopadne spravne tak tohle je pripadvze tomu tak vzdy nemusi byt.
Stejnetak zeman byl demokraticky zvolen. Jestli ma ted nekdo pocit ze nasi zemi reprezentuje vhodnym zpusobem tak ma patrne nejak pomichane hodnoty.
Nemám pocit, že Zeman reprezentuje naší zemi vhodným způsobem, ale holt musím zatnout zuby a počkat, až mu to skončí. Přiznám se, že jsem, jako tu někdo už psal, myslel, že nevydrží ("dávám Zemanovi rok, maximálně dva"). No, nevychází to. Ale to neznamená, že půjdu někam řvát, že má odstoupit a nebo se toho domáhat dokonce třeba i násilím. Jinak bych se dostal na úroveň těch, co tady jedním dechem kážou o demokracii a druhým jí popíraj.
Lukas_2: Máme naprosto rozdílné názory; já ten tvůj respektuju, mysli si co chceš. Je to tvoje právo.
Ben Ash píše: ↑12. 1. 2021, 4:37S velkou částí textu o fungování fb a socsítí obecně bych se stotožnil, ale to že trumpa volilo 75 mil zoufalců si nemyslím. To mi připadá jako pokus o zjednodušení a polarizaci společnosti podobně jako při nástupu komunistů k moci. Mě se to jeví tak že ti lidé prostě nechtěli volit levici která má v plánu více vybírat a více rozdávat různým skupinám.robokop píše: ↑12. 1. 2021, 9:36
Uvědomme si, že díky jevům popsaným v textu si zvolila více než 200 let stará demokracie do svého čela někoho tak na první pohled nedůvěryhodného jako je Donald Trump.
A nejen to i teď po čtyřech let jeho rozkopávání všeho, co za svou existenci USA vybudovaly, volilo v nejlepším přesvědčení Donalda Trumpa 75 miliónů lidí...
Celý odkaz zde: https://dennikn.sk/2216304/trumpovi-rad ... ca0229b7ab
Taky si nejsem uplně jistý jakým směrem by se měla ubírat regulace fb a spol a jestli bychom je měli regulovat.