corona virus - obecna diskuze
Zprávy z bojiště: chtěl jsem zaregistrovat mámu na očkování. Ale registrační systém se zřejmě složil, už půl hodiny čekám na potvrzovací SMS. Po prvním pokusu jsem poslal ještě opakovanou žádost, odpověď nepřišla ani na jednu.
Jaké zkušenosti máte vy?
Jaké zkušenosti máte vy?
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mam info
REGISTRACE: Piny rozesílá rezervační systém postupně. V tuto chvíli je ve frontě více než 40 000 sms. Operátoři je rozesílají rychlostí 20 SMS za vteřinu. Řešíme další navýšení kapacity.
REGISTRACE: Piny rozesílá rezervační systém postupně. V tuto chvíli je ve frontě více než 40 000 sms. Operátoři je rozesílají rychlostí 20 SMS za vteřinu. Řešíme další navýšení kapacity.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Vzpomeňte si na doby, kdy se posílaly sms o Vánocích a Silvestru ve velkém, jak se operátoři chvástali, kolik že sms prošlo jejich sítěmi. Že by měli od té doby horší HW a SW? Tomu se mně nechce věřit. A že by všichni nad 80 let vzali registraci hned po ránu útokem? Já bych řekl, že chyba asi nebude na straně operátorů a seniorů.
No tak já mám taky zprávu. Přímo od zdroje. 
Cite:
Omlouváme se, ale kapacita rezervací na očkování je již vyčerpána u všech očkovacích míst.
Další rezervace budou umožněny později dle dodávky vakcín. Doporučujeme ověřit volnou kapacitu nejdříve za několik dní.
Původní PIN 2 Vám zůstává platný, pro rezervaci již nemusíte vytvářet registraci a můžete přímo rezervovat na adrese https://reservatic.com/ockovani.

Cite:
Omlouváme se, ale kapacita rezervací na očkování je již vyčerpána u všech očkovacích míst.
Další rezervace budou umožněny později dle dodávky vakcín. Doporučujeme ověřit volnou kapacitu nejdříve za několik dní.
Původní PIN 2 Vám zůstává platný, pro rezervaci již nemusíte vytvářet registraci a můžete přímo rezervovat na adrese https://reservatic.com/ockovani.
Zajímalo by mne, co dnes asi tak kantýna má v nabídce... pro ty servery...

Možná konečně dorazili kladné elektrony

Nechápu

- neoraganizuje tu šaškárnu CZ stát pro české občany? Není zde náhodou zákonem daný úřední jazyk?
- není rezervace součástí plánování a organizování distribuce, tak aby příští dodávky dorazily tam kde jsou potřeba?
Všichni sice možná anglicky nemluví (což je bohužel smutné děditství komunismu, a ještě předtím toho zkur....ho národního obrození).
Ale vlajku by mohli poznat.
Takže kliknout nahoře na českou vlaječku třeba zvládnou.
Zájem o očkování je asi obrovský. Což se (podle mě) dalo čekat. Už jsem to tady několikrát ventiloval, že čekám velký zájem (i přes kecy hlučných antivaxerů).
Je s podivem, že na to nebylo myšleno. U pěšáků z ulice (kteří ale přijdou na řadu později) se to možná dá čekat, protože pak se do očkování zapojí i obvoďáci a další subjekty, takže tady je na rezervaci asi brzo.
Ale u seniorů 80+ by to všechno mělo proběhnout zatím v nemocnicích, takže by snad termíny už mohli rozdat. I když budou dost dopředu.
Dodávky vakcín jsou snad nasmlouvané a potvrzené, takže na nějakých 14 dní dopředu by se na to snad mělo dát spolehnout.
No ale možná to vidím moc jednoduše.
EDIT: Ještě taková zajímavost. Na výběr je tam čeština, slovenština, angličtina (což je všechno rozumné), a pak ještě chorvatština (proč?).
Ale vlajku by mohli poznat.
Takže kliknout nahoře na českou vlaječku třeba zvládnou.
Zájem o očkování je asi obrovský. Což se (podle mě) dalo čekat. Už jsem to tady několikrát ventiloval, že čekám velký zájem (i přes kecy hlučných antivaxerů).
Je s podivem, že na to nebylo myšleno. U pěšáků z ulice (kteří ale přijdou na řadu později) se to možná dá čekat, protože pak se do očkování zapojí i obvoďáci a další subjekty, takže tady je na rezervaci asi brzo.
Ale u seniorů 80+ by to všechno mělo proběhnout zatím v nemocnicích, takže by snad termíny už mohli rozdat. I když budou dost dopředu.
Dodávky vakcín jsou snad nasmlouvané a potvrzené, takže na nějakých 14 dní dopředu by se na to snad mělo dát spolehnout.
No ale možná to vidím moc jednoduše.
EDIT: Ještě taková zajímavost. Na výběr je tam čeština, slovenština, angličtina (což je všechno rozumné), a pak ještě chorvatština (proč?).
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pro dokreslení diletantismu - systém pro registraci starších lidí nepočítá s RČ se 3 čísly za lomítkem, které mají skoro všichni občané narození před rokem 1954
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)