corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
filla
Kontaktovat uživatele:

19. 1. 2021, 7:12

"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

19. 1. 2021, 7:16

Pro zastance volneho prubehu nemoci bez opatreni doporucuji nastudovat situaci v meste MANAUS. Tam to zkusili. Zkusili si vytvorit tzv. Prirozenou stadni imunitu tim ze to nechaji nekontrolovane roznest po lidech. O cislech si udelejte predstavu sami. To ze to tam je dokonale promorene a maji dalsi a dalsi vlny a nic se nezmirnuje hovori zcela jasne za to ze tenhle zpusob nefunguje. Buhvi nakolik bude ucinny zpusob s vakcinou kdyz se spousta lidi vyjadruje ze do ni nepujde. Momentalne to vypada na jedinou cestu. Lek pokud vim atim neni.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Charon
Sponzor fora

19. 1. 2021, 7:26

Takze zkusenost s ockovanim v Thomajerce, registrace na sedmou jako prvni, ve 3/4 jsme dorazili, asi deset starousku ve fronte. Dohady s personalem pulka z nich, ze meli nedelni termin, ze je tam poslali a nemaji termin, chaos. Koordinatorka, dobrovolnice cca 65, chudák nezvladala. Sestra maly general, 150cm na 150 kilo, zavelela jdete dovnitr, mame asi pet kresel. Bez ohledu na cas registrace, jmena, vsichni pichlý. Pak dorazil asi reditel se sekretarkou, tak sestra vyrazila, provedla je vsude a kvokala jak je to super. Na moji námitku, ze to spis pripomina hejno pred jatkama, na me koukali jak na vraha. Formular co chteli vyplnit si zkoukli, vratili a nechteli ani podepsat, i kdyz tam je na to radek.
Rekl bych naprosty standart naseho zdravotnictvi pod andrejem a blaťákem :mrgreen:
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
dovla

19. 1. 2021, 7:50

aleshonsa píše: 18. 1. 2021, 7:40
dovla píše: 18. 1. 2021, 7:34
robokop píše: 18. 1. 2021, 2:00 Kdyz tam z kraje covidu nekdo kritizoval postupy tak vypadl nestastnou nahodou z okna. Dokonce se ty nestastne nahody nejak sesli. Ja myslim ze ted uz si nikdo nedovoli ani spitnout i kdyby bylo neco hodne spatne.
Však aj v usákove zastrelili v ich hlavnom wigvame teraz nedávno 4 protestujúcich a nič sa nedialo. Všetky západné média zaryto mlčia . Alebo ich dokonca nazvali vandalmi. Vieš si predstaviť, že by sa to stalo v Kremli alebo v Bielorusku?
A ktovie kde sú pochovaní Skripalovci. Každá krajina si háji práva po svojom. Len na jednej strane je dovolené všetko a proti druhej strane sú hneď vyhlásené sankcie.
Nějak jsem nepochopil logiku tvého uvažování. Takže násilím vlézt do Kapitolu je to samé jako kritizovat nějakou vakcínu?
Ja som nič také o nejakom vypadnutí z okna nikde nezaregistroval. Ale možno iba čítame každý niekde inde. Chcel som tým len poukázať na dvojitý meter. Však to udeľovanie "sankcií" je už na smiech. A bruselská chátra len pritakáva. A pritom francúzi alebo nemci veselo s rusmi obchodujú. Ale my z východu nemôžeme.
Únia sa musí vrátiť k tomu na čo bola založená - európske HOSPODÁRSKE spoločenstvo.
Ospravedlňujem sa že je to od hlavnej témy, ale potreboval som sa vyjadriť.
Grad

19. 1. 2021, 8:23

Jenom pro některé nechápající, tohle obsazení "vlády" zde není kvůli spravování věci veřejných - vládnutí.
Pravý důvod naznačí třeba toto "Státní firma Čepro nakoupila od Agrofertu paliva za 5 miliard bez veřejné soutěže"
filla
Kontaktovat uživatele:

19. 1. 2021, 9:01

a proto take pozadala o prodlouzeni nouzoveho stavu, nekterym stale nedochazi, ze nouzovy stav nijak neprispiva v boji s virem, nechapou, za co nektere skupiny bojuji
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

19. 1. 2021, 9:08

Taky nemam iluzi ze je vyhlaseni nouzoveho stavu nejakym zasadnim prinosem prevazuji negativa
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Mart_68
Trol

19. 1. 2021, 9:09

Grad píše: 19. 1. 2021, 8:23 Jenom pro některé nechápající, tohle obsazení "vlády" zde není kvůli spravování věci veřejných - vládnutí.
Pravý důvod naznačí třeba toto "Státní firma Čepro nakoupila od Agrofertu paliva za 5 miliard bez veřejné soutěže"
no protože je Bureš monopolním dodavatelem biosložky, to je to kvůli čemu se pohádal s Kalouskem, ten mu to nechtěl přiklepnout tuším rok 2005, prostě Kalousek se nechtěl o toto dělit s Burešem, tak Burešovi nezbylo než ho finanční silou "odtřelit" z vedení státu. Z každého litru mu má jít údajně 2 kč do kapsy Agrofertu a celé to finacuje EU..kupředu levá.
pafik

19. 1. 2021, 9:16

t256 píše: 18. 1. 2021, 7:28
Josef píše: 18. 1. 2021, 7:04
pafik píše: 18. 1. 2021, 3:49 Josef, ty pořád nabízíš koblihy. Že ty si pro ně chodíš k Babišovi? A to, že jsi volič ODS, to jen předstíráš, aby ti nějaký dali? :lol:
Kdyby jsi tu koblihu chtěl, zak ti ji koupím ze svého a sehnal bych pokud možno z Penamu, ať to máš se vším všudy. :lol: Já si je občas koupím, ale od místního producenta. Agrofertí produkty, pokud vím o původu, nežeru. Já opravdu volil ODS, narozdíl od tebe, který jsi se ve slabé chvilce přiznal, že jsi volil StBáka Babiše. Ale zase oceňuji, že jsi se alespoň přiznal, že patříš do té sekty.
Ze patri do sekty (a neni zde sam) je videt docela dobre :-)
Kdyz dojdou vecne argumenty, presne jako jeho guru zacne pouzivat nesmyslne placani.
Asi "nerozumel otazce" :-)
Jasně, že jsem volil Babiše. Byl před čtyřma lety jedinej, kdo se tehdy ještě nestačil neosvědčit. Na rozdíl od Josefa; ten volil ODS, která před čtyřmi lety byla neosvědčená již poněkolikáté, a přesto jí volil. Proč? Je tak hloupej, a nebo je nějak navázanej na bývalé předsedy, s kterými se zná? A má z toho benefity?
A t256, toho když jsem se ptal, koho volil, tak taky neodpověděl. Taky se za to stydí, ale ostatním nadává za to, že nevolili toho, koho volil on. Ale koho, čert ví ....
Koblihy mám rád, a když mi Babiš nějakou dá a bude dobrá, jako slušnej člověk poděkuju. Když mi Babiš pošle na účet 5 tisíc jen tak, jako slušnej člověk poděkuju. Ale až přijdou nový volby, tak budu volit rozumem, ne jako třeba Josef; pořád ods, ods. Viz výše.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

19. 1. 2021, 9:36

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mart_68
Trol

19. 1. 2021, 9:37

pafik píše: 19. 1. 2021, 9:16
Josef píše: 18. 1. 2021, 7:04
Kdyby jsi tu koblihu chtěl, zak ti ji koupím ze svého a sehnal bych pokud možno z Penamu, ať to máš se vším všudy. :lol: Já si je občas koupím, ale od místního producenta. Agrofertí produkty, pokud vím o původu, nežeru. Já opravdu volil ODS, narozdíl od tebe, který jsi se ve slabé chvilce přiznal, že jsi volil StBáka Babiše. Ale zase oceňuji, že jsi se alespoň přiznal, že patříš do té sekty.
Kdyz dojdou vecne argumenty, presne jako jeho guru zacne pouzivat nesmyslne placani.
Jasně, že jsem volil Babiše. Byl před čtyřma lety jedinej, kdo se tehdy ještě nestačil neosvědčit. Na rozdíl od Josefa; ten volil ODS, která před čtyřmi lety byla neosvědčená již poněkolikáté, a přesto jí volil. Proč? Je tak hloupej, a nebo je nějak navázanej na bývalé předsedy, s kterými se zná? A má z toho benefity?
A t256, toho když jsem se ptal, koho volil, tak taky neodpověděl. Taky se za to stydí, ale ostatním nadává za to, že nevolili toho, koho volil on. Ale koho, čert ví ....
Koblihy mám rád, a když mi Babiš nějakou dá a bude dobrá, jako slušnej člověk poděkuju. Když mi Babiš pošle na účet 5 tisíc jen tak, jako slušnej člověk poděkuju. Ale až přijdou nový volby, tak budu volit rozumem, ne jako třeba Josef; pořád ods, ods. Viz výše.
strana je vždycky jenom nálepka, volíš člověka a je úplně jedno jak se ta která strana jmenuje a kdo v ní kdy byl. Mě se líbí jak to dělají na jednom ostrově, zváží náčelníka před zvolením a na konci volebního období a každé kilo navíc musí tvrdě zaplatit/vykoupit. Jak u nás fungují majetková přiznání, když ODSačka neví kde vzala majetek v hodnotě 100 mega? A nic vůbec nic se jí nestane, bude dělat hloupou.
Grad

19. 1. 2021, 9:46

Iniciativa Chcípl PES představila řešení na otevření restaurací.

1. Založili politické hnutí.
2. Každá hospoda bude politickou buňkou
3. Zapojené hospody se stanou místem politických jednání
4. Z princípu tak nelze zakázat politickou činnost = zavřít hospodu

"Z tohoto principu se mohou v rámci buňky scházet sympatizanti a členové, což podle iniciativy umožňuje výjimka z krizového zákona."

Inu, typické čecháčkovství jak s něčim vy...at. :?
Tak to dopadá, když se "vládne" i přes mrtvoly - doslova. Odpovědí je aktivita, kdy jich bude ještě více.
S jedním ale lze souhlasit (cca 30 min. "tiskovky"), nejlepší co táto vláda může učinit je , že ať už nic nedělá. :wink:
pafik

19. 1. 2021, 9:48

Mart_68 píše: 19. 1. 2021, 9:37
pafik píše: 19. 1. 2021, 9:16

strana je vždycky jenom nálepka, volíš člověka a je úplně jedno jak se ta která strana jmenuje a kdo v ní kdy byl. Mě se líbí jak to dělají na jednom ostrově, zváží náčelníka před zvolením a na konci volebního období a každé kilo navíc musí tvrdě zaplatit/vykoupit. Jak u nás fungují majetková přiznání, když ODSačka neví kde vzala majetek v hodnotě 100 mega? A nic vůbec nic se jí nestane, bude dělat hloupou.
Jen pro upřesnění; kolem 300 mega.
pafik

19. 1. 2021, 9:51

Grad píše: 19. 1. 2021, 9:46 Iniciativa Chcípl PES představila řešení na otevření restaurací.

1. Založili politické hnutí.
2. Každá hospoda bude politickou buňkou
3. Zapojené hospody se stanou místem politických jednání
4. Z princípu tak nelze zakázat politickou činnost = zavřít hospodu

"Z tohoto principu se mohou v rámci buňky scházet sympatizanti a členové, což podle iniciativy umožňuje výjimka z krizového zákona."

Inu, typické čecháčkovství jak s něčim vy...at. :?
Tak to dopadá, když se "vládne" i přes mrtvoly - doslova. Odpovědí je aktivita, kdy jich bude ještě více.
S jedním ale lze souhlasit (cca 30 min. "tiskovky"), nejlepší co táto vláda může učinit je , že ať už nic nedělá. :wink:
To se dá zase oblafnout druhou stranou. Musej se zaregistrovat. To dělá MV. To je nezaregistruje. Můžou se soudit. Soud možná vyhrajou, ale nejdřív za rok. To už snad budeme proočkovaní.
filla
Kontaktovat uživatele:

19. 1. 2021, 9:53

fmodel píše: 19. 1. 2021, 9:36 No a tihle nás zachrání .
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/in ... i-40348236
mas ted dostatek prace?, plati ti zakaznici faktury?,
omezuji vladni narizeni tvoje prijmy?
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“