Netuším, jak to dneska na školách vypadá.
Ale skoro bych si myslel, že tu distanční výuku nevedou kantoři doma z obýváků.
Taková univerzita je slušně velká "firma". Takže se zřejmě musí (musel) stýkat s větším počtem lidí.
Netuším, jak to dneska na školách vypadá.
Univerzitu jsem neřídil a ani řídit nechci, ale dle mého se za dané situace nemusíš osobně scházet s nikým. Všechno můžeš řešit přes email, telefon, videokonferenci. Papíry k podpisu ti může nechat ležet na stole sekretářka. Prostě jde vše omezit, že jestli se s někým potkáš, tak leda tak na chodbě na pár minut. A to i kdyby přednášel od sebe z kanceláře nebo z prázdné auly.
Čapí hnízdo je pasé, kdyby se z toho dalo něco vytřískat, už by to dávno udělali.
A jak se to řeší s úplatky ?ej co to povídám se sponzorskými dary?
A jak jsi k ní přišel ? na 80 bych tě asi nehádal .
Ale i to se dá určitě nějak řešit. Jedině co nevyřešíš je jak distančně plácat po zadku sekretářku. Resp. vyřešíš (na ČVUT ti kybernetici rádi něco postaví), ale nebude to jaksi ono, takže to pozbude smysl.
Já myslím, že vzhledem k větě "Zajímavý je, že mi nikdo nebyl schopnej říct, že když to se mnou takhle cvičí, jestli jsem pro jiný v tom okamžiku infekční nebo ne. " to bude nějaká politická provokace.
No, pokud myslis standardni ockovani obyvatel, pak to musela to byt nejaka indikovana situace (nemyslim nijak pejorativne, pac nic nevim), protoze v profilu sam uvadi 54 let.
Vidíš to v reálu. Paktoval se s Číňanem a on mu za to dal koronáče.
pafik píše: ↑19. 1. 2021, 10:40Jo, a ještě ti vláda část tý dovolený zaplatí![]()
řvou hlavně hospodský, který odváděli státu minimum. Velkejm firmám, který řádně platily daně, je to fuk. Ty jen předložej státu na konci účet (některé už předložily teď) a stát zaplatí. Tam se bude ušlej zisk dokazovat snadno. U hospodskejch, který přiznávali minimum, by to šlo těžko. Proto tak řvou. Jasně, je i pár poctivejch. Jako všude. Výjimka potvrzuje pravidlo.
Mart_68 píše: ↑19. 1. 2021, 8:08a ještě tu pohádku jak velký firmy platí daněpafik píše: ↑19. 1. 2021, 10:40Jo, a ještě ti vláda část tý dovolený zaplatí![]()
řvou hlavně hospodský, který odváděli státu minimum. Velkejm firmám, který řádně platily daně, je to fuk. Ty jen předložej státu na konci účet (některé už předložily teď) a stát zaplatí. Tam se bude ušlej zisk dokazovat snadno. U hospodskejch, který přiznávali minimum, by to šlo těžko. Proto tak řvou. Jasně, je i pár poctivejch. Jako všude. Výjimka potvrzuje pravidlo.![]()
na tebe se nedá jinak reagovat, že ten největší blb jsi akorát ty...z toho fakt bolí očit256 píše: ↑19. 1. 2021, 4:17Nakazil se jen kvuli sve blbosti. Nebyt hnupu jako je on, kteri chteji neustale promorovat a ktere rouska silene omezuje na svobode, mohlo to zde vypadat jako treba na Tchajwanu, kde maji za celou dobu par stovek nakazenych. Ja nechci aby chcipl, ja chci aby tihle sebevrazi nezabirali misto v nemocnicich lidem kteri se od teto sorty hnupu nakazili, pripadne cekaji na jinou peci. Jestli doma chcipne nebo ne, je mi ukradene, v kazdem pripade bude o jednoho rouskoveho odbojare min. Darwin v praxi.Mex píše: ↑19. 1. 2021, 3:20Moc se mi líbí tahle silná vyjádření.
On někoho nakazil, že chceš aby chcípnul?
Pokud vím, tak někdo nakazil jeho. Takže jeho by chránila hlavně rouška těch ostatních.
On je kantor. Tedy někdo, kdo je v práci pro ostatní. Podobně jako třeba prodavačka, pošťačka nebo další profese, které se nemůžou jen tak zavřít v kanclu, zamknout dveře a spáry utěsnit žvýkačkou. Stejně tak asi moc nemohl dělat home-office, řekl bych.