corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
Josef
Sponzor fora

20. 1. 2021, 11:27

2Pafik: Máš dosti krátkou paměť svých postů. Ale co už. Sprostý jsi začal být ty. A to že jsi tu tvrdil, že ty rozhoduješ o čem se tu bude psát, jsem si já nevymyslel. Že jsi na můj post schválně napsal že je to hňupovina, jen aby jsi mne urazil a na můj dotaz aby jsi to dokázal jsi odpověděl, že jsi to udělal, jen tak, aby jsi mne vytočil a že jsem měl pravdu. A nebylo to o politice. Týkalo se to fyziky. Takový jsi ty kabrňák. A neurážel jsi tu jenom mne. Máš to dosti pomotané. Ale vidím, že si to nepřipustíš, tak s tebou končím. Neber si mne už více do huby, protože slušnost ti fakt nic neříká. Pokud to dodržíš, nebudu ani já reagovat na tvoje posty. Nemám u zájem se s tebou špinit. Za to mi nestojíš.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

21. 1. 2021, 12:19

Co se tyce aktualnich opatreni vlady tak se vratim bliz k tematu. Napada me jedine prirovnani. Ve skole jsme meli vetride nektere hodne velke blbce ale kdyz uz neumeli vubec nic tak alespon umeli opisovat. Nase vlada neumi predvest ani to.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Grad

21. 1. 2021, 7:49

Chcete vidět jaký je rozdíl mezi profíkem a neumětelem?

Profík - ví co dělá, plánuje, neunikne mu žádný detail, protože rozumí své prácí...

Neumětel - inu kdyby jeho dýchání neřídilo podvědomí, ale on sám vědomě, tak se udusí... fakt chceme nechat takové (i horší B) řídí stát?
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ja ... i-40348471
fmodel
Kontaktovat uživatele:

21. 1. 2021, 8:39

Podle toho jak u nás funguje příprava na očkování tak si myslím že Babiš komunista nebyl ,protože komunisti plánovali na 5 let dopředu .STBak tak ne, ty měli rozpracovaný lidi několik let. Babiš neplánuje ani na měsíce tak že je buď debil nebo neschopnej debil ,a teď co je horší?
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
filla
Kontaktovat uživatele:

21. 1. 2021, 8:42

horsi je vsehoschopnej
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
pafik

21. 1. 2021, 9:03

filla píše: 21. 1. 2021, 8:42 horsi je vsehoschopnej
Teď ses naprosto přesně trefil. :(
Mart_68
Trol

21. 1. 2021, 9:37

pafik píše: 21. 1. 2021, 9:03
tak já nevím, ty píšeš že jsi mu chtěl dát šanci (Babišovi) bez ohledu na jeho pověst (pozor nebyl důvěrník, byl agent, jestli chápeš co to znamená v kontextu této "agentury")..ale vždyť on už byl dlouho dávno profláklej jako korupčník a finanční predátor, vše za dá v informačním věku dohledat..a přesto jsi mu to hodil, prostě ses zachoval jako klasická "kobliha" co mu skočila na lep, tvrzení že jsi mu chtěl dát šanci je stejně tak naivní, jako když si ženská vezme chlapa který ji tříská, "ta před tím co ji třískal byla mrcha tak si to zasloužila:), semnou to bude jinak. "
Grad

21. 1. 2021, 10:03

V tomhle "státu" to vypadá tak, že komunisti jsou jediná strana při smyslech a navíc ještě umí prosadit tu svou .... :mrgreen:
"Komunisté podpoří prodloužení nouzového stavu o 30 dnů za podmínky, že se od 1. února vrátí do škol žáci 1. stupně základních škol, posledních ročníků základních škol a studenti maturitních ročníků."

"Zábavné čtení" pro popírače, odmítače, rebely, "politické aktivisty" pohřbívající psa a jinou antiCovid verbež...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nasl ... kar-138620
Josef
Sponzor fora

21. 1. 2021, 10:18

Jen pro upřesnění pro ostatní, kdo je v čele ODS a jaký že to byl "komunista".
https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Fiala
pafik

21. 1. 2021, 10:36

Mart_68 píše: 21. 1. 2021, 9:37
tak já nevím, ty píšeš že jsi mu chtěl dát šanci (Babišovi) bez ohledu na jeho pověst (pozor nebyl důvěrník, byl agent, jestli chápeš co to znamená v kontextu této "agentury")..ale vždyť on už byl dlouho dávno profláklej jako korupčník a finanční predátor, vše za dá v informačním věku dohledat..a přesto jsi mu to hodil, prostě ses zachoval jako klasická "kobliha" co mu skočila na lep, tvrzení že jsi mu chtěl dát šanci je stejně tak naivní, jako když si ženská vezme chlapa který ji tříská, "ta před tím co ji třískal byla mrcha tak si to zasloužila:), semnou to bude jinak. "
Ty taky přemejšlíš bůhví čím. Chtěl jsem mu dát šanci jako předsedovi vlády, která by udělala něco pro tenhle stát. A jak se tu už psalo, v politice není slušnej člověk, a když ano, tak jen chvíli, než ho to znechutí, nebo ho vyštvou.
pafik

21. 1. 2021, 10:38

Wikipedie je "encyklopedie" (uvozovky tam jsou naprosto úmyslně), kde si může kdo chce napsat co chce. Doslova. Takže wikipedie pro mě není relevantní zdroj informací, zvláště v těchto oblastech.
Mart_68
Trol

21. 1. 2021, 11:02

pafik píše: 21. 1. 2021, 10:36
Mart_68 píše: 21. 1. 2021, 9:37
Ty taky přemejšlíš bůhví čím. Chtěl jsem mu dát šanci jako předsedovi vlády, která by udělala něco pro tenhle stát. A jak se tu už psalo, v politice není slušnej člověk, a když ano, tak jen chvíli, než ho to znechutí, nebo ho vyštvou.
Jako že dáš šanci kozlovi, aby se stal zahradníkem? Pro mnohé to byla truc volba a naivita..nejde jen o Bureše, ale ti jeho všude nastrkaní kariéristé, lidé co nalezli do ANO z jiných stran kde byli neschopní a v ANo dostali hned top funkce...to bude škody.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

21. 1. 2021, 11:03

Josef píše: 21. 1. 2021, 10:18 Jen pro upřesnění pro ostatní, kdo je v čele ODS a jaký že to byl "komunista".
https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Fiala
Ono bys v každém takovém životopise musel mít i rodiče a prarodiče .
Znám pana podnikatele kterej díky věku nemohl být ve straně a tak je ,,čistej " ,ovšem jeho otec byl opravdu svině a ještě komunista a ten pomohl k majetku do začátku, životopis mladého by byl jak to křišťálové zrcadlo .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
pafik

21. 1. 2021, 11:14

Mart_68 píše: 21. 1. 2021, 11:02 ...
Jako že dáš šanci kozlovi, aby se stal zahradníkem? Pro mnohé to byla truc volba a naivita..nejde jen o Bureše, ale ti jeho všude nastrkaní kariéristé, lidé co nalezli do ANO z jiných stran kde byli neschopní a v ANo dostali hned top funkce...to bude škody.
To jenom ty seš tak geniální, žes věděl dopředu, jako to dopadne, že přijde kovid a bůhví co ještě. No, možná nejenom ty, i pár dalších geniálních by se tu našlo.
Tím politickým turistou myslíš třeba Kalouska? Který ho vyhodili klerikáni ze strany, protože se chtěl pachtovat s komunistama?
A truc volba k čemu? K těm neschopnejm tradičním stranám, který po 25 let nic pořádnýho nepředvedly, jen si za jejich vlády kmotři a další kamarádíčci mastili kapsy? Třeba jako ta bývalá politička ODS, co najednou objevila ve strožoku 300 mega? Nenech se vysmát.
Mart_68
Trol

21. 1. 2021, 12:59

pafik píše: 21. 1. 2021, 11:14
Mart_68 píše: 21. 1. 2021, 11:02 ...
To jenom ty seš tak geniální, žes věděl dopředu, jako to dopadne, že přijde kovid a bůhví co ještě. No, možná nejenom ty, i pár dalších geniálních by se tu našlo.
Tím politickým turistou myslíš třeba Kalouska? Který ho vyhodili klerikáni ze strany, protože se chtěl pachtovat s komunistama?
A truc volba k čemu? K těm neschopnejm tradičním stranám, který po 25 let nic pořádnýho nepředvedly, jen si za jejich vlády kmotři a další kamarádíčci mastili kapsy? Třeba jako ta bývalá politička ODS, co najednou objevila ve strožoku 300 mega? Nenech se vysmát.
tak proč jsi to nehodil třeba Okamurovi, ten přeci v žádné kmotrovské ani vládnoucí straně taky nebyl..a taky je to podnikatel který chce rovné prostředí..ale tebe zaujala zrovna estébácká svině, zvláštní. (Okamuru jsem uvedl jako příklad nemusíš ho rozebírat)
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“