Mart_68 píše: ↑22. 1. 2021, 5:55
milan.83 píše: ↑21. 1. 2021, 9:11
Mart_68 píše: ↑21. 1. 2021, 8:47
Volný není už v SPD, byl vyhozen a buňka v Ostravě rozpuštěna.
Však to je jedině dobře. Rozpustil bych všechny jejich buňky. Zatím dokázali jen brečet, kritizovat a vymýšlet nereálné kraviny.
Volný se do politiky a do sněmovny dostal jen díky SPD. Nebýt téhle bandy extrémistů, tak by tam nebyl.
Podobný pošuk byla i nějaká Lisková. Tu vyhodili, protože jim dělal špatné jméno. To by mě zajímalo, kde oni ty exoty berou
papouškuješ ČT1 fakenews, konkrétně co je v programu SPD je extrémistické, ano jsou v opozici a co mají dělat, když je Babiš do vlády nechtěl on se takových lidí jako Okamura bojí.
Já nevím, co se zase do někoho sereš. Milan nenapsal nic špatnýho, a je úplně jedno, jestli citoval blbou ČT, nebo jinou blbou TV. Tohle je jeho názor, jak jsem pochopil, a tak ho tady prezentuje. Upíráš mu snad právo na vlastní názor?
Mimochodem, tahle diskuze sem nepatří, tohle má být o kovidu. Tohle patří do hospody.
Mimochodem podruhé; SPD pomohla Babišovi k tomu, že se neodhlasoval senátní zákon o státních zakázkách, ale poslaneckej. Jasně, že ten senátorskej byl typu "antibabiš", ale fungoval by na fůru jinejch firem. Proto měl senátorskej návrh poměrně širokou nepodporu napříč sněmovnou. Kromě pirátů; ti si ještě nestačili podobné firmy založit.