Razníky a vysekávače

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
lubbez

20. 1. 2021, 2:01

Mám tady bednu cca 85 kilo různých razníků a vysekávacích nástrojů do ručního lisu. Před rokem jsem to dostal jako kompenzaci za dvě nezaplacené faktury v hodnotě 50 tisíc. :cry: Tedy kromě toho jsem si mohl vzít ještě Destu, které chyběl motor. Tak jsem tedy nakonec zvolil tohle. Je to dohromady 33 kompletů, od jednoduchých tvarů - kruh ... čtverec ... ovál ... trojúhelník a další. Některé jsou hezké, některé horší, ale i ten rezatej kousek z fotky seknul krásnou díru do 1mm hliníku. Pán to měl v klasické neuvěřitelně zaprasené dílně v naprostém bordelu ve třech regálech. Protože bych rád alespoň trochu kompenzoval ztrátu a dvě další cesty na jih čech, nabízím buď všech 33 kusů za 15 tisíc, nebo kousek dle vlastního výběru za 2500 korun. Pokud někdo chce doklad, není problém ale musí se připočítat DPH.

Tak jsem přidal první kousky
razníky_all.jpg
R1.jpg
R2.jpg
R3.jpg
R4.jpg
Předání u mě v dílně v Praze, snad jenom celý komplet bych po dohodě a platbě předem poslal Toptransem.
Naposledy upravil(a) lubbez dne 22. 1. 2021, 10:11, celkem upraveno 1 x.
r4cv

20. 1. 2021, 6:26

mám záujem, aj o celok. ale chcel by som upresniť tvary a rozmery strihadiel, aby to bolo použiteľné pre moje potreby.
lubbez

20. 1. 2021, 7:39

Škoda že nejsi z bližšího místa, takhle to musím vše rozbalit a nafotit. Ale až přes výkend. :(
lubbez

23. 1. 2021, 8:35

Tak po přeeditování nabídky se to vrátilo do původního stavu. :?: Tedy zkráceně, do konce ledna nová cena 5000 korun bez dokladu, případné převzetí tady u mě v Praze. Začátkem února celou bednu daruji švagrovi.
r4cv

23. 1. 2021, 4:38

Pustam dalej. Nie su tam tvary zaujimave pre mna.
plech

25. 1. 2021, 11:10

Za těch 5000,- Kč mám o celek zájem.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“