proč to píšu? byl jsem zase prásknutej, 24h s RK,dojde ti z hygieny sms, do hodiny volá, no nebral jsem to, věděl jsem o co jde, zavolal šéfovi a domluvil stěry, pak jsem volal na hygienu, tam se nedovoláš, kluk volal zpátky, začal básničku, tak říkám, v klidu, ušetřím ti půlhodinu kafrání, mám to už domluvené, byl už jsem několikrát, dělají nám v práci Ag a hned PCR, AG do 20 min, máš do 1,1 jdeš makat, a večer ti jen dojde sms z FN, jestliže máš do 1,1 tak PCR bude tuti negativ, vysoké hodnoty nad 1,1 atp. budeš tuti pozitiv takže nikdo na pcr nečeká, proto se dělá hned i Ag a jdeš do karantény na 10, data má z minula, chce jen rč na ověření, byl rád a pověsil, v neděli Ag i s PCR , Ag 0,19 , zbytek negativ
co mě dost překvapilo bylo to, že toho kluka co trasuje nezajímá, žes byl na odběru krve, máš vysoké hodnoty protilátek, nemáš vůbec žádné příznaky, nemáš teplotu, kašel, rýmu, atp. jen to, že jsi byl s rizikovým kontaktem
jj kšefty se musí točit bando nezodpovědná, protože to jsou ti superpřenašeči s protilátkama z novinek

ušetřil jsem život 0,00012 důchodce (protože "co kdyby") a to se za ty dva litry vyplatí, v neděli jsem usínal s krásným pocitem záchrany dalšího 0,00012 člověka za 25 let v řadě těch jedničkových co už jsem skutečně zachránil

aha........ teď letí britská a jihoafrická mutace