...

Moderátor: sysel
Jo jo, to bych chapal.
Ano.
mám hodně podobnou zkušenost. Zbláznil jsem se a začal jsem sbírat známky. Většinou si je nechávám posílat doporučeně. Pošta funguje na tohle celkem slušně, dopisy dorazí maximálně třetí den.. A bylo to tak i celý prosinec.
A to si je (znamky) nechavas lepit zvenku nebo jsou v obalce uvnitrmilan.83 píše: ↑26. 1. 2021, 5:32 mám hodně podobnou zkušenost. Zbláznil jsem se a začal jsem sbírat známky. Většinou si je nechávám posílat doporučeně. Pošta funguje na tohle celkem slušně, dopisy dorazí maximálně třetí den.. A bylo to tak i celý prosinec.
Naproti tomu DHL nám doručovala asi 10 kg balík skoro týden
DHL mě před Vánoci těžce zklamala. Šli mi současně podané dva balíky od Číňana z Německa. Jeden lehčí, druhý těžší. Lehčí bez problému předala německá DHL CZ centrále, která to překlopila na koncové spolupracovníky - PPL a balík byl třetí den doma. Druhý balík 7 dnů pobýval v DE, pak ho DHL vyklopila, nevím z jakého důvodu, na celní české poště v Chebu.
většinou obojelapa píše: ↑26. 1. 2021, 5:35A to si je (znamky) nechavas lepit zvenku nebo jsou v obalce uvnitrmilan.83 píše: ↑26. 1. 2021, 5:32 mám hodně podobnou zkušenost. Zbláznil jsem se a začal jsem sbírat známky. Většinou si je nechávám posílat doporučeně. Pošta funguje na tohle celkem slušně, dopisy dorazí maximálně třetí den.. A bylo to tak i celý prosinec.
Naproti tomu DHL nám doručovala asi 10 kg balík skoro týden?