Tak tohle dostalo i mne.

Jinak se tedy přikláním k Tumlíkovi.
jo mohl, svědky covidovi beru zpět
A nenapadlo tě, že se jen WHO kryje, kdyby něco? Tam v podstatě není nic konkrétního, jen "testujte a přihlédněte k..." .tumlik píše: ↑26. 1. 2021, 1:07 [...
jo mohl, svědky covidovi beru zpětnicméně ta informace z odkazu od WHO co tam dali 20.1. ohledně pcr testů je docela zásadní
uřvaný debilní kubek straší v televizi a tohoto člověka by vláčeli kanálama https://kladensky.denik.cz/zpravy-z-ces ... 01218.html
Jasně, někde na webu ministerstva. A většina se nakazila "doma". Ale kdo a odkud to domů přinesl, to už tam není. Přece dotyčný neuvede, že chlastal u souseda v garáži ještě s dalšíma deseti moulama. Nebo dokonce v hospodě, která měla bejt zavřená.
A můžeš tady laskavě dát nějaké reference kde jsem měl lhát? A myslím tím kde jsem to psal skutečně já, ne že sem odcituješ někoho jiného - to už jsi totiž tady udělal.tumlik píše: ↑26. 1. 2021, 8:05právě že používám hlavu, což mě naopak u tebe scházíaleshonsa píše: ↑26. 1. 2021, 3:46 Jaká chybka? To myslíš ten tvůj způsob vyjadřování - to máš tedy jako následek covid??
Takže jestli tomu rozumím, tak aby se pána velkomožného nedotkli, tak tě měli nechat lítat po světě. Co na tom, že se právě řeší, jestli náhodou není možná opětovná infikace někoho i s protilátkami. Prostě když už průser, tak pořádný, co. Hlavně ať pak lidi jako ty nezapomenou brečet kvůli opatřením ohledně covid-19. Ale použít hlavu a zamyslet se nad příčinou a následkem to už ne.nač tak velkopansky? máš nějakej neléčenej mindrák?
mohl bych se tady s tebou začít hádat, kde v těch mých dvou příspěvcích brečím kvůli covid opatření, ale u tebe konkrétně je to zbytečné, ty budeš lhát z podstaty pokud s tebou kdokoli nebude souhlasit či se dotkne slůvkem viru svatého
nehltej předžvýkané infa z novinek, právě teď se nic neřeší, to už je vyřešeno dávno https://iweb3.fnusa.cz/protilatky-snizu ... reinfekce/ akorát ten písemný projev nic moc, má tam pár gramatických chyb, takže to nebude pro člověka tvého formátu zajímavé
protilátky trasovače nezajímají, na hovínkách psali 90 dní max a přes to nejede vlak, kšefty se musí hejbat to byla pointa mého sdělení![]()
Takže když ty riskofiklové pak zaplní nemocnice a JIPky, obecně přetíží zdravotnictví, atd. tak to bude OK? A platit náklady za léčení za ně bude kdo?ZDENEK1.DOLEZAL píše: ↑26. 1. 2021, 8:54 Nemyslím si ,že posouvat diskuzi na osobní úroveň je prospěšné tomuto tématu.
Můžeme se divit a nesouhlasit , ale urážet se je trochu pod úroveň zdejších lidí.
Ve výsledku je to na každém z nás a o tom jak je ostražitý ve smyslu nechci to chytnout tak tam nelezu. Nebránil bych lidem co to chtějí risknout a chtějí do té hospody. divadla koncert jít , ale holt si ponesu následky na jejich zdraví - smrti. Dále bych ale podpořil ty co se chtějí chránit a nechtějí riskovat tím, že je nutí dávat děti do škol.
Mě tohle spoléhání se na stát a pak nadávání na něj přijde na hlavu.
Kdo dostal Coronu selhal někde při vlastní ochraně.
Jasně, takže tady vlastně nemáme pandemii covid-19, ale autonehod.filla píše: ↑26. 1. 2021, 12:57 My vykazujeme každého, kdo zemře i na autonehodu a má covid-19, jako člověka, který na něj zemřel,“ tvrdil ve Sněmovně minulý týden Blatný.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snem ... domaci_kop
Mě by jen zajímalo, jestli pan Beran to co říká, domyslel vůbec do detailu. Mě to celé přijde jako Obamův plán na jaderné odzbrojení - prostě v podstatě takové moudro, co je v praxi nepoužitelné.tumlik píše: ↑26. 1. 2021, 1:07jo mohl, svědky covidovi beru zpětnicméně ta informace z odkazu od WHO co tam dali 20.1. ohledně pcr testů je docela zásadní
uřvaný debilní kubek straší v televizi a tohoto člověka by vláčeli kanálama https://kladensky.denik.cz/zpravy-z-ces ... 01218.html
Nějaké studie byly, ale teď to nemůžu najít. V podstatě už někdy tuším kolem podzimu se uvádělo, že 30 - 40 % (nebo tak nějak) neví kde se nakazili - to už může být právě to, co psal pafik. Tj. že moc dobře ví, kde to asi bylo, ale nechtějí to přiznat.
Jsem ve veku, kdy uz nikam a nic tzv. nemusim - do hospody, do kina, do divadla, do fitka, na sjezdovku - proste mi nedela problem si to odeprit - i kdyz pokec s kamosi v hospode mi chybi, nejaky ten film bych rad v kine (velke platno je velke platno - ta magie se s TV srovnat neda) videl ... - ale zily mi to omezeni netrha a rozhodne kvuli nebudu debilne demonstrovat.aleshonsa píše: ↑26. 1. 2021, 5:00 Nějaké studie byly, ale teď to nemůžu najít. V podstatě už někdy tuším kolem podzimu se uvádělo, že 30 - 40 % (nebo tak nějak) neví kde se nakazili - to už může být právě to, co psal pafik. Tj. že moc dobře ví, kde to asi bylo, ale nechtějí to přiznat.
Jako problém je, že když to někdo chytne třeba v MHD, tak se to logicky trasovat nedá a spadne to taky do kategorie "nevím".
udelej si graf, podle veku zemrelych, a u grfu, na kterem bude spicka budes vedet koho chranit a kam zamerit omezeni a u koho delat osvetualeshonsa píše: ↑26. 1. 2021, 3:16Jasně, takže tady vlastně nemáme pandemii covid-19, ale autonehod.filla píše: ↑26. 1. 2021, 12:57 My vykazujeme každého, kdo zemře i na autonehodu a má covid-19, jako člověka, který na něj zemřel,“ tvrdil ve Sněmovně minulý týden Blatný.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snem ... domaci_kop
Jako zamyslel jsi se co vlastně píšeš? Jsou třeba grafy, kde je vidět počet celkově zemřelých v každém týdnu jedno na co v porovnání s předchozími 10ti lety. Rád bych věděl, jak vysvětlíš ten obrovský nárůst co tam je.