hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
pafik

28. 1. 2021, 8:48

prcek píše: 28. 1. 2021, 8:46
pafik píše: 28. 1. 2021, 8:39 Že by bylo na podzim přece jen koho volit?
https://video.aktualne.cz/dvtv/nejdu-si ... f6b220ee8/
Akorát ta ženská je dost nepřátelská, zdá se, že Bakalovi by nevoněl :)
Normalne vase mistni politicke putky ignoruju, ale ty to myslis opravdu jen jako trolling, ze jo?
Pro me jen dalsi nevolitelny.
A kdo je pro tebe volitelnej? Jestli se teda za to nestydíš (jako třeba t256, a další..)
testone
Sponzor fora

28. 1. 2021, 9:16

Že by Šlachta byl konečně ten princ na bílém koni co už jednou musí přijet a vyřešit všechny problémy jednou pro vždy?
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Britt

28. 1. 2021, 9:23

Nemá šanci. Ti supi ho roztrhají na cucky.
prcek

28. 1. 2021, 9:53

pafik píše: 28. 1. 2021, 8:48
prcek píše: 28. 1. 2021, 8:46 Normalne vase mistni politicke putky ignoruju, ale ty to myslis opravdu jen jako trolling, ze jo?
A kdo je pro tebe volitelnej? Jestli se teda za to nestydíš (jako třeba t256, a další..)
:-)
Přesně proto jsem napsal příspěvěk tak, jak jsem napsal. Nemám vybráno, proti každému něco mám, ale zařekl jsem se, že to klidně hodím i nějaké pidistraně bez ohledu na "propadlý hlas". Dlohodobě nejvíc souzním se Svobodnými, ale i tam mám výhrady.
--
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
pafik

28. 1. 2021, 10:16

prcek píše: 28. 1. 2021, 9:53
pafik píše: 28. 1. 2021, 8:48
prcek píše: 28. 1. 2021, 8:46 Normalne vase mistni politicke putky ignoruju, ale ty to myslis opravdu jen jako trolling, ze jo?
:-)
Přesně proto jsem napsal příspěvěk tak, jak jsem napsal. Nemám vybráno, proti každému něco mám, ale zařekl jsem se, že to klidně hodím i nějaké pidistraně bez ohledu na "propadlý hlas". Dlohodobě nejvíc souzním se Svobodnými, ale i tam mám výhrady.
To není špatnej přístup, to beru. Já sám o něm uvažuju, ale ještě neznám jeho přístup k migrantům a vůbec k EU. Doteď jsem myslel, že vůbec volit nepůjdu. Tohle je první krok (a možná i poslední...)
Britt: to víš, že se budou snažit.
testone: A jak to zjistíš jinak, že že to vyzkoušíš?
prcek

28. 1. 2021, 10:43

Hele lidi, opravdu si myslíte, že někdo, kdo vedl UOOZ, když způsobil pád vlády a následná stíhání tak nějak "vyšuměla", pak dělal u celníků a tak nějak se tušilo, že je to "babišův muž", se stal čestným člověkem a je dobrý kandidát?
Je to jen řečnická otázka, každý má právo volit podle svého svědomí a nemusí se za to nikomu zodpovídat.
--
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
Josef
Sponzor fora

28. 1. 2021, 10:52

testone píše: 28. 1. 2021, 9:16 Že by Šlachta byl konečně ten princ na bílém koni co už jednou musí přijet a vyřešit všechny problémy jednou pro vždy?
No tak tomu se mně nechce moc věřit. Vzpomeň si jak v kauzách zabavoval počítače a dokumentaci a chvástal se kolik peněz a zlata zajistil. A? Jen v jedné kauze jednal poněkud jinak. Čapák. Však si jej Babiš pak uklidil. Tohle bude asi taky podnikatelský záměr.
K voličstvu bych dodal, že v něj nevkládám nějaké naděje na rozpoznání vážně míněných předvolebních slibů. Když někteří ani nepoznají virál od mladého youtubera a pokládají jej za opravdový pojev.
pafik

28. 1. 2021, 11:00

prcek píše: 28. 1. 2021, 10:43 Hele lidi, opravdu si myslíte, že někdo, kdo vedl UOOZ, když způsobil pád vlády a následná stíhání tak nějak "vyšuměla", pak dělal u celníků a tak nějak se tušilo, že je to "babišův muž", se stal čestným člověkem a je dobrý kandidát?
Je to jen řečnická otázka, každý má právo volit podle svého svědomí a nemusí se za to nikomu zodpovídat.
Když si poslechneš celej ten rozhovor, tak zjistíš, že to samý mu předhazovala Drtinová. Ten pád vlády dělala jiná část policie, ne Šlachtova. "Babišův muž": já bych to spíš bral tak, že měl ideály, že u těch celníků bude něco užitečného dělat. Rychle zjistil, že i tam je babišovo, a proto odešel. Vydržel tam tuším dva roky.
testone
Sponzor fora

28. 1. 2021, 11:33

Josef píše: 28. 1. 2021, 10:52
testone píše: 28. 1. 2021, 9:16 Že by Šlachta byl konečně ten princ na bílém koni co už jednou musí přijet a vyřešit všechny problémy jednou pro vždy?
No tak tomu se mně nechce moc věřit. Vzpomeň si jak v kauzách zabavoval počítače a dokumentaci a chvástal se kolik peněz a zlata zajistil. A? Jen v jedné kauze jednal poněkud jinak. Čapák. Však si jej Babiš pak uklidil. Tohle bude asi taky podnikatelský záměr.
K voličstvu bych dodal, že v něj nevkládám nějaké naděje na rozpoznání vážně míněných předvolebních slibů. Když někteří ani nepoznají virál od mladého youtubera a pokládají jej za opravdový pojev.
samozřejmě, od mne to byla ironie
tak naivní abych něčemu takovému věřil opravdu nejsem
edit
Šlachta je podle mě zamindrákovanej nešťastník, kterej si tímhle způsobem schání obživu někde za státní peníze
v privátu by musel něco dělat
Naposledy upravil(a) testone dne 28. 1. 2021, 11:38, celkem upraveno 2 x.
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Josef
Sponzor fora

28. 1. 2021, 11:37

testone píše: 28. 1. 2021, 11:33
Josef píše: 28. 1. 2021, 10:52
samozřejmě, od mne to byla ironie
tak naivní abych něčemu takovému věřil opravdu nejsem
To já přece vím, jen si nejsem jist, že pravý záměr toho "prince" někteří pochopí.
testone
Sponzor fora

28. 1. 2021, 11:40

nepochopí
budou mu věřit
nepřesvědčíš je
vždy se najde někdo kdo věrozvěstovi uvěří
Gaussova křivka platí vždy a za všech okolností
pafik

28. 1. 2021, 12:47

testone píše: 28. 1. 2021, 11:40 nepochopí
budou mu věřit
nepřesvědčíš je
vždy se najde někdo kdo věrozvěstovi uvěří
Gaussova křivka platí vždy a za všech okolností
Mě spíš přeqapuje, že jsou lidi, kteří ještě nepochopili, že ty "tradiční" strany, které se již několikrát neosvědčili a jsou plné lemplů a prospěchářů, tak že je pořád volej. Pokud teda sami nepatřej mezi prospěcháře, kteří se na tom přiživujou. Pak bych to pochopil (samozřejmě aniž bych s tím souhlasil).
Grad

29. 1. 2021, 8:45

Přeletěl jsem dnešní titulky napříč CZ internetovými "medií", na víc nezbyla už síla, ale díky tomuto povrchnímu pohledu jsem nabyl dojmu, že stát-společnost-civilizace přestala naprosto plnit svou funkci, nic už není normální, hodnoty normálna jsou mimo jakékoliv logické či rozumové očekávání...
Prostě kolaps civilizace v přímem přenosu :shock:

Jedinej článek co jsem nakonec přečetl, je jediná pozitívní informace a dokonce z CZ, o CZ šikovnosti s přesahem do světa!
Ovšem původní titulek, škoda mluvit... :twisted:
Muskova raketa vynesla do vesmíru družici s českou bombou
pafik

3. 2. 2021, 12:56

prcek píše: 28. 1. 2021, 9:53 ........ Nemám vybráno, proti každému něco mám, ale zařekl jsem se, že to klidně hodím i nějaké pidistraně bez ohledu na "propadlý hlas". Dlohodobě nejvíc souzním se Svobodnými, ale i tam mám výhrady.
No vidíš, teď ho budeš moct hodit a možná nepropadne. Ústavní soud zase zabodoval. Ne obsahem rozhodnutí, ale časem. Jsem zvědavej, jak to dopadne. Jestli se dohodnou nebo ne a pokud ne, jak se to bude řešit. :)
fmodel
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2021, 1:17

Kdyby to ústavní soud projednal před 2 roky tak by to parlament řešil stejně měsíc před volbama ,prostě jsou to líný s......ě a pleticháři tak jako tak.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“