corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
filla
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2021, 5:48

komenzovat se bude, jen ne tam kde je potreba

https://jiz50.cz/clanky/1953-54-cez-jiz ... alni-zavod
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
filla
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2021, 6:12

kdo bydlite na kopci, tak vzajmu snizeni rizika nakazeni tahnete do udoli

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ho ... .seznam.cz
t256

3. 2. 2021, 6:35

Mart_68 píše: 2. 2. 2021, 11:08 popírači už jsou dávno mrtví diskuze se nemůžou účastnit, je zajímavé že jsem tu nikdy nikoho neurael, ale vysloužil jsem si tři krát ban, zatímco jiní tu někomu přeji smrt, princip viny je tu na denním pořádku a!e jinak v poho.
Jestli narazis na to, ze jsem napsal ze popiraci, rouskovi bojovnici za svobodu a rymickari jsou hlupaci, tak to o sobe tvrdi oni sami. Bohuzel az kdyz na covid umiraji. Driv jim to nedochazi.

A to ze bez ockovani na covid postupne vymrou, protoze je jen otazkou casu kdy dostanou tezky prubeh neni moje prani, ale prosty fakt, ktery jim taktez predem nedochazi. Dopadnou jako indiani v jizni americe kdyz tam spanele dotahli chripku. Ti take prakticky vymreli a verim ze i tehdy se naslo spousta hlupaku kteri neverili ze se jim to muze stat.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2021, 7:45

Spousta popiracu zde v diskuzi prokazatelne prisla k rozumu. Od popirabi presli. K realite a jiz memluvi z cesty. Doslo jim co je pravda a pod tihou dukazu a argumentu s jiz nemluvi z cesty. Bohuzel jsou tu taci a mnohe z nich jsem povazoval za velmi inteligentni lidi kteri i kdyz jim clovek doda dukazy nebo jim udeli ban aby meli cas si dane dukazy prostudovat stale odmitaji prijmout to co je podlozene dukazy a uchyluji se k milosrdnym evidentnim lzim a nekteri je i siri dal coz jsem deklaroval ze nebudu tolerovat a mimo jine je to jiz od zacatku v pravidlech fora. Tohle sireni lzi je v tento okamzik naprosto neprijatelne nebot zpusobuje zhorsovani stavu, prodlouzeni lockdownu a smrt. Jelikoz jim tohle nedochazi. Holt musi dostavat bany aby jim to casem nekdy mozna doslo ze tu jen vsem skodi.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
filla
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2021, 7:47

blbi indiani!, kdyby nosili rousky tak tu jeste mohli byt!
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2021, 8:43

pafik

3. 2. 2021, 9:00

Mart_68 píše: 2. 2. 2021, 11:08 popírači už jsou dávno mrtví diskuze se nemůžou účastnit, je zajímavé že jsem tu nikdy nikoho neurael, ale vysloužil jsem si tři krát ban, zatímco jiní tu někomu přeji smrt, princip viny je tu na denním pořádku a!e jinak v poho.
To bude tím, že nadávat si do pyjů je diskuze, ale šíření lží, to je prostě šíření lží :)
t256

3. 2. 2021, 9:05

filla píše: 3. 2. 2021, 7:47 blbi indiani!, kdyby nosili rousky tak tu jeste mohli byt!
Indiani s tim nic moc delat nemohli, ti blbi nejsou. Blbci jsou ti, kteri se situaci delat neco mohou, ale nedelaji a radeji vymysleji spoustu nesmyslnych duvodu proc.
slezak77

3. 2. 2021, 9:20

Tohle sireni lzi je v tento okamzik naprosto neprijatelne nebot zpusobuje zhorsovani stavu, prodlouzeni lockdownu a smrt. Jelikoz jim tohle nedochazi. Holt musi dostavat bany aby jim to casem nekdy mozna doslo ze tu jen vsem skodi.

Popírač může tvrdit, že lži roznáší právě druhá strana a asi najde k tomu i nějaké (rádoby) důkazy, pokud je tohle obecná diskuze, tak nevím. Já vlastně nejsem v této diskuzi na žádné straně, neboť mně obě strany dokážou tady docela vytočit a nasrat do nepříčetna. Nejen popírači zde píšou hodně velké nesmysly. Nevím v čem by měl popírač zde někomu škodí, přece má každý občanku a snad né kulatou, tedy i svůj vlastní úsudek. tohle si myslím je právě smysl obecné diskuze.

Vzájemné urážení jistě není na místě a patří přinejmenším a to v krajním případě tak do hospody.

Téma sleduji, někdy více někdy sporadicky, bo jsem třeba právě nasratý. Konkretizovat to nebudu, jen pište bardi střádejte......
fmodel
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2021, 9:42

t256 píše: 3. 2. 2021, 9:05
filla píše: 3. 2. 2021, 7:47 blbi indiani!, kdyby nosili rousky tak tu jeste mohli byt!
Indiani s tim nic moc delat nemohli, ti blbi nejsou. Blbci jsou ti, kteri se situaci delat neco mohou, ale nedelaji a radeji vymysleji spoustu nesmyslnych duvodu proc.
No oni jim to Indiáni krásně vrátili ,předali nájezdníkům syfilis :lol: :lol: :lol:
První bakteriologická válka na dvou kontinentech.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2021, 10:15

Delat z toho tady dezinformacbi web to fakt ne.
To ze si lidi udelaji vlastni spravnej usudek evidentne neplati viz armada lidi protestujicich bez rousek atd... sila dezinformaci je znacna a znacne spolecensky nebezpecna. Kdo asi muze za ty tisice mrtvych? Kdyby lidi sedeli na prdeli doma tak se to sirit nema jak. Stacilo by 3 tydny. Ted tu mame pulrocni prerusovany lockdown a hromadu rakvi, nic z toho nemuselo byt. Vetsina lidi nedokaze racionalne bez emoci vyhodnocovat.
Casto se tu taky micha diskuze s trollingem.
Ve chvili kdy nekdo na sve tvrzeni dostane hromadu padnych argumentu ktere ho spolehlive vyvrati a on to zde opakovane vytahuje dokola. Tak uz to neni diskuze ale trolling a poskozovani fora.
slezak77 píše: 3. 2. 2021, 9:20 Tohle sireni lzi je v tento okamzik naprosto neprijatelne nebot zpusobuje zhorsovani stavu, prodlouzeni lockdownu a smrt. Jelikoz jim tohle nedochazi. Holt musi dostavat bany aby jim to casem nekdy mozna doslo ze tu jen vsem skodi.

Popírač může tvrdit, že lži roznáší právě druhá strana a asi najde k tomu i nějaké (rádoby) důkazy, pokud je tohle obecná diskuze, tak nevím. Já vlastně nejsem v této diskuzi na žádné straně, neboť mně obě strany dokážou tady docela vytočit a nasrat do nepříčetna. Nejen popírači zde píšou hodně velké nesmysly. Nevím v čem by měl popírač zde někomu škodí, přece má každý občanku a snad né kulatou, tedy i svůj vlastní úsudek. tohle si myslím je právě smysl obecné diskuze.

Vzájemné urážení jistě není na místě a patří přinejmenším a to v krajním případě tak do hospody.

Téma sleduji, někdy více někdy sporadicky, bo jsem třeba právě nasratý. Konkretizovat to nebudu, jen pište bardi střádejte......
hobbyrobot
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2021, 10:18

robokop píše: 3. 2. 2021, 7:45 Spousta popiracu zde v diskuzi prokazatelne prisla k rozumu. Od popirabi presli. K realite a jiz memluvi z cesty. Doslo jim co je pravda a pod tihou dukazu a argumentu s jiz nemluvi z cesty. Bohuzel jsou tu taci a mnohe z nich jsem povazoval za velmi inteligentni lidi kteri i kdyz jim clovek doda dukazy nebo jim udeli ban aby meli cas si dane dukazy prostudovat stale odmitaji prijmout to co je podlozene dukazy a uchyluji se k milosrdnym evidentnim lzim a nekteri je i siri dal coz jsem deklaroval ze nebudu tolerovat a mimo jine je to jiz od zacatku v pravidlech fora. Tohle sireni lzi je v tento okamzik naprosto neprijatelne nebot zpusobuje zhorsovani stavu, prodlouzeni lockdownu a smrt. Jelikoz jim tohle nedochazi. Holt musi dostavat bany aby jim to casem nekdy mozna doslo ze tu jen vsem skodi.
Jsem přesvědčen, že je načase přijmout "Poučení z krizového vývoje diskusního fóra v době koronavirové pandemie" a všechny "popírače", kteří dosud neuznali, že byli pouze pomýlení pozlátkem lživých příspěvků, nemilosrdně banovat. "Samozvanci" a "ztroskotanci" (v současné době možná i "máničky") zde stejně jen záměrně škodí a slušným členům berou klid na práci!

Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické, ale nech rušká oddane nosí, čo je pevné, čo je charakterné, čo chce s koronavirom zápasiť.
jrt
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
Grad

3. 2. 2021, 10:31

robokop píše: 3. 2. 2021, 10:15 Delat z toho tady dezinformacbi web to fakt ne.
To ze si lidi udelaji vlastni spravnej usudek evidentne neplati viz armada lidi protestujicich bez rousek atd... sila dezinformaci je znacna a znacne spolecensky nebezpecna. Kdo asi muze za ty tisice mrtvych? Kdyby lidi sedeli na prdeli doma tak se to sirit nema jak. Stacilo by 3 tydny. Ted tu mame pulrocni prerusovany lockdown a hromadu rakvi, nic z toho nemuselo byt. Vetsina lidi nedokaze racionalne bez emoci vyhodnocovat.
Casto se tu taky micha diskuze s trollingem.
Ve chvili kdy nekdo na sve tvrzeni dostane hromadu padnych argumentu ktere ho spolehlive vyvrati a on to zde opakovane vytahuje dokola. Tak uz to neni diskuze ale trolling a poskozovani fora.

...
No, dovolím si mírně nesouhlasit.
Dezinformaci je kolem dost, ale žeby to byl hlavní důvod faktického stavu, to asi nebude pravda...
Jako hlavní důvod vidím únavu lidu neschopností a nekompetentností vedení státu, bohužel toho které si sám dosadil.

A mimochodem, zásadním zdrojem šíření Corony je jediná neomezená aktivita - chození do práce. Zde se žádná opatření centrálně nařízená nekonají. A informace že jde o hlavní kanál šíření nákazy vyšla najevo jenom omylem o něčem svěčí...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/un ... i-40339950
filla
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2021, 10:33

prvni vysledky vladnich opatreni, ovsem zachrana zivotu se neokona

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hype ... hlo-140484
Mart76

3. 2. 2021, 11:11

Grad píše: 3. 2. 2021, 10:31 A mimochodem, zásadním zdrojem šíření Corony je jediná neomezená aktivita - chození do práce. Zde se žádná opatření centrálně nařízená nekonají.
A jsou zaměstnavatelé, kteří se snaží nastavit takové pracovní podmínky, aby se šíření co nejvíce zamezilo.
A jsou také zaměstnavatelé, kteří to mají na háku a u zadele. Jen proto, že nejvyšší je antirouškař.
Ale všechno je to o lidech. Pokud člověk bude chtít, tak je schopen celkem solidně možnost nakažení eliminovat.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“