corona virus - obecna diskuze
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, ryba smrdi od hlavy
jsou firmy kde ma kazdy rousku i kdyz ho nikdo nevidi
a jsou firmy kde ji nikdo nikdy nevidel
samozrejme souhlasim ze to neni jen o sefovi nebo jen o zamestnancich
a neni to jen o rousce jako takove ale o spouste dalsich veci ktere se daji udelat pro omezeni sireni
treba zabanovat notoricke lhare a sebenalhavace na slusnem diskuznim foru protoze sireni bludu prokazatelne sireni viru napomaha
jsou firmy kde ma kazdy rousku i kdyz ho nikdo nevidi
a jsou firmy kde ji nikdo nikdy nevidel
samozrejme souhlasim ze to neni jen o sefovi nebo jen o zamestnancich
a neni to jen o rousce jako takove ale o spouste dalsich veci ktere se daji udelat pro omezeni sireni
treba zabanovat notoricke lhare a sebenalhavace na slusnem diskuznim foru protoze sireni bludu prokazatelne sireni viru napomaha
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Porad plati, ze i tady prijala spousta lidi presvedceni, ze lez je taky nazor a ma pravo se svobodne sirit.
A protoze se radi opiraji o autority, tak jim staci, ze tuhle tezi "lez je nazor ..." vyhlasil i ten nejvyssi na Hrade a pres to proste vlak nejede.
Ale hlavu (a zejmena mozek v ni) nemame jen kvuli tomu, aby neprselo do krku ... uz se trapne opakuju ...
A protoze se radi opiraji o autority, tak jim staci, ze tuhle tezi "lez je nazor ..." vyhlasil i ten nejvyssi na Hrade a pres to proste vlak nejede.
Ale hlavu (a zejmena mozek v ni) nemame jen kvuli tomu, aby neprselo do krku ... uz se trapne opakuju ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
To je těžký; mám chybný názor, ale je to můj názor a mám na něj právo. A napíšu sem ten názor. Je to na ban, nebo ne? Ergo vyznáváme demokracii, nebo ne? Dostáváme se do filozofické roviny.lapa píše: ↑3. 2. 2021, 12:07 Porad plati, ze i tady prijala spousta lidi presvedceni, ze lez je taky nazor a ma pravo se svobodne sirit.
Demokracie je komplikovaná.pafik píše: ↑3. 2. 2021, 12:48To je těžký; mám chybný názor, ale je to můj názor a mám na něj právo. A napíšu sem ten názor. Je to na ban, nebo ne? Ergo vyznáváme demokracii, nebo ne? Dostáváme se do filozofické roviny.lapa píše: ↑3. 2. 2021, 12:07 Porad plati, ze i tady prijala spousta lidi presvedceni, ze lez je taky nazor a ma pravo se svobodne sirit.
Co dělat když se demokratická většina shodne na tom, že tvůj názor je lež?
A co když demokratickou většinu tvoří blbci?
Bohužel základem demokracie je vzdělaná společnost. A musím konstatovat, že humanitně vzdělaná společnost, technické vzdělání je přímočaré a člověk pouze s technickým vzděláním nemá schopnost myšlení tzv. v souvislostech.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
S tím bych si dovolil nesouhlasit; naopak technicky vzdělaní lidé bývají jednak praktičtější a jednak mívají širší rozhled, právě skrz tu techniku. Pokud jsou v té technice dobří samozřejmě.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zakladni pravidlo demokracie
Moje svoboda konci tam kde jinemu zacina ta jeho.
Jestlize neci chybny a jiz vyvraceny nazor nekoho zabiji tak to tezce narazi.
Tim chci rict jen to ze:
Kdyz to vede jen k chybne konstrukci stroje a vyhozenejm penezum tak je to jedna vec.
Kdyz to nekoho zavede k rizikovemu chovani, cimz ohrozi jineho na zdravi nebo zivote je to uplne jinej level.
V tomhle tematu tudiz budu nekompromisni.
Je to navic zjevne porusovani zakona nebo navadeni k nemu.
Moje svoboda konci tam kde jinemu zacina ta jeho.
Jestlize neci chybny a jiz vyvraceny nazor nekoho zabiji tak to tezce narazi.
Tim chci rict jen to ze:
Kdyz to vede jen k chybne konstrukci stroje a vyhozenejm penezum tak je to jedna vec.
Kdyz to nekoho zavede k rizikovemu chovani, cimz ohrozi jineho na zdravi nebo zivote je to uplne jinej level.
V tomhle tematu tudiz budu nekompromisni.
Je to navic zjevne porusovani zakona nebo navadeni k nemu.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Pobavilo ,proto každej xxxxx co nezvládne technické vzdělání jde na humanitní směr ,hlavně aby se neunavil jak mu říkala maminka

Pokud by člověk s technickým vzděláním neměl schopnost myslet v souvislostech tak by jsme všechno nosili na zádech .
Jestli myslíš pletichaření a různé jiné lumpárny tak to jo, na to potřebuješ humanitní vzdělání

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
[/quote]
Demokracie je komplikovaná.
Bohužel základem demokracie je vzdělaná společnost. A musím konstatovat, že humanitně vzdělaná společnost, technické vzdělání je přímočaré a člověk pouze s technickým vzděláním nemá schopnost myšlení tzv. v souvislostech.
[/quote]
Ha ha ha. Preto dnes máme samých humanitných Mgr. bez štipky uplatnenia. Ale keď potrebujem nejakého schopného pokladača na dlažbu alebo "zedníka", tak nie je možné zohnať. Hlavná vec, že máme nespočetné množstvo " humanitne" vzdelaných politológov a analytikov, novinárov ....
Demokracie je komplikovaná.
[/quote]
Ha ha ha. Preto dnes máme samých humanitných Mgr. bez štipky uplatnenia. Ale keď potrebujem nejakého schopného pokladača na dlažbu alebo "zedníka", tak nie je možné zohnať. Hlavná vec, že máme nespočetné množstvo " humanitne" vzdelaných politológov a analytikov, novinárov ....
Pri tvojom sposobe vyjadrovania verim ze by si tiez svetu nechybal.
robokop a aleshonza maju aspon uroven a argumentaciiu nad ktorou sa stoji zamyslet...ale ty...hmmm.
A nechceš založit spíš fórum nové, s jasně daným zaměřením? Tady se o tom hádá zhruba patnáct znuděných strojařů, k čemu je to vlastně dobré?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Tak třeba Taiwan se viru v podstatě zbavil. A taky tam chodí do práce.
Je to prostě o tom dodržování. I když bude šéf firmy debil, tak mě nic nebrání nosit třeba respirátor, když budou všichni bez roušek. Je pravda, že je to poměrně drahá legrace - i FFP2 je cca 10x dražší než rouška.
Takže je to spíš o tom, že pro plno lidí je pomalu zaměstnanecký bonus když po nich roušku nikdo nechce. Že jsou vláda blbci neznamená, že je musím za každou cenu trumfnout a být ještě blbější. Je to co už jsem tu psal - když nebudu nosit roušku/respirátor kdo se nakazí - já nebo Babiš?
Je to prostě o tom dodržování. I když bude šéf firmy debil, tak mě nic nebrání nosit třeba respirátor, když budou všichni bez roušek. Je pravda, že je to poměrně drahá legrace - i FFP2 je cca 10x dražší než rouška.
Takže je to spíš o tom, že pro plno lidí je pomalu zaměstnanecký bonus když po nich roušku nikdo nechce. Že jsou vláda blbci neznamená, že je musím za každou cenu trumfnout a být ještě blbější. Je to co už jsem tu psal - když nebudu nosit roušku/respirátor kdo se nakazí - já nebo Babiš?
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa