hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
fmodel
Kontaktovat uživatele:

4. 2. 2021, 10:18

lapa píše: 4. 2. 2021, 9:25

Zacalo straseni - ze chaos apod. Ze se nedohodnou apod.
Od toho se drali do tech koryt, aby se proste dohodli - budou sice skripat zubama, ale musi ... mozne je vse, je to pouze vec dohody ...
Kdyby na to měli 10 let tak to nestihnou včas.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
pafik

5. 2. 2021, 8:44

Bude to ještě zajímavé; když se to dožene do extrému, tak když se nedohodnou, senát bude ve výhodě, protože toho se volby netýkaj. Sněmovna skončí, nebude moct přijímat zákony, možná ani nebudou dostávat peníze (netuším, jak maj tohle ošetřený), stará vláda bude pokračovat, dokud nevznikne nová vláda. Ta nevznikne, protože neproběhnou volby. Už se na ten mumraj těším :)
pafik

6. 2. 2021, 4:51

u lékaře.jpg
Aris

7. 2. 2021, 10:23

Hi people. Mám dotaz ohledně německého strojírenského fóra zerspanungsbude.net.
Podařilo se tam už někomu úspěšně zaregistrovat a přihlásit? Mě to zaboha nejde, a nejdou mi ani odesílat mejly administrátorovy. Je možné, že emailový klienti nejsou kompatibilní?
Miller
Sponzor fora

7. 2. 2021, 3:13

Když se zde hovoří o menšinách, nikdy se nevzpomíná (prozatím) menšina rusofilů. Abych ji podpořil, otextoval jsem nově, druhdy slavnou píseň, "Pochod rudých námořníků":

Tmy rouška je stržena
tvář lidu zalila
Vostoku oslnivá zář.

Jen dál Ruska milovníci
přiložte mobil k líci
ať v éronetu zní váš hlas!

Halíhola od Pficru spějme
však lepší než Vostoku nět
A ve jménu revoluce
vezmeme se za ruce
Koněva navrátíme zpět!
Mini soustruh SC-4
Mex

7. 2. 2021, 3:29

Zřejmě patřím mezi rusofily.
Jsem proti bourání soch. Jakýchkoli, ať už to byl Koněv nebo Columbus.
A Sputnika bych chtěl.

A aby toho nebylo málo, tak jsem zřejmě i čínofil, protože se mi velmi líbí jejich myšlenka dělat něco proti zženštění mladých mužů (nebo spíš "mužů", pro které je důležité hlavně mít melír v aktuálně módní barvě).

Sakra, tak to jsem odvařenej. Nepoklekám dokonce ani před černochama.
Prostě jsem fuj, fuj, a ještě jednou fuj. :(
fmodel
Kontaktovat uživatele:

7. 2. 2021, 3:32

Dobře ty :wink:
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mart_68
Trol

7. 2. 2021, 5:50

Mex píše: 7. 2. 2021, 3:29 Zřejmě patřím mezi rusofily.
A Sputnika bych chtěl.

A aby toho nebylo málo, tak jsem zřejmě i čínofil, protože se mi velmi líbí jejich myšlenka dělat něco proti zženštění mladých mužů (nebo spíš "mužů", pro které je důležité hlavně mít melír v aktuálně módní barvě).

Sakra, tak to jsem odvařenej. Nepoklekám dokonce ani před černochama.
Prostě jsem fuj, fuj, a ještě jednou fuj. :(
přihlas se do výzkumného projektu kompatibilita vakcín různých dodavatelů (I. dávka dodavatel A II.dávka dodavatel B a různé kombinace......C nebo D D a C ... imunita=! true/ false ? Pak tě nikdo nebude podezírat že straníš jednomu výrobci a k imunitě se dopracuješ. Akorát nevím kde je věkový strop pro tyto pokusy, aby když by to náhodou nevyšlo jsi nebyl v ohrožení života:)
Charon
Sponzor fora

7. 2. 2021, 5:58

Abys nedopadl takhle...
Přílohy
vakcina.jpg
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Mex

7. 2. 2021, 6:10

Mart_68 píše: 7. 2. 2021, 5:50 přihlas se do výzkumného projektu kompatibilita vakcín různých dodavatelů (I. dávka dodavatel A II.dávka dodavatel B a různé kombinace......C nebo D D a C ... imunita=! true/ false ?
Díky, to nechci.
Já bych rád vektorovku na dvou vektorech, tj. Sputnik V.
Miller
Sponzor fora

7. 2. 2021, 6:25

to Mex: Pěkný profil :D.
Stejně jako ty, reagují sluníčkáři, jen v opačném gardu. Každý z vás předpokládá, že ten druhý musí lézt někomu zadku, jen prý do toho nesprávného.

Chování amerických demokratů mne děsí ne kvůli bourání soch (jsou to jejich sochy, jejich historie a jejich ostuda), ale že to provází hnusné jednání s "odpůrci" jediného správného názoru
Sochu Koněva postavili devótní čeští komunisté, aby prokázali svou loayalitu SSSR, po tom, co nás tak obětavě okupoval. Nebyl to žádný symbol osvobození, ani památník padlým. Rusové, kteří se nejen nestarají o naše padlé na jejich území, ale dokonce hřbitůvky nechávají zničit, pofidérního Koněva si vzali za záminku, jak my porušujeme smlouvy. Je dobře, že je ve skladu.

Stejně bych naložil s nepovedenou kopií Mariánského sloupu. Původní sochu vnímali Češi jako symbol poroby a teď si umanutý katolický kameník podivným způsobem prosadil jakýsi restart historie. Opět ve jménu jediného správného názoru.

K slavnému Sputniku jen tolik: Putin (ruským novinářům) na otázku, zda se nechá očkovat, odpověděl "Ano" a na otázku kdy, odpověděl "Až bude větší výběr vakcín". Není to hodno zamyšlení?
Mini soustruh SC-4
Mex

7. 2. 2021, 6:45

Miller píše: 7. 2. 2021, 6:25 to Mex: Pěkný profil :D.
Stejně jako ty, reagují sluníčkáři, jen v opačném gardu. Každý z vás předpokládá, že ten druhý musí lézt někomu zadku, jen prý do toho nesprávného.
Promiň, ale komu já lezu do zadku?
- Nechci bourat sochy. Žádné. Sochy jsou připomínkou nějaké historické doby. Doby, která reálně existovala. A my se nemůžeme tvářit, že nebyla. Asi jsou nějaké výjimky, které oslavují něco hodně hnusného. Proto zřejmě třeba nacistické sochy jsou možná výjimka. I když pokud by to bylo jen na mně, tak bych nechal i ty. Socha nikoho v budoucnu zabíjet nebude. Jestli to ve společnosti je, tak je to tam i bez těch soch. A pokud není, tak díky sochám to nevznikne.
- Sputnika bych chtěl. Mám o tom načteno celkem dost, abych aspoň trochu věděl, o čem mluvím. Chci ho já pro sebe (případně pro svou rodinu). Nikomu jinému ho nenutím. V tom je právě základní rozdíl pravičáků proti sluníčkářům: pravičák řeší sebe, sluníčkář to chce nanutit celé společnosti.
- A že je mi sympatické, že Číňani chtějí z chlapů zase trochu dělat chlapy? Já jsem tak nějak historicky přesvědčenej, že chlapi se prostě mají chovat jako chlapi (a ženské zase jako ženské).
- A že neklekám před černochy? No tak to sorry. Pokleknu v kostele před bohem. Ale určitě ne před nějakým černochem. Jestli to ostatní dělat chtějí, tak ať to dělají. Já tedy opravdu nebudu ani náhodou.

Tak mi prosím na tom konkrétně ukaž, kde komu lezu do zadku (a do kterého zadku).
Děkuji.
Miller
Sponzor fora

7. 2. 2021, 7:54

V té písničce/básničce jsem zmínil dvě věci - Vostok a Koněva.
Čím jsi mi odpověděl ty? Že Sputnika ano a Koněva bys neboural. Tomu rozumím a v dalším jsem vysvětlil svůj názor.
Ale proč jsi připojil ještě to o Číně?
A to o černoších?
Takhle v diskuzích na iDnes a Lidovkách (nepíšu tam, jen to čtu) obvykle reagují lidé, stranící nějaké zemi nebo systému a kteří přidávají další témata, tak se, prosím, nezlob, že mi to přišlo stejné.
Teď jsi dokonce na ta témata pokračoval, jako bych na ně už reagoval! Snad to nemusím celé citovat ("A že je mi sympatické, že Číňani... A že neklekám před černochy...")
Pokud tě to opravdu tedy zajímá, o Číně v tomto ohledu nic nevím, tam vím jen o těch táborech pro Ujgury a můj názor je rozpačitý, jsou to muslimové a já pro ně nemám tolik empatie.
Já, jako evangelík, neklekám ani v kostele, čímž se nechci vytahovat, jen to konstatuji a o klekání před nějakými černochy snad není ani řeči.
Stačí?
Mini soustruh SC-4
Mex

7. 2. 2021, 8:05

Sice jsem se nedozvěděl, do kterého zadku lezu. Škoda, rád bych v tom měl jasno. No ale co se dá dělat, nemůžu mít všechno.

Ty jsi nastínil ve své písničce dvě módní témata - Sputnik a Koněva. A napsal jsi, že je to pro rusofily.
Takže jsem z toho pochopil, že jsem rusofil, protože Sputnika chci a Koněv se podle mě odstraňovat neměl.

No a tak když jsem zjistil, jak jsem špatný (že jsem ten rusofil), tak jsem ještě sebemrskačsky přiznal, že jsem i čínofil a skrytý rasista.
Ale řekl jsem to opět jen o sobě. Nikoho jiného jsem nenazýval rusofilem, čínofilem, rasistou ani jiným dehonestujícím označením.
pafik

8. 2. 2021, 7:35

Mex píše: 7. 2. 2021, 3:29 .....
....
Pak už je mi jasný, proč jste si v Brně na hlavním náměstí postavili sochu velkýho černýho pyje a chodíte se mu klanět :lol:
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“