To je fakt dobrý, já myslel nejdřív, že je to dioráma s angličákem než jsem si vzal brejle a dokouknul co to ten maník šmrdlá na stole.

No to si ještě rozmyslím
Ahoj asi na nic, stacil by pravouhlej, ale zase tam neni takovej rozdil v cene. Tady mam zaruku, ze az budu potrebovat dalsi drzak, bude sedet a nebudu muset vyrabet.
Ještě doplň čas, to asi nebylo tak rychle když to vidím.jova píše: ↑13. 2. 2021, 8:47 Dneska jsem potřeboval říznout závit 25x1,5 do trochu houževnatějšího materiálu. Očko takového rozměru nemám, nůž to trhal, tak jsem ten závit frézoval suportovou frézkou. Vybrousit nožík dalo trochu přemýšlení, frézka je slabá, tak to chvíli trvalo, ale výsledek je slušný![]()
Ahoj prvni blato, druhy blato, treti tvrdej jak sviňa a dvacitka freza v tahuDawe píše: ↑13. 2. 2021, 10:11 Charon>jasny, toho se vubec neboj. Vsak to bylo celkem blato, ne? Snizoval jsem tech cinskych uz dost a ani jeden nebyl opravdu tvrdy, jako byvaly treba ceske Narexy. Ted jsem delal jeden (20x20 do AXA QCTP drzaku) i na gumove vrtackofrezce po asi milimetru...a slo to taky. Na brouseni kaslu, to bych se uz musel hodne moc nudit.![]()