To by skoro dávalo smysl.
Fakt mi to jeho nezvládání situace s jeho předchozím působením nesedí.
Většinu svého majetku sebral nepřátelským převzetím. Taky většina jeho firem žije jen díky dotacím. V některých firmách po převzetí klesla výroba (Kostelecké, většina farem na nichž nechal hned po převzetí vybít chovy a pod.), takže o úspěšném dlouhodobém řízení poněkud pochybuji. Firmy, které "jedou" jsou jen ty, které jsou navázány na státní zakázky jako jsou přísady do PHM, lesnické práce, pak chemičky.Mex píše: ↑16. 2. 2021, 5:48Tohle mi zas a znovu hlava nebere.
Pokud by to takhle managersky nezvládal nějaký vyučený politolog, tak dobře. Nikdo neumí všechno.
Ale Babiš prostě je manager. I kdyby všechny ty své podniky původně ukradl, tak stále je potom schopný je dlouhodobě řídit, a celkem úspěšně.
Tak proč sakra tady tak selhává? To si neumí najít kolem sebe lidi?
Fakt mi to není jasné. A to čistě technicky, bez jakékoli zášti nebo negativních emocí vůči němu.
Mne jednou ukecala doktorka na očkování proti chřipce a devětatřicítky byly do dvou dní. Prostě někomu to nesedne. V ten rok toho bylo asi více, co jsem se tak dozvěděl od dalších. A nikde se o tom nepsaly takové litánie jako teď.
No - ať je jaký je, tak neschopný být nemůže. Ono se sice řekne "žije jen ze státních dotací". Ale je to tak snadné? A tak proč to tak neděláme všichni?
Tak tohle by měl člověk jeho formátu zvládnout levou zadní, zvláště pokud má za zádama celý statní aparát a nejen ten.
Možná je to úplně jinak. Už toho má dost a místo sebe pustí imitaci (dulbléra) jak říkal Vlasta Burian. Už nanečisto trénuje hlášení.