F1J - PRODÁNO
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Stavím se do řady, pokud zbude. Co to váží?Zv.Petr píše: ↑19. 2. 2021, 8:02 Po pořízení nového stroje mi tu přebývá frézka F1J, funkční s chlazením a bednou příslušenství. Je bez strojního posuvu stolu, který už v minulosti kdosi odstranil. 5 rychlostí, přehazováním řemene. Přepravit se dá na vozíku, ale něco váží - je třeba s tím počítat. Cena 13 000 Kč.
1.jpg
Přeprava na vozíku
preprava.jpg
Mám pocit, že ca 500 kilo, ve třech jsme při nakládání na vozík docela funěli a to jsme měli dole trámec (poslední fotka u dílny)... 

-
Jasan, je to fakt z ruky, tož zdravim do Stare Běle, su byvaly Haviřovak

ok, další pořadí je tedy dáno...

nemo - přijede o víkendu
miv
karelsklo
Naposledy upravil(a) Zv.Petr dne 21. 2. 2021, 9:13, celkem upraveno 2 x.
Já ji koupil rozebranou a pak jsem ji skládal, tak vím, co je to začReinkarnace píše: ↑21. 2. 2021, 8:19Zase to bude lehčí o ta převodová kola a hřídele.Trámec odděláš v mžiku, stejně tak stůl...

předválečný soustruh Volman, protahovačka HMS 850, Gude MIG 192/6K, frézka F1J2
-
-
A už Ti to šlape? Máš ji nainstalovanou nebo používáš jen vodorovné vřeteno?
Stojí v koutě v dílně a čeká, než tam naladím řemenici na vřeteno a natahám elektriku. Ještě přemýšlím, že bych ji z pákového posuvu předělal na šrouby, ale vůbec není čas. Během letošní zimy jsem stihl v dílně strávit asi 50 hodin, z toho většinu u pásovky a se svářečkou. Jak mám homeoffice, tak vůbec nic nestíhám. Hodím děti do školky a do školy, pak chvíli pracovat, vyzvednout děti, pracovat a je večer. Už se těším, až holky trochu vyrostou a postarají se o sebe samy 

předválečný soustruh Volman, protahovačka HMS 850, Gude MIG 192/6K, frézka F1J2
Tak to máme Milane nějak podobně, já si naštěstí můžu dojet 120km do práce na 2-3 dny v tejdnu odpočinout
Co mě ale překvapuje, když už zasír*me tohle téma, tak že všichni sháněj malý frézky na domácí čudlání a tahle když je za slušný peníze, tak tady furt visí

Co mě ale překvapuje, když už zasír*me tohle téma, tak že všichni sháněj malý frézky na domácí čudlání a tahle když je za slušný peníze, tak tady furt visí