Učitelé a rodiče žáků jsou taky voliči ,a ti staří dochází žere je covid

Učitelé a rodiče žáků jsou taky voliči ,a ti staří dochází žere je covid
Když jsi psal bláboly tak jo ,dokaž kdy to bylo neoprávněně.
Podle mne to zase tak špatný nápad není.
jenže pokud národ umožní, aby mu vládl kkt, protože i on potřebuje širokou podporu např hejtmanů dalších kk-ů, slabé opozici a v neposlední řadě kkt-ů soukmenovců z kkkotské strany ANO), tak se dá říci, že tento národ je národem kkt-ů taktéž. To pochopila na konci II.sv. války i panská rasa fašistického národa kktů a ještě dlouho po válce se tak k nim jako ke kkktům všichni chovali. Teď už ne, oni se vzpamatovali, ale taky ne všichni.Mart76 píše: ↑23. 2. 2021, 11:10 Tak tohle mě fakt nadzvedlo. Tohle je na kopnutí do koulí.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koro ... domaci_vov
"Blatný: Vakcína od AstraZenecy neleží ve skladu, šetříme ji pro učitele."
Tak proč už ji kurva těm učitelům nedávají, proč se musí čekat až na 1. březen.
Vzpomínám si na svoje příspěvky před rokem, když jsem psal, že Babiš je neschopný ko..t. A jak se ho několik lidí tady na fóru zastávalo a vyzdvihovali jeho způsob řízení, který spočívá v tom, že řve na lidi.
Po roce mi nezbývá nic jiného než říct, že je to ještě větší ko..t než jsem si původně myslel.
Jo, jasně. A ti zase potkávali stejně smýšlející lidi ..... Takže by vlastně měli mít teď kovid jenom popírači. A maj? ..... Dobrej blábol jsi napsal, jako obvykle.
Jedno staré přísloví říká: „Podvede-li tě někdo poprvé, pak hanba mu. Podvede-li tě někdo podruhé, pak hanba tobě!“Mart_68 píše: ↑24. 2. 2021, 7:57jenže pokud národ umožní, aby mu vládl kkt, protože i on potřebuje širokou podporu např hejtmanů dalších kk-ů, slabé opozici a v neposlední řadě kkt-ů soukmenovců z kkkotské strany ANO), tak se dá říci, že tento národ je národem kkt-ů taktéž. To pochopila na konci II.sv. války i panská rasa fašistického národa kktů a ještě dlouho po válce se tak k nim jako ke kkktům všichni chovali. Teď už ne, oni se vzpamatovali, ale taky ne všichni.Mart76 píše: ↑23. 2. 2021, 11:10 Vzpomínám si na svoje příspěvky před rokem, když jsem psal, že Babiš je neschopný ko..t. A jak se ho několik lidí tady na fóru zastávalo a vyzdvihovali jeho způsob řízení, který spočívá v tom, že řve na lidi.
Po roce mi nezbývá nic jiného než říct, že je to ještě větší ko..t než jsem si původně myslel.
Když jsem psal, jak bude Babiš po zavření hranic jezdit do Švajcu hrát šachy, co jsi na to napsal? Dokaž, že od tebe to byla slušná reakce!
Dát těm v karanténě a pozitivním na nohu náramek, jako se dávaj lidem v domácím vězení, by přišlo levnějc. Ale není na to zákon. Dávat těm v karanténě a pozitivním 100% náhradu za ušlou mzdu je diskriminace "normálně" nemocných.testone píše: ↑24. 2. 2021, 11:51 Lenka Zlámalová dnes na Echu24.cz
.....
Takže zatímco sousední Německo nebo Británie uvolňují restrikce a proočkovaný Izrael se vrací k normálnímu životu, Česko se propadá na čím dál hlubší dno nejhoršího covidária Západu.
Z tohoto dna už vede jediná cesta. Skončit s restrikcemi. Začít lidem věřit a dát jim prostor chránit sebe si i své blízké. V první řadě si to žádá ukončit státem kontrolovaný monopol na testování.
Německo začíná od prvního března zdarma rozdávat antigenní testy. Budou k mání v každé lékárně. Ministr zdravotnictví Jens Spahn tvrdí, že jich je evropský trh plný. Chce Němcům dát prostor, aby mohli chránit sami sebe a své blízké a testy si sami dělat doma. Totéž by okamžitě měla udělat každá zodpovědná vláda v Česku.
V této chvíli je zřejmé, že nákaza se šíří kancelářemi a továrnami. Vstup do nich by měl být podmíněn negativním antigenním testem. Zároveň je nezbytné okamžitě zavést stoprocentní náhradu příjmu u pozitivně testovaných a těch, koho pošle hygiena do karantény. Bez ohledu na to, kolik lidé vydělávají, jim hradit úplně všechno. Tento systém funguje v Rakousku, Švýcarsku nebo ve Spojených státech. Dobře vědí, proč to dělají. Že motivace je nejlepší prevence. Spolu s rychlým očkováním je to jediná cesta z covidové pasti v zemi, kde se zhroutil stát. Žádná jiná není.