corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
dovla

10. 3. 2021, 11:31

fmodel píše: 10. 3. 2021, 11:12 dovla neřeš to
remdesivir je taky podle některých studií na hovno ale stojí 55000 Kč tak se s nim vesele léčí.
Každej odpovídá sám za sebe a teď to platí dvakrát.
Jen je divný že lék na posílení imunity antivirotikum co je 40let na trhu je najednou nefunkční na posílení buněčné imunity a to ho dostávali babky a dědkové v domovech důchodců na posílení imunity v chřipkovejch epidemiích ,ale potravinové doplňky (což znamená že nemusí fungovat stačí když neuškodí) se propagují jak o život :lol:
Peniaze sú "až na prvom mieste" ! :(
testone
Sponzor fora

10. 3. 2021, 11:49

cituju dnešní Seznam zprávy, viz
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zema ... .seznam.cz
.......
Zeman: Jsou vinni, že naši lidé budou dál umírat

Zeman prosazuje, aby Česko při očkování využilo ruské i čínské vakcíny. Blatný požaduje, aby byly vakcíny nejprve schváleny úřady v rámci Evropské unie, stejně jako ostatní využívané očkovací látky. Stejný závěr přijali na nedávné schůzce hlavní ústavní činitelé, včetně Zemana.

Přesto prezident obvinil Blatného a Storovou, že právě kvůli nim v současnosti umírá v Česku tolik lidí - protože nedali výjimku vakcínám z Číny a Ruska.

„Pokud se těmito vakcínami, ať ruskou nebo čínskou, očkují miliony lidí (jinde ve světě), pak ti dva, o kterých jsem mluvil, jsou vinni faktem, že i nadále budou zbytečně umírat naši lidé. Přičemž počet zemřelých už vyskočil na dvě stě za den. Proto oni (Blatný a Storová), a to chci říci zcela veřejně a nahlas, nesou plnou odpovědnost za tato úmrtí,“ prohlásil prezident.
.....
chce se mi blít, velebnosti
Naposledy upravil(a) testone dne 10. 3. 2021, 11:51, celkem upraveno 1 x.
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Grad

10. 3. 2021, 11:50

ntv...
Ve státě kde nefunguje lautr nic a věci se nenazývají pravým jménem, se hledá vinník tam, kde to ještě funguje alespoň na oko dle pravidel... ale jak jinak ty sra..y tady zahalit do kouřové clony. :roll:
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ze ... ukl-403535

K tomu veřejnému mlžení a nenazývání věcí pravým jménem.
Že nerozumíte pojmu "stav hromadného postižení osob" co vyhlašují kraje?
Inu koukněte se na definici https://www.google.cz/search?hl=cs&gbv= ... -srp.0.0l5
Nebo ještě si najděte co je a jak se provádí TRIÁŽ :(

Čeština je fakt krásný jazyk...
dovla

10. 3. 2021, 11:51

fmodel píše: 10. 3. 2021, 10:49 Zlý sen? Další výrobce zřejmě zkrátí Evropě dodávky vakcín
nejmenujou se ty „výrobní potíže“ Joe Biden ,,je potřeba neprodleně naočkovat Americký lid " nebo je potřeba zásobovat Arabské emiráty protože platí dvakrát tolik .
Proč je EU tak trapná a nedokáže zasáhnout proti výsměchu všech firem co vyrábí vakcíny .
Teď už schází ta zaplacená francouzská co jí ještě ani nevyrobily :lol: :lol:
Chce se mi blejt velebnosti.
Už se těm Anglánům nedivím že se na EU vys..... .

https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... lanky-home
Lebo v Európskej komisii je banda nikým nevolených neschopákov. Nie sú schopný postarať sa o základné veci: chrániť vonkajšie hranice EU, postarať sa poriadne o investície ktoré napchali do farma firiem..
Ale hlavne že starajú sa aký máme mať max. výkon vysávačov v domácnosti, alebo aké majú mať zakrivenie banány.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

10. 3. 2021, 11:54

precti si moje posledni posty tam mas vyjadreni ministerstva zdravotnictvi kde je to perfektne popsane plus takovy jeden rozbor s kterym se zcela stotoznuji
je to delsi cteni ale stoji to za to

pote co se zjistilo ze remdesivir neni takovej zazrak a 100% lek tak se to taky propiralo

politicka hodnoceni a prospechy to je samozrejme jina
tam je to ale z velke casti o pocitech protoze politikum do hlavy nikdo nevidi

remdesivir je taky podle některých studií na hovno ale stojí 55000 Kč tak se s nim vesele léčí.
Jen je divný že lék na posílení imunity antivirotikum co je 40let na trhu je najednou nefunkční na posílení buněčné imunity a to ho dostávali babky a dědkové v domovech důchodců na posílení imunity v chřipkovejch epidemiích ,ale potravinové doplňky (což znamená že nemusí fungovat stačí když neuškodí) se propagují jak o život :lol:
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
lapa
medaile za lepsi forum

10. 3. 2021, 12:33

dovlo: to jsi tady za svoje nebo cizi (penize) :lol: ?

robokope: ze mas jeste nervy a chut reagovat na neco, co nema smysl ... obdivuju te, ale soucasne mrhas svou kapacitou na zbytecnou vec - tyhle (nemyslim jen dovlu) proste nepresvedcis ... a zkouset to necim jako fakty uz vubec ne ...

aleshonsa: dtto co robokopovi

Obecne to stejne konci utoky na EU - jen vzdy cekam, kdy to u jednotlivych prispevatelu tohoto zpusobu mysleni zacne ... :-).

Ad Sputnik: porad mi neni jasne, proc jim neni naockovany Putin :-).
Co by byla vetsi bomba nez toto potvrzeni duvery v dokonaly rusky produkt ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
fmodel
Kontaktovat uživatele:

10. 3. 2021, 12:39

lapa píše: 10. 3. 2021, 12:33
Protože Putin je jak Chuck Norris taky chytil covida , bylo mu ho líto tak ho pustil.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
dovla

10. 3. 2021, 12:46

robokop píše: 10. 3. 2021, 11:54 precti si moje posledni posty tam mas vyjadreni ministerstva zdravotnictvi kde je to perfektne popsane plus takovy jeden rozbor s kterym se zcela stotoznuji
je to delsi cteni ale stoji to za to

pote co se zjistilo ze remdesivir neni takovej zazrak a 100% lek tak se to taky propiralo

politicka hodnoceni a prospechy to je samozrejme jina
tam je to ale z velke casti o pocitech protoze politikum do hlavy nikdo nevidi

Ano my sme teraz "mladí" , máme prístup k informáciám, tak sa staráme každý sám ako vieme. Ale každý z nás raz dospeje do veku, keď už napr. nebudeme vedieť používať nové technológie - možno nejaký nový internet ... ,tak ako teraz dôchodcovia. A teraz je na nás aby sme to riešili. Aby sme si nejako zabezpečili, že tí čo sa budú o nás v budúcnosti starať, do nás nebudú len pchať iba "neučinný Remdesivir".
lapa
medaile za lepsi forum

10. 3. 2021, 12:47

testone píše: 10. 3. 2021, 11:49 Přesto prezident obvinil Blatného a Storovou, že právě kvůli nim v současnosti umírá v Česku tolik lidí - protože nedali výjimku vakcínám z Číny a Ruska.

„Pokud se těmito vakcínami, ať ruskou nebo čínskou, očkují miliony lidí (jinde ve světě), pak ti dva, o kterých jsem mluvil, jsou vinni faktem, že i nadále budou zbytečně umírat naši lidé. Přičemž počet zemřelých už vyskočil na dvě stě za den. Proto oni (Blatný a Storová), a to chci říci zcela veřejně a nahlas, nesou plnou odpovědnost za tato úmrtí,“ prohlásil prezident.
.....
Uz existuje rozsudek, ze za sve vyroky Zeman zodpovida sam a ne MF za nej jako dosud ...

Cituji

Podle verdiktu ústava nebrání tomu, aby za svůj výrok nesl právní odpovědnost sám prezident jako soukromá osoba podle obecných soukromoprávních předpisů. „ÚS ve světle výše uvedených kritérií shledal, že výrok neměl potřebnou souvislost s výkonem funkce prezidenta republiky a pro tuto chybějící souvislost za něj nenesla odpovědnost stěžovatelka, nýbrž samotný prezident jako soukromá osoba,“ konstatovali soudci.

Tyka se sice pripadu Sarapatka, ale precedens (v souladu se zdravym rozumem, dle mne tedy :-) ) je na svete ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
dovla

10. 3. 2021, 12:51

fmodel píše: 10. 3. 2021, 12:39
lapa píše: 10. 3. 2021, 12:33
Protože Putin je jak Chuck Norris taky chytil covida , bylo mu ho líto tak ho pustil.
:D
Ktovie, či nie je?
Alebo možno tiež tam existuje nejaký poradovník. Ja sa napr. tiež momentálne nehodlám očkovať ani Sputnikom. Prekonal som covid a stále mám protilátky. Nepracujem v rizikovom prostredí.
Tak načo mám do seba nechať pchať neznámu látku?
testone
Sponzor fora

10. 3. 2021, 1:02

lapa píše: 10. 3. 2021, 12:47
testone píše: 10. 3. 2021, 11:49 Přesto prezident obvinil Blatného a Storovou, že právě kvůli nim v současnosti umírá v Česku tolik lidí - protože nedali výjimku vakcínám z Číny a Ruska.

.....
Uz existuje rozsudek, ze za sve vyroky Zeman zodpovida sam a ne MF za nej jako dosud ...

Cituji

Podle verdiktu ústava nebrání tomu, aby za svůj výrok nesl právní odpovědnost sám prezident jako soukromá osoba podle obecných soukromoprávních předpisů. „ÚS ve světle výše uvedených kritérií shledal, že výrok neměl potřebnou souvislost s výkonem funkce prezidenta republiky a pro tuto chybějící souvislost za něj nenesla odpovědnost stěžovatelka, nýbrž samotný prezident jako soukromá osoba,“ konstatovali soudci.

Tyka se sice pripadu Sarapatka, ale precedens (v souladu se zdravym rozumem, dle mne tedy :-) ) je na svete ...
ano
tahle rovina mě nenapadla
to by asi šlo považovat za křivé nařčení
předevčírem ??? nějaký soud v podobné kauze rozhodl, že Babiš za mrtvé nemůže - taky prececdens
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

10. 3. 2021, 1:04

Tak aby se hodnotilo stejne se stejnym
Zde je vyjadreni lekare ktery zase odmita ivermectin.

Holt si budem muset na seriozni vysledky zase pockat jako s remdesivirem.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/iver ... .seznam.cz
filla
Kontaktovat uživatele:

10. 3. 2021, 2:00

pockame, a zatim, co se hadame, ci pouzit/nepouzit umiraji lide, tem je uplne u prdele, co si kdo mysli, o ucinosti a nebude ani cekat az se udela nejka studie podle pravidel, je to stejny, jako kdyz ti bude horet barak a hasici povedou diskuzi, ktera hasebni latka napacha v tom baraku mensi skody, nebo udelaji studii, ze ktere vyjde latka A prokazatelne lepsi, ale mame ji malo, tak pockame, az nam ji dovezou vic a mezitim mas barak v pici
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

10. 3. 2021, 2:21

Ja nerikam pouzit ci nepouzit. Viz stanovisko MZ
Nezadouci ucinky a kontraindikace jsou mensim zlem nez to nepouzit. Ja jen tvrdim ze na zaklade nepodlozenych tvrzeni nazoru a pocitu nelze oznacovat ivermectin za 100% lek na covid.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

10. 3. 2021, 2:27

Ono pár mrtvejch poslanců ,euro poslanců ,vládních činitelů z celé EU by určitě zrychlilo celý proces boje proti covidu, takhle se jen ,,semknou" zahrajou divadlo pro voliče a je to, a přitom jsou všichni beztrestní a za nic nemůžou .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“