corona virus - obecna diskuze
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Kecáš ,už jsem kupoval dvě várky poslední přišla dnes po 4dnech,prodají kolik chceš a dovoz standart DPD až domů, kdybys potřeboval kontakt tak písni.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Na podzim a v zime ešte nikto netuši že farma firmy vyjeb.. s celou európskou komisiou. Najprv ich EK zasponzorovala a potom farma firmy pravdepodobne nedodržali zmluvy. Ale keďže v komisii sedia nikým nevolený debilovia, tak asi aj vyzerali tie zmluvy-bez vymožiteľných sankcií.aleshonsa píše: ↑10. 3. 2021, 3:52 Zeman je hlavně nějaký atašé Ruska a Číny současně. Mě by právě zajímalo, proč se tak tlačí, aby se bez povolení EMA používaly zrovna Ruské a Čínské vakcíny. Proč se tedy netlačilo a netlačí, že se tu všechny budou používat bez povolení EMA a mohlo se očkovat už někdy na podzim nebo z kraje zimy. To jako nikdo nevěděl, že to bude zachraňovat životy?
Aha, tak fajn. Já jsem dostal od člověka, který se to pokoušel objednat, jinou informaci.
Tak jsem se zařídil po svém a nechal to zabalit mezi serva.
Jinak jsi mě teď trochu naštval, protože jsi mi vzal radost z pašování kontrabandu.
tak teďka máme nějaky bod zlomu v nárůstu nakažených a s těžkým průběhem a rekord 9 tis. hospitalizovaných ...prosím jméno politika nebo celebrity který to nedal?..já ve svém okolí vím o jednom 70 tnikovi co údajně zemřel s covidem a vůbec to není jisté. Dokonce jsem se ptal i známych ...nikdo nemá žádnou negativní zkušenost ve smyslu úmrtí nebo těžkého průběhu...žijí už rok v Matrixu? Ten náš děda měl zápal plic a těžký průběh něčeho, zpětné se nedá zjistit jestli vůbec měl Covid? Co se to tu děje?
To musíš mít velmi úzké okolí a hrstku známých. V této republice zemřelo nejméně 22 tísíc lidí na Covid. Za posledních 12 měsíců je o 30 tisíc vyšší úmrtnost, než je průměr posledních třech let před tím.Mart_68 píše: ↑10. 3. 2021, 8:03 tak teďka máme nějaky bod zlomu v nárůstu nakažených a s těžkým průběhem a rekord 9 tis. hospitalizovaných ...prosím jméno politika nebo celebrity který to nedal?..já ve svém okolí vím o jednom 70 tnikovi co údajně zemřel s covidem a vůbec to není jisté. Dokonce jsem se ptal i známych ...nikdo nemá žádnou negativní zkušenost ve smyslu úmrtí nebo těžkého průběhu...žijí už rok v Matrixu? Ten náš děda měl zápal plic a těžký průběh něčeho, zpětné se nedá zjistit jestli vůbec měl Covid? Co se to tu děje?
A jak to souvisí s tím, že tady obchodní atašé Ruska a Číny v jedné osobě, ve volném čase taky president ČR, lobbuje za ohnutí pravidel jen pro svoji stranu (Ruska a Číny) a ne pro všechny firmy?dovla píše: ↑10. 3. 2021, 7:44Na podzim a v zime ešte nikto netuši že farma firmy vyjeb.. s celou európskou komisiou. Najprv ich EK zasponzorovala a potom farma firmy pravdepodobne nedodržali zmluvy. Ale keďže v komisii sedia nikým nevolený debilovia, tak asi aj vyzerali tie zmluvy-bez vymožiteľných sankcií.aleshonsa píše: ↑10. 3. 2021, 3:52 Zeman je hlavně nějaký atašé Ruska a Číny současně. Mě by právě zajímalo, proč se tak tlačí, aby se bez povolení EMA používaly zrovna Ruské a Čínské vakcíny. Proč se tedy netlačilo a netlačí, že se tu všechny budou používat bez povolení EMA a mohlo se očkovat už někdy na podzim nebo z kraje zimy. To jako nikdo nevěděl, že to bude zachraňovat životy?
Co se tušilo nebo netušilo je fuk. Stejná pravidla mají být pro všechny a ne jen pro zaměstnavatele tady soudruha obchodního atašé.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Jednoduchá obrana.aleshonsa píše: ↑10. 3. 2021, 8:34 A jak to souvisí s tím, že tady obchodní atašé Ruska a Číny v jedné osobě, ve volném čase taky president ČR, lobbuje za ohnutí pravidel jen pro svoji stranu (Ruska a Číny) a ne pro všechny firmy?
Co se tušilo nebo netušilo je fuk. Stejná pravidla mají být pro všechny a ne jen pro zaměstnavatele tady soudruha obchodního atašé.
Stačí zařídit, aby bylo dost schválených vakcín. Pak ty neschválené nebude nikdo prosazovat.
Tak za politiky třeba Jiří Ventruba 71 roku - poslanec za ODSMart_68 píše: ↑10. 3. 2021, 8:03 tak teďka máme nějaky bod zlomu v nárůstu nakažených a s těžkým průběhem a rekord 9 tis. hospitalizovaných ...prosím jméno politika nebo celebrity který to nedal?..já ve svém okolí vím o jednom 70 tnikovi co údajně zemřel s covidem a vůbec to není jisté. Dokonce jsem se ptal i známych ...nikdo nemá žádnou negativní zkušenost ve smyslu úmrtí nebo těžkého průběhu...žijí už rok v Matrixu? Ten náš děda měl zápal plic a těžký průběh něčeho, zpětné se nedá zjistit jestli vůbec měl Covid? Co se to tu děje?
A já osobně znám tři a to nevím o všech, protože jsem teď dost omezil kontakty. Je možné, že až se to trochu uvolní, tak se dozvím další jména.
Takže:
- matka mého souseda - 74 roků
- místní důchodce, se kterým jsem čas od času pokecal. Věk cca 80.
- jeden člověk s kooperující firmy, se kterým jsem dva roky spolupracoval, 63 roků
Vím o dalších, ale to jsou známí mých známých, s nimi jsem se osobně neznal.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Obzvlášť když čteš že se vyvážejí vakcíny z evropských výrobních závodů do kdejaký prdele, a přitom ty firmy nedodávají zaplacené vakcíny do EU, o blábolech o problémech ve výrobě nemluvě.Mex píše: ↑10. 3. 2021, 8:40Jednoduchá obrana.aleshonsa píše: ↑10. 3. 2021, 8:34 A jak to souvisí s tím, že tady obchodní atašé Ruska a Číny v jedné osobě, ve volném čase taky president ČR, lobbuje za ohnutí pravidel jen pro svoji stranu (Ruska a Číny) a ne pro všechny firmy?
Stačí zařídit, aby bylo dost schválených vakcín. Pak ty neschválené nebude nikdo prosazovat.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Znam minimalne 3 co by si v zivote nenechali pichnout ockovani protoze hlinik autizmus,.... Ted maj plnou pusu toho jak je sputnik super a tapetujou s tim facebook. Takze jde vlastne asi o to co zrovna pise aeronet..
lapa píše: ↑10. 3. 2021, 5:05 Mam otazku - znate ve svem okoli nekoho, kdo byl v minulosti odmitacem ockovani jako takoveho (zpusobuje autismus ... a jine teorie ... duvodu odmitani je uz znamo hodne dlouho a dost), bez ohledu na to, ze jsou v praxi jiz desitky let a soucasne by se nyni dozadoval vakcinace proti cinskemu viru, tj. velice "horke" vakciny?
Ja nikoho takoveho neznam (jsou to okruhy lidi mimo muj okruh), ale tady je velice siroky vzorek populace.
Znate nekdo takovou "absurdni" kombinaci?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
zajimava otazka:
https://www.respekt.cz/agenda/zahada-kd ... 2103102118
Informace z firmy, kde dělá žena: fabrika cca 400 lidí, zatím testováno cca 300 osob, 6 záchytů.pavel-gravos píše: ↑10. 3. 2021, 10:09 zajimava otazka:
Jó ale o těch 20% méně, tak to ale zařídíl hlavně vrchní očkovací guru...fmodel píše: ↑10. 3. 2021, 9:23Obzvlášť když čteš že se vyvážejí vakcíny z evropských výrobních závodů do kdejaký prdele, a přitom ty firmy nedodávají zaplacené vakcíny do EU, o blábolech o problémech ve výrobě nemluvě.Mex píše: ↑10. 3. 2021, 8:40Jednoduchá obrana.aleshonsa píše: ↑10. 3. 2021, 8:34 A jak to souvisí s tím, že tady obchodní atašé Ruska a Číny v jedné osobě, ve volném čase taky president ČR, lobbuje za ohnutí pravidel jen pro svoji stranu (Ruska a Číny) a ne pro všechny firmy?

https://neovlivni.cz/sesta-davka-babisu ... lo-vakcin/
pavel-gravos píše: ↑10. 3. 2021, 10:09 zajimava otazka:
Tak to bude asi nějaká obdoba Bermudského trojuhelníku jménem Ba-Ze-Ha ne?
Protože když jsem včera počítal z dostupných čísel, tak mne vyšlo, že mezi testovanýmí bylo cca 54% pozitívních... je divné, že toto číslo se už raději nezveřejňuje...