Na tyhle kotouče mi taky asi nezbyde, než ten stojan udělat, protože nandavání kotoučů je na jeřáb

fmodel jsem myslím ty dxf dával taky. Ale děkuji za nabídku.
Ja som tento poľský stojan zohnal v dosť zlom stave a celý som si ho dal do poriadku. Plus urobil som si aj stolík z prímernej dosky k nemu, a nastavovacie nožičky. Vyvažovanie ide jedna radosť.
Ten stojan rozhodne nemôže byť zváraný a rozhodne nie z výpalkov.Trepifajxl píše: ↑14. 3. 2021, 9:23 Ono, kdyz to jen nastehujes, tak se to nepokrouti. Vyvazeni delas jen pri minimalni obvodove rychlosti, takze to uplne v pohode vydrzi.
Ten trn jsi delal jen na soustruhu? Nebo kuzel nahrubovat a dobrousit na brusce na kulato?
Nastavili sme ti zrkadlo a ešte hráš urazené ego.Trepifajxl píše: ↑14. 3. 2021, 12:37 Az to vyrobim, poslu fotku i videa, ze to funguje. Ja nebudu vyvazovat vetsi kotouce nez 200mm a na to jsem si 100% jistej ze to fungovat bude. Kdyz vidim nektery fabricky, trozfam si tvrdit, ze jej budu mit i presneji vyrobenej.
K poslednim dvema prispevkum...chtel jsem rady, nazory, ne blby kecy.
Není zač, mám malou granitovku taky tady od kolegy, ale ono to není potřeba, pokaždý ji srovnáš vodováhou do roviny na každým trochu fortelným stolu, co se neklepe, třeba uklizenej svářecí.Trepifajxl píše: ↑14. 3. 2021, 3:41 Charon...diky za odkaz i odpoved.
Nemam v dilne rysplotnu, nebo neco tak presne vyrovnanyho aby mi to nezkreslovalo.
Muj zamer je udelat ten kladkovej, kterej na usazeni neni tak narocnej.