corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
pafik

14. 3. 2021, 3:20

Mex píše: 14. 3. 2021, 2:49
pafik píše: 14. 3. 2021, 10:25 Tys to pořád nepochopil. Když si každá nahá prdel bude myslet, že všechno ví líp, než ostatní, a bude s podle toho chovat, tak to tu bude vypadat pořád stejně špatně, jako teď. Prostě nařízení platí a bude se dodržovat. Pokud ano a za měsíc se situace nezlepší, dá se oprávněně tvrdit, že opatření byla špatná, nedostatečná,.... co já vím. Pokud ta opatření půlka lidí nedodržuje, tak se nedá říct nic. Leda že lidi jsou blbí.
Hmmm. Mně osobně docela vadí obecná neúcta k zákonům.
Ale zase by ty zákony a nařízení měly mít nějakou hlavu a patu.
A nějaké to nošení respirátorů nebo chirurgických roušek (látkové už nesmí být) v zastavěné oblasti ano a v nezastavěné ne...
Ukazovali v bedně situaci na Brněnské přehradě. Tam se to v zátoce bere jako nezastavěná oblast, můžeš sundat. Jdeš kolem přehrady, kousek dál se to zase bere jako zastavěná oblast, nasadit. Pak zase za chvíli je nezastavěná, můžeš sundat...
No, a to je přesně ono. Kdyby lidi nebyli blbci , tak by to šlo takhle udělat. Jenže oni jsou, a v okamžiku, kdy by to vyhlásili takhle, by se našla tlupa debilů v čele s opozicí, která by ječela, že tomu lidi nerozuměj, a že do toho vláda vnáší zmatky, a že nevědí, co se po nich chce .... Takhle tomu rozumět budou, i ti úplně blbí. Vylezeš z baráku do města, vezmeš si roušku.
Já i ty bychom to pochopili i komplikovanější, ale podívej se na to video, co jsem sem dal. To nebudou výjimky, to bude průměr. Výjimky jsou to jen tím, že se sešli na Václaváku.
SO 545

14. 3. 2021, 3:48

Mex píše: 14. 3. 2021, 2:21
SO 545 píše: 14. 3. 2021, 7:56 To je vas problem...a vas Cechoslovak :roll:
Ak sa nemylim zvolili ho u vas vasi obcania.
To jo. Ale zvolili jsme ho kvůli vám. Abychom vám udělali radost.
A taky ukázali, že nejsme xenofobní ani mstiví.
Vy jste nám na toho našeho házeli vajíčka, my vám z toho vašeho uděláme premiéra, a v budoucnu i prezidenta.
Tak se poznají praví kamarádi. Klidně něco obětujeme, abychom kámošům udělali radost.
;-)
to je ta holubici povaha...chcelo by s tym prestat a nakopat to do riti...a je jedno komu radost spravis alebo nie...ale len pre ten pocit. :D
filla
Kontaktovat uživatele:

14. 3. 2021, 3:50

narizeni se budou dorzovat, at to stoji co to stoji

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/vse ... i-40353661
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Charon
Sponzor fora

14. 3. 2021, 3:53

A co místo něco obětovat, obětovat někoho, Valpružina noc se blíží :lol:
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Mart_68
Trol

15. 3. 2021, 6:15

filla píše: 14. 3. 2021, 3:50 narizeni se budou dorzovat, at to stoji co to stoji

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/vse ... i-40353661
meritum věci není v tom zda byl zákrok opodstatněný (navíc máme jen jakýsi mediální výkřik, teoreticky mohl raper ditě ukrást a řeší se tu jiný skutek..ale to jen teoreticky). Tato kauza stejně jako ty ostatní v souvislosti s vládním nařízením ukazuje, jak je společnost totálně rozložená bez respektu jak vůči státu tak i k vůči sobě samým, tedy občanům. Strážníci už jsou dávno považování ne za ochránce práva ale vymahače pokut za cokoliv aby si na sebe vydělali, stejně jako daňová správa. V normální společnosti kdysi chodil jeden strážník a v podstatě to stačilo, aby byl v místě udržován pořádek a ctěn zákon. Když za mnou přistavili na ulici po 21 hod strážníci autem a že nemám roušku, slušně jsem jim řekl že si ji nasadím až ji najdu a mám kousek auto a jedu pryč..otočili se a věc nehrotili. Boužel praxe je taková že se potká blbec strážník s blbcem občanem a nemůže to skončit jinak než bitkou. Jako společnost se posunujeme ne na Západ ale někam na jih spíš do Makedonie, Albánie ....
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

15. 3. 2021, 7:57

Hlavne vylejzaji ruzni provokateri a tenhle si k tomu vzal i dite. Kdyby mu slo o to nevystavit dite stresu tak si veme resirator policie udela bububu a jde se dal.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
pavlík

15. 3. 2021, 9:21

To je přesně můj názor, kdybych šel s dítětem, tak se budu chovat ukázkově (vždy jsem to tak dělal), budu mít respirátor, pokud náhodou zapomenu a Policie mě upozorní, tak se omluvím a nasadím ho a bude vše v pohodě...
Mart_68
Trol

15. 3. 2021, 9:39

https://www.youtube.com/watch?v=SMO-78HsikY
špatný systém generuje hlupáky na obou stranách, škoda že nejsou četníci, tak urptní proti cigošům v Přerově z kterých jsou spoluobčané už na prášky.
Tady jde jasně o neadekvátní zákrok psychopata v uniformě, nicméně kverulant mohl udělat a patrně udělal před tím ještě něco, než že neměl roušku.
atlan

15. 3. 2021, 9:52

Molnupiravir maju uz nejake testy a bude ezte studia, tak uvidime ci bude zaberat.
Furt lepsie ako ten zazrak na hlisty.
filla
Kontaktovat uživatele:

15. 3. 2021, 9:53

za tri bludistaky, co je tady spatne?

https://tydenikpolicie.cz/kazdy-obcan-m ... strazniku/
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
pafik

15. 3. 2021, 10:02

robokop píše: 15. 3. 2021, 7:57 Hlavne vylejzaji ruzni provokateri a tenhle si k tomu vzal i dite. Kdyby mu slo o to nevystavit dite stresu tak si veme resirator policie udela bububu a jde se dal.
Taky bych na něj poslal ještě dodatečně sociálku.
pafik

15. 3. 2021, 10:03

Mart_68 píše: 15. 3. 2021, 9:39 https://www.youtube.com/watch?v=SMO-78HsikY
špatný systém generuje hlupáky na obou stranách, škoda že nejsou četníci, tak urptní proti cigošům v Přerově z kterých jsou spoluobčané už na prášky.
Tady jde jasně o neadekvátní zákrok psychopata v uniformě, nicméně kverulant mohl udělat a patrně udělal před tím ještě něco, než že neměl roušku.
Omyl, ti hlupáci už dávno existují. Systém jim dá jenom vyniknout. Ale s těma cigošema máš pravdu. :)
Mart_68
Trol

15. 3. 2021, 10:09

Milan199

15. 3. 2021, 10:41

pafik píše: 15. 3. 2021, 10:02
robokop píše: 15. 3. 2021, 7:57 Hlavne vylejzaji ruzni provokateri a tenhle si k tomu vzal i dite. Kdyby mu slo o to nevystavit dite stresu tak si veme resirator policie udela bububu a jde se dal.
Taky bych na něj poslal ještě dodatečně sociálku.
Vzhledem k tomu, že nikdo nevíme, co té scéně předcházelo, bych s těmi soudy byl opatrný !
On se mu ten respirátor mohl jenom poškodit // zrovna včera se mi utrhla při odchodu z krámu gumička // a pokoušel se těm policistům vysvětlit, že má dvacet metrů dál auto a v něm respirátor jiný.
Každopádně ten zákrok policisté // strážníci ? // nezvládli.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

15. 3. 2021, 10:56

nekde jsem cetl ze tomu udajne predchazel uz incident v krame prave kvuli kteremu volali policii
to same dalsi hrdina ten mladik

spousta lidi si po precteni aeronetu zacne vymyslet dost divoke konspirace a pak maji pocit ze museji jit a neco udelat
jako ten chlapek co kacel stromy pod vlak protoze jimi udajne meli prijizdet uprchlici
tihle dva vypadaji ze by mohli byt podobne naockovani a skutecny rodic by tomuhle dite nevystavoval

samozrejme se ti muze utrhnout poutko na respiratoru to se pak jiste da nejak vysvetlit hlavne proste muzes pridrzovat a odejit to nekde stranou resit ne se hadat s policii
tady bych zadne velke omluvy nehledal kdyz je tolik moznosti jak to vyresit v klidu
obe strany to vyhrotili a domnivam se ze iniciatorem byl ten pan
a taky se domnivam ze takovych bude pribyvat

samotnemu se mi stalo minimalne 2x v mistech kde ten repik fakt ma vyznam ze mi ulitlo ousko
no na zadny youtube jsem se nedostal, asi delam neco spatne (a nebo stravne)
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“