No, a to je přesně ono. Kdyby lidi nebyli blbci , tak by to šlo takhle udělat. Jenže oni jsou, a v okamžiku, kdy by to vyhlásili takhle, by se našla tlupa debilů v čele s opozicí, která by ječela, že tomu lidi nerozuměj, a že do toho vláda vnáší zmatky, a že nevědí, co se po nich chce .... Takhle tomu rozumět budou, i ti úplně blbí. Vylezeš z baráku do města, vezmeš si roušku.Mex píše: ↑14. 3. 2021, 2:49Hmmm. Mně osobně docela vadí obecná neúcta k zákonům.pafik píše: ↑14. 3. 2021, 10:25 Tys to pořád nepochopil. Když si každá nahá prdel bude myslet, že všechno ví líp, než ostatní, a bude s podle toho chovat, tak to tu bude vypadat pořád stejně špatně, jako teď. Prostě nařízení platí a bude se dodržovat. Pokud ano a za měsíc se situace nezlepší, dá se oprávněně tvrdit, že opatření byla špatná, nedostatečná,.... co já vím. Pokud ta opatření půlka lidí nedodržuje, tak se nedá říct nic. Leda že lidi jsou blbí.
Ale zase by ty zákony a nařízení měly mít nějakou hlavu a patu.
A nějaké to nošení respirátorů nebo chirurgických roušek (látkové už nesmí být) v zastavěné oblasti ano a v nezastavěné ne...
Ukazovali v bedně situaci na Brněnské přehradě. Tam se to v zátoce bere jako nezastavěná oblast, můžeš sundat. Jdeš kolem přehrady, kousek dál se to zase bere jako zastavěná oblast, nasadit. Pak zase za chvíli je nezastavěná, můžeš sundat...
Já i ty bychom to pochopili i komplikovanější, ale podívej se na to video, co jsem sem dal. To nebudou výjimky, to bude průměr. Výjimky jsou to jen tím, že se sešli na Václaváku.