corona virus - obecna diskuze
Při sledování jsem si říkal, že je tam policajtů jak much. Toho týpka měli už odděleného od okolí v prostoru, který měli pod kontrolou. Jen tak ze srandy se tam nedostal. Pak mu někdo říkal, že bude zajištěn. Zase to nebylo proto, že by tam mezi ně nechtěně vlezl. Tomu určitě muselo něco předcházet, ale v tom videu to nebylo. Možná záměrně. K těm "dámám" se policajti chovali adekvátně k situaci a jen na ně zvýšili hlas. A doskakovaly si na ně taky. Takže si myslím, že týpek byl za něco těmi policisty separován a když nespolupracoval a nedbal výzev, tak se nemá čemu divit. A že tam byly natáčeny a poté zveřejněny jen záběry, které viní policii je taky trochu divné. A ten roj policistů na jednom místě určitě nebyl proto, aby si kluci spolu popovídali pro zkrácení služby a z dlouhé chvíle cvičili omezování osobní svobody kolemjdoucích za pomoci hmatů a chvatů.
Prý to na c-wordy funguje dobře.Axim píše: ↑15. 3. 2021, 6:14 Kolem Kauflandu a v Havlíčkovce potkávám nejméně dva a někdy i tři skoro vždy snědé spoluobčany navlečené ve stejnekroje přesně , vtom samém jako mají měštáci
Jen na zádech mají nápis asistent kriminality Městské policie
Čuměl jsem jako puk
Připomělo mi to časy ,kdy chodila pomocná stráž Veřejné bezpečnosti
Od "vlastních" prý berou napomenutí nebo nějaký zákrok líp.
to axim
Ten Jára byl prostě Boleslavská figurka. Nikdy jsem ale nepochopil některé jeho výjimečné schopnosti. Já jsem se přistěhoval do MB a první den kdy jsem byl ve škole mi ho spolužáci představili. On dokázal uhodnout datum mého narození ! Později jsem ho potkával v M2 ve Škodovce a tam chlapům běžně připomínal : "Tvoje paní má narozeniny - kup ji kytku". A to třeba šoferům které vůbec neznal !
Ten Jára byl prostě Boleslavská figurka. Nikdy jsem ale nepochopil některé jeho výjimečné schopnosti. Já jsem se přistěhoval do MB a první den kdy jsem byl ve škole mi ho spolužáci představili. On dokázal uhodnout datum mého narození ! Později jsem ho potkával v M2 ve Škodovce a tam chlapům běžně připomínal : "Tvoje paní má narozeniny - kup ji kytku". A to třeba šoferům které vůbec neznal !
To období kdy byl zaměstnaný u externí firmy a po Škodovce chodil, s odpadovým pytlem a sbíral pohozené odpadky a taky vždycky kolem košů vajgly , které kouřil bylo asi jeho nejšťastnější období . Taky jsem ho potkávál u M2 okolo jídelny a jinde po ŠkodaMilan199 píše: ↑15. 3. 2021, 6:31 to axim
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
V dnešní době už u sebe občanku mít nemusíš.Milan199 píše: ↑15. 3. 2021, 6:13Známky požití můžeš vykazovat i po výtěru chobotu na covid. Já bych teda min 10 min do auta nesedl.Mart76 píše: ↑15. 3. 2021, 5:55
Myslel jsem to vážně.
Policajti jsou na takové zákroky cvičení. On vyhodnotil, že takhle provedený zákrok bude nejlepší s ohledem na situaci. Týpek se s něma hádá, nechce se legitimovat, může vykazovat známky požití čehokoliv (tráva, perník, alkohol). Když k němu policajt přistoupí bez momentu překvapení, tak se může stát, že týpek vytáhne kudlu a vrazí ji do policajta. Takže proč riskovat, když ho může složit rychle a bezpečně?
Policajt na něho nenaskakoval bezdůvodně. A jeden z těch tvých černých scénářů může být ve výsledku mrtvý policajt.
Tak jenom doufej, že nenarazíš na ostří hoši až půjdeš s odpadkama. Bez "občanky" a ten respirátor taky nic moc. Hlavně se s nima nehádej !
Minulý týden mě stavěla kontrola mezi okresama. "Pane řidiči, silniční kontrola, předložte doklady potřebné k řízení motorového vozidla". Dal jsem mu z přihrádky řidičák a malý techničák. "Pan řidiči, ještě občanský průkaz, ten také potřebujete k řízení motorového vozidla". Odpovídám: "Občanský průkaz není potřebný k řízení motorového vozidla, ale počkejte, mám ho peněžence", nadhodil jsem břišní "svaly" a vytáhl peněženku z přední kapsy kalhot. Pak ještě chtěl potvrzení od zaměstnavatele (k tomu už ta občanka byla nutná - ověření totožnosti), poděkoval, já poděkoval taky a frčel dál.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
do nás taky jednou zbytečně měšťáci vysirali, šli jsme s klukama po zavírače přes město a zpívali jsme trochu falešne Co jste hasiči....když nás zastavili zpívat jsme přestali a že v poho...jenže oni nějak narostli, asi ego, , že teda občanky, my byli tři ale ani jeden u sebe nic neměl, když se jde chlastat tak jsme nechali vše doma, jenže oni byli urputni a když jim kolega podával jakýsi průkaz do knihovny, tak to jeden to vzal jako výsměch veřejné moci chytil ho po krkem a tlačil ke zdi....a tady je ten bod zlomu, pac protistrana má obvykle něco pozito...no skončilo to dobře, měšťáky jsem vymachal v blátě dále se prát nechteli, skočili do auta a jeli asi pro posily, no nečekali jsme na ně.
Je mi divne, ze nechtel "zelenou" kartu - povinne ruceni. To pri silnicni kontrole potrebujes, si myslim. Nebo jsi to zapomnel napsat?Mart76 píše: ↑15. 3. 2021, 8:54 V dnešní době už u sebe občanku mít nemusíš.
Minulý týden mě stavěla kontrola mezi okresama. "Pane řidiči, silniční kontrola, předložte doklady potřebné k řízení motorového vozidla". Dal jsem mu z přihrádky řidičák a malý techničák. "Pan řidiči, ještě občanský průkaz, ten také potřebujete k řízení motorového vozidla". Odpovídám: "Občanský průkaz není potřebný k řízení motorového vozidla, ale počkejte, mám ho peněžence", nadhodil jsem břišní "svaly" a vytáhl peněženku z přední kapsy kalhot. Pak ještě chtěl potvrzení od zaměstnavatele (k tomu už ta občanka byla nutná - ověření totožnosti), poděkoval, já poděkoval taky a frčel dál.
Obcanku fakt nepotrebujes, protoze i ridicak je prukaz totoznosti a jak jsi psal, neni dokladem predepsanym k rizeni vozidla - ovsem pokud je obcanka napsana v tom potvrzeni v dobe cinskeho virusu, pak je nutna i v aute

Podle tvrzeni ministerstva vnitra je totiz ridicak skutecne prukazem totoznosti a proto ti ho nemuzou zaslat postou jako ti trebas banka posila platebni kartu

Tim se brani tomu, aby ti sami posilali novy ridicak, kdyz ti stary vyprsi - v tom svem registru to prece vidi a maji i fotku - stejne jako banka vidi, ze ti vyprsi platebni karta a sama ti posle novou ...
A aktualni fotku si muzou dotahnout i z registru obcanek nebo pasu ...
Nemuseli bychom chodit jako paka na prepazku pozadat a pak vyzvednout ...
Delal bych to jedine v pripade, ze se ti zmeni nejake opravneni (na typ vozidla ti pribyde nebo ubude) - ale to by stejne zase meli videt v tom registru ...
No proste cinsky virus zase odhalil, jak dementne tady funguje statni sprava - i jeho dobe se musis jit nakazit do fronty na urad ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
A to měl Bureš ve volebním programu snížení byrokracie. A skutek? Přibylo cca 30 000 nových úředníků. Ale za to nejspíše taky může opozice, stejně jako za všechno špatné v tomto volebním období.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/koron ... f6b220ee8/
kdy zacnou problemy i s otatnimi, radne otestovanymi vakcinami za rok, za deset?, znicene zdravi?
kdy zacnou problemy i s otatnimi, radne otestovanymi vakcinami za rok, za deset?, znicene zdravi?
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zatim neni jiste co a jak za to muze. V souvislosti s ostatnimi vakcinami nic znamo neni pokud vim. Ale jeste stale zbyva moznost nechad se vakcinovat prirodnim covidem. Doporucuji protoze to neni GMO. Je ciste prirodni, takze to musi byt uplne to nejlepsi.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Vysvětlete mi někdo, kde se pořád berou ty tisíce až desetitisíce nově nakaženejch.
Hospody jsou zavřený, tam ne. Hotely jsou zavřený, tam ne. Školy jsou zavřený, tam ne. Nesmí se volně cestovat. V obchodech se nosej respirátory, tam ne. Venku se nosej respirátory, nebo roušky, tam ne. Ve velkých firmách je údajně 0,7% nakažených, v menších 1,5%. To nedá dohromady ty tisíce (za včerejšek 10 tisíc). Začínám mít pocit, že si lidi ten kovid vyráběj v sobě sami.
Hospody jsou zavřený, tam ne. Hotely jsou zavřený, tam ne. Školy jsou zavřený, tam ne. Nesmí se volně cestovat. V obchodech se nosej respirátory, tam ne. Venku se nosej respirátory, nebo roušky, tam ne. Ve velkých firmách je údajně 0,7% nakažených, v menších 1,5%. To nedá dohromady ty tisíce (za včerejšek 10 tisíc). Začínám mít pocit, že si lidi ten kovid vyráběj v sobě sami.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz je to takhle rozlezly v populaci tak se nediv.
Rouska te neochrani, jen snizi cislo R. Zajisti o trochu mene prenosu nez kdyz bychom chodili bez ni. To bychom meli jako v Manaus.
Rouska te neochrani, jen snizi cislo R. Zajisti o trochu mene prenosu nez kdyz bychom chodili bez ni. To bychom meli jako v Manaus.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Ludia maju ocivudne problem s vyhladavanim a citanim ale hlavne pochopinim textu.filla píše: ↑16. 3. 2021, 6:49 https://zpravy.aktualne.cz/domaci/koron ... f6b220ee8/
Pretu tu je tolko antiruskarov.
Ty si niekde ci tal ze je nejaka vakcina riadne otestovana? Vsetko je len podmienecne schvale. Doporucujem viac citat s porozenim, i ked musim uznat ze vecsina ludi ocividne ma stym problem.
oni to nejsou nakazeni, ale pozitivni, coz je rozdil!, pak do hry vstoupi matematika a ta rika, ze cim vic lidi otestujes, tim vic jich bude pozitivnipafik píše: ↑16. 3. 2021, 8:08 Vysvětlete mi někdo, kde se pořád berou ty tisíce až desetitisíce nově nakaženejch.
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."