Takhle já se usadit, tak po pul hodine potrebuju jeřáb na zvednutí, budu mit obe haksny zdrevěněly a po tydnu vykloubený

Moderátor: sysel
Tak ať mi tam nechaj místo ,taky se přidám.
Musíš rychle, za chvíli z toho bude statisícové shromáždění a nebude dost místa
Ještě by mohli přibrat z Topky toho s tím mikrofonem na hlavě co vypadá jako Boby Farrel z Boney M ,konečně bychom byli v hlavním vysílacím čase na všech světových kanálech jako největší politická reality show.
Jestli myslíš Feriho tak, i když ho volit nebudu, mu musím uznat, že aspoň dělá užitečný a srozumitelný překlad vládních nařízení (jeho žluté vykřičníky). Jak vypadá bych opravdu řešil až nakonec, protože pokud z toho panoptika nějak vybočuje, tak spíš směrem k "normálně".
nikdo nikoho neodsuzuje, jen to bude prča..Bakala s Babišem se rozbrečí a věnují milardy na charitu.lapa píše: ↑16. 3. 2021, 6:11 Je zajimave, ze ty nejvetsi svetove kurvy v dejinach vesmes byli ulizani kravataci (v intencich sve doby samozrejme), proste ikony vetsinoveho vkusu ... proste: tomu slusi, ze ... to musi byt slusny clovek, ne jako ten ...
Porad mne prekvapuje, kolik vam staci k odsouzeni kohokoliv, kdo se vymyka vetsinovemu (ne)vkusu.