hospudka
Moderátor: sysel
Oni to snad přece jenom budou mladí komunisté .
https://www.expres.cz/zpravy/petr-kelln ... pravy_lare
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Napsala to sice možná trochu nešikovně.
Ale to mementomori je podle mě lepší poznámka, než ty prefabrikované "upřímnou soustrast".
Před pár měsíci mi umřel kámoš (okrajová souvislost s Covidem), který byl taky celkem v balíku. Od té doby si to mementomori připomínám dost často.
Ale to mementomori je podle mě lepší poznámka, než ty prefabrikované "upřímnou soustrast".
Před pár měsíci mi umřel kámoš (okrajová souvislost s Covidem), který byl taky celkem v balíku. Od té doby si to mementomori připomínám dost často.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No co je na tom zleho a komunistickeho?
Nesmrtelnost si za to nekoupil jak je vidno. A to ze holt nevedrl roupama coby tak riskoval. Spousta lidi co neresi kazdodenni shon za zivobytim holt riskuje aby meli pocit ze zijou. A dost z nich se to vymstilo. Nevim co to ma co spolecneho s komunistama. Jen je to dost necitliva poznamka.
Nesmrtelnost si za to nekoupil jak je vidno. A to ze holt nevedrl roupama coby tak riskoval. Spousta lidi co neresi kazdodenni shon za zivobytim holt riskuje aby meli pocit ze zijou. A dost z nich se to vymstilo. Nevim co to ma co spolecneho s komunistama. Jen je to dost necitliva poznamka.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Cetl jsem dost oficialnich komentaru na webu, ale vsechny vesmes byly dost patolizalske.
Pouze jediny byl docela strizlivy (mozna si vzpomenu ktery a dam sem odkaz).
Moc mne pobavilo, ze se dost zminovalo, ze to byl skutecny podnikatel a hlavne nezavisly na dotacich a jinych zdrojich "mimo".
Uplne se pozapomnelo, jak vlastne zacinal a na ty 4 giga, co mu pujcil Kocarnik (a vzapeti u nej dostal teple mistecko) ze statnich penez, aby se mu vyresilo neco s cashflow
.
Kocarnika stihala policie a mozna jen diky tomu, ze byl krome ministra i poslanec a soudruzi z ODS ho nevydali ke stihani, se to sunulo k zavratne kariere ...
Jak psal Honore de Balzac .... (znalci vedi a ostatni si jiste dohledaji
).
A blbe je, ze Babis ted krome toho, ze mu kapacitu z boje s cinskym virusem odebira boj okolo capiho hnizda, ted bude hodne velkou kapacitu venovat tomu, jak urvat co nejvic z toho, co se uvolnilo po Kellnerovi ... nemyslim majetky, ale vliv ...
V duchu Maria Puza - myslite, ze stihl predat vsechny kontakty ... ?
Pouze jediny byl docela strizlivy (mozna si vzpomenu ktery a dam sem odkaz).
Moc mne pobavilo, ze se dost zminovalo, ze to byl skutecny podnikatel a hlavne nezavisly na dotacich a jinych zdrojich "mimo".
Uplne se pozapomnelo, jak vlastne zacinal a na ty 4 giga, co mu pujcil Kocarnik (a vzapeti u nej dostal teple mistecko) ze statnich penez, aby se mu vyresilo neco s cashflow

Kocarnika stihala policie a mozna jen diky tomu, ze byl krome ministra i poslanec a soudruzi z ODS ho nevydali ke stihani, se to sunulo k zavratne kariere ...
Jak psal Honore de Balzac .... (znalci vedi a ostatni si jiste dohledaji

A blbe je, ze Babis ted krome toho, ze mu kapacitu z boje s cinskym virusem odebira boj okolo capiho hnizda, ted bude hodne velkou kapacitu venovat tomu, jak urvat co nejvic z toho, co se uvolnilo po Kellnerovi ... nemyslim majetky, ale vliv ...
V duchu Maria Puza - myslite, ze stihl predat vsechny kontakty ... ?
Naposledy upravil(a) lapa dne 29. 3. 2021, 6:36, celkem upraveno 1 x.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
tak to riziko měl asi v krvi, risk je zisk nebo v pysk, potřeboval k životu adrenalin a dlouho mu to vycházelo. Jinak ty vrtulníky fakt dost padají, to si málokdo připouští, protože to není tak medializované, jako když spadne Boing s 200 lidmi. Nevěřím na nějakou vyšší moc jako spojnice mezi jeho majetkem a tragickou smrtí, dneska spadl do kolejiště metra v Praze borec a ten byl švorc.
No prave ze tam zcela jasna spojnice je - chudas pod metro, bohac vrtulnikem ...Mart_68 píše: ↑29. 3. 2021, 6:24 tak to riziko měl asi v krvi, risk je zisk nebo v pysk, potřeboval k životu adrenalin a dlouho mu to vycházelo. Jinak ty vrtulníky fakt dost padají, to si málokdo připouští, protože to není tak medializované, jako když spadne Boing s 200 lidmi. Nevěřím na nějakou vyšší moc jako spojnice mezi jeho majetkem a tragickou smrtí, dneska spadl do kolejiště metra v Praze borec a ten byl švorc.
Kolik bohacu padlo pod metro a kolik chudasu padlo vrtulnikem ...
Kdyz uz jsi to zminil ...

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
to jsou jen technikálie...nikdo nezná datum své smrti, věřím na osud, který si každý svým jednáním nějak formuje, jak říkl Pirk lidé si za své nemoci můžou většinou sami, kouří, přežírají se, nehýbou se..Kellner vyhledával adrenalin, kdyby nespadl vrtulník, tak se mohl zabít na lyžích, viz Schumacher, nedávnou se málem zabil v autě ten golfista jezdil jak prase, nebo taktéž ve vrtulníku basketbalista Bryant..prostě jdou tomu tak dlouho naproti až se to fakt stane.lapa píše: ↑29. 3. 2021, 6:33No prave ze tam zcela jasna spojnice je - chudas pod metro, bohac vrtulnikem ...Mart_68 píše: ↑29. 3. 2021, 6:24 tak to riziko měl asi v krvi, risk je zisk nebo v pysk, potřeboval k životu adrenalin a dlouho mu to vycházelo. Jinak ty vrtulníky fakt dost padají, to si málokdo připouští, protože to není tak medializované, jako když spadne Boing s 200 lidmi. Nevěřím na nějakou vyšší moc jako spojnice mezi jeho majetkem a tragickou smrtí, dneska spadl do kolejiště metra v Praze borec a ten byl švorc.
Kolik bohacu padlo pod metro a kolik chudasu padlo vrtulnikem ...
Kdyz uz jsi to zminil ...![]()
tady u té paní poslankyně, která má jistě velké ambice na nějaké ministerské křeslo je tragické, že má velmi slabou odolnost proti stresu, u soudu se rozbrečela kvůli nějaké pitomině, udajně dezinformaci na její osobu. Jinak mi je celkem sympatická a jde vidět že je to čistá duše, představoval bych si ji spíš v roli učitelky v mateřské škole, ne někoho kdo se má bít za práva občanů.. odolného politika...proto mi je sympatický Okamura, nelže a je tvrdý a pohotový. Pani Rychterovou si lobbisté namažou na chleba.fmodel píše: ↑29. 3. 2021, 4:36 Oni to snad přece jenom budou mladí komunisté .
.... zapomněls napsat, že zase vylezl a odešel .....Mart_68 píše: ↑29. 3. 2021, 6:24 tak to riziko měl asi v krvi, risk je zisk nebo v pysk, potřeboval k životu adrenalin a dlouho mu to vycházelo. Jinak ty vrtulníky fakt dost padají, to si málokdo připouští, protože to není tak medializované, jako když spadne Boing s 200 lidmi. Nevěřím na nějakou vyšší moc jako spojnice mezi jeho majetkem a tragickou smrtí, dneska spadl do kolejiště metra v Praze borec a ten byl švorc.