corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
lapa
medaile za lepsi forum

3. 4. 2021, 9:25

robokop píše: 2. 4. 2021, 6:51 Jenze stat a jeho urady jinak nefunguji a nelze ocekavat ze se najde nejaky hrdina ktery na svoje triko necha dovezt necertifikovane lecivo na zaklade toho ze z toho ma dobry pocit ze by to mohlo byt ono.
Myslis jako nejaky takovy ten, co mel v lete prijit a on neprisel?
To je dobry manazersky plan - jako jine babisoviny ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Josef
Sponzor fora

3. 4. 2021, 10:10

pafik píše: 3. 4. 2021, 9:23 Tak uvažuju, jestli t256 a josef jsou jeden schizofrenní blbec, nebo dva.
Je to pořád stejný; jak se poukáže na neschopnost EU, hned argumentují Babišem. Možná, až nebude Babiš, nebude už ani EU :lol:
Hele pafíku, už jsem ti jednou psal: pro blbce každý blbec. Ale při tvé inteligeci to stejně nepochopíš.
Neschopná EU byla přetrumfnuta neschopným Babišem. To je nad tvoje chápání, bohužel.
pafik

3. 4. 2021, 10:24

Josef píše: 3. 4. 2021, 10:10
pafik píše: 3. 4. 2021, 9:23 Tak uvažuju, jestli t256 a josef jsou jeden schizofrenní blbec, nebo dva.
Je to pořád stejný; jak se poukáže na neschopnost EU, hned argumentují Babišem. Možná, až nebude Babiš, nebude už ani EU :lol:
Hele pafíku, už jsem ti jednou psal: pro blbce každý blbec. Ale při tvé inteligeci to stejně nepochopíš.
Neschopná EU byla přetrumfnuta neschopným Babišem. To je nad tvoje chápání, bohužel.
:lol:
fmodel
Kontaktovat uživatele:

3. 4. 2021, 10:47

Josef píše: 3. 4. 2021, 9:12
fmodel píše: 3. 4. 2021, 12:40 Docela zajímavé do jaké míry je to pravda nikdy nezjistíme.
.....
Doslo k provaleni tkz Super skupiny -proflakl to KURZ !! samozrejme ze Nemecko -Holandsko nebo Francie to nesou velice nelibe ..Co to je? dohledejte
Nedávno jsi tady psal, dej odkaz. Proč jej nedáš teď? Možná by se ukázalo, že je to jen tvoje fantazie, nebo fake news z ruských webů?
Tak to tedy ozdrojuj.
Docela zajímavé do jaké míry je to pravda nikdy nezjistíme. ---------tohle pochopit neumíš???
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
pafik

3. 4. 2021, 11:03

fmodel píše: 3. 4. 2021, 10:47
fmodel píše: 3. 4. 2021, 12:40 Docela zajímavé do jaké míry je to pravda nikdy nezjistíme.
.....
Doslo k provaleni tkz Super skupiny -proflakl to KURZ !! samozrejme ze Nemecko -Holandsko nebo Francie to nesou velice nelibe ..Co to je? dohledejte
Nedávno jsi tady psal, dej odkaz. Proč jej nedáš teď? Možná by se ukázalo, že je to jen tvoje fantazie, nebo fake news z ruských webů?
Tak to tedy ozdrojuj.
Docela zajímavé do jaké míry je to pravda nikdy nezjistíme. ---------tohle pochopit neumíš???
To byla řečnická otázka, viď?! Ale to mu musíš říct, a stejně je pravděpodobné, že to nepochopí :lol:
fmodel
Kontaktovat uživatele:

3. 4. 2021, 11:14

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
pafik

3. 4. 2021, 11:20

Ale za to může Babiš ... :lol:
Mart_68
Trol

3. 4. 2021, 11:28

Charon píše: 3. 4. 2021, 9:17
Mart_68 píše: 3. 4. 2021, 7:39 to Rusko a hlavně jeho uvažování pořád posuzujete na základě západní propagandy, jde tedy o úhel pohledu, jakože my jim děláme službu, když si od nich vezmeme vakcínu, nebo my jim neumožníme prodávat jejich auta na našem trhu, protože nemají emise atd.... "Až to budete Rusové mít tak přijdte se pobavit" já myslím, že je jim to úplně u prdele ...prostě chceš nebo nechceš, nazdar.
Byl jsi v rusku? Jestli ne neplacej hovadiny. Ja taky ne, ale moji kolegove ano, ja se tomu nastesti uspesne vyhnul. Je to par let, jednotek, ne desitek, velka mesta ok, tam civilizace, zbytek zije tak mezi 18 a 19 stoletim. Rus vzdy hraje na moc a je jedno jestli tankem nebo vakcinou. Jejich mentalitu nepochopime nikdy, oni teda i amici jsou divny, byl jsem tam, ale aspon vsude maji naznak civilizace, i v te nejzapadlejsi diře.
no to je jasný každýmu, že je to jiná mentalita, už z toho důvodu je blbost si myslet, že oni nás tak strašně potřebují. Ne nebyl jsem v Rusku, ani bydlet tam nepůjdu, informace jak se věci mají mám od spolužáka, který tam později za Gorbyho vystudoval jakýsi jejich geoligičeskij institut a do dneška funguje jako prostředník mezi dodaveli na Západě a odběrateli tam v Rusku, ale i v jiných prdelích dál na Východ. Mám od něj dost informací, abych věděl že oni se ze Západu a vůbec z Česka neposerou. Hodně znám i šoférů co jezdili kamionem do Ruska, to bylo dříve..nikdo na Rusko nepluje, naopak pořádek a respekt ke státnímu aparátu..to tady taky hodně chybí, spíš anarchie.
aleshonsa

3. 4. 2021, 2:37

Mart_68 píše: 3. 4. 2021, 7:39 to Rusko a hlavně jeho uvažování pořád posuzujete na základě západní propagandy, jde tedy o úhel pohledu, jakože my jim děláme službu, když si od nich vezmeme vakcínu, nebo my jim neumožníme prodávat jejich auta na našem trhu, protože nemají emise atd.... "Až to budete Rusové mít tak přijdte se pobavit" já myslím, že je jim to úplně u prdele ...prostě chceš nebo nechceš, nazdar.
Byl jsi v rusku? Jestli ne neplacej hovadiny. Ja taky ne, ale moji kolegove ano, ja se tomu nastesti uspesne vyhnul. Je to par let, jednotek, ne desitek, velka mesta ok, tam civilizace, zbytek zije tak mezi 18 a 19 stoletim. Rus vzdy hraje na moc a je jedno jestli tankem nebo vakcinou. Jejich mentalitu nepochopime nikdy, oni teda i amici jsou divny, byl jsem tam, ale aspon vsude maji naznak civilizace, i v te nejzapadlejsi diře.
Já tam byl asi 3 týdny za Gorbačova. To tam byl ještě možná relativně pořádek než za toho skrčka co je tam teď. Byli jsme tam u jedněch známých mého táty. Když byly naopak oni u nás, tak tu na to koukali s otevřenou pusou - možná ještě víc než my za socíka na to jak to vypadá na západě. Pochybuju, že by to tam teď bylo lepší. Tedy pro pár oligarchů, co jsou kumpány Putina ano, ale zbytek dře hubou bláto možná ještě víc než za SSSR.
To nemá s úhlem pohledu nic společné. Prostě u nás to funguje takto, a tečka. Zase mě je úplně u zadku, co si o tom myslí oni. A zrovna požadavek na schválení EMA je víc než rozumný - prokazuje se, že daná vakcína vůbec dělá co má a ne něco jiného, atd.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 4. 2021, 3:01

ne, myslim takoveho ktereho nikdy nenajdes
lapa píše: 3. 4. 2021, 9:25
robokop píše: 2. 4. 2021, 6:51 Jenze stat a jeho urady jinak nefunguji a nelze ocekavat ze se najde nejaky hrdina ktery na svoje triko necha dovezt necertifikovane lecivo na zaklade toho ze z toho ma dobry pocit ze by to mohlo byt ono.
Myslis jako nejaky takovy ten, co mel v lete prijit a on neprisel?
To je dobry manazersky plan - jako jine babisoviny ...
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Mart_68
Trol

3. 4. 2021, 4:17

čistě technická, to schvalování...neměla by to být záležitost spíš toho kdo chce uvést/použít produkt na svém trhu? Proč by se měl Rus obsírat s nějakou evropskou legislativou, při vší úctě k zdravotnímu hledisku. Nebo chceš dovážet Ladu? No tak si pořeš tam u vás ty homologace, CO2 aj. sračky co jste si vymysleli, já mám produkt o který je celosvětově zájem..a mám řešit pro každý kontinent jejich směrnice? A ono se to už děje viz. Pfizer, máte přehnané nároky na dovoz? Tak si trhněte.
Mart_68
Trol

3. 4. 2021, 4:20

aleshonsa píše: 3. 4. 2021, 2:37
Já tam byl asi 3 týdny za Gorbačova. To tam byl ještě možná relativně pořádek než za toho skrčka co je tam teď. Byli jsme tam u jedněch známých mého táty. Když byly naopak oni u nás, tak tu na to koukali s otevřenou pusou - možná ještě víc než my za socíka na to jak to vypadá na západě. Pochybuju, že by to tam teď bylo lepší. Tedy pro pár oligarchů, co jsou kumpány Putina ano, ale zbytek dře hubou bláto možná ještě víc než za SSSR.
To nemá s úhlem pohledu nic společné. Prostě u nás to funguje takto, a tečka. Zase mě je úplně u zadku, co si o tom myslí oni. A zrovna požadavek na schválení EMA je víc než rozumný - prokazuje se, že daná vakcína vůbec dělá co má a ne něco jiného, atd.
No právě že za Gorbačova tam začínal pořádný bordel, naštěstí přišel ten škrček který ty oligarchy a mafiany hnal svinským krokem.
https://youtu.be/48Kk7kobMQY
pafik

3. 4. 2021, 4:53

Mart_68 píše: 3. 4. 2021, 4:20 ...
No právě že za Gorbačova tam začínal pořádný bordel, naštěstí přišel ten škrček který ty oligarchy a mafiany hnal svinským krokem.
https://youtu.be/48Kk7kobMQY
Jasně, Gorby je nechal být, ať si hrabou. Putin to vzal za správný konec; neodvedeš desátek (určitě víc, desátek je terminus technicus ), nemáš nárok existovat. :)
Josef
Sponzor fora

3. 4. 2021, 5:11

pafik píše: 3. 4. 2021, 11:03
fmodel píše: 3. 4. 2021, 10:47
Tak to tedy ozdrojuj.
To byla řečnická otázka, viď?! Ale to mu musíš říct, a stejně je pravděpodobné, že to nepochopí :lol:
Ale pochopí, že je to čistá dezinformace, protože žádný zdroj. Inu, každý má své myšlenkové pochody. Někdo volí Babiše i po zprávách o jeho minulosti a trestním stíhání a ještě plive po lidech, kteří upozorňují na jeho chyby. Tady fakt nechápu, proč je pro tebe Babiš taková modla. Asi jsi stejné povahy jako on, tak ti imponuje. Proti gustu... Litovat tě nebudu, stejně by se to minulo účinkem.
Mart_68
Trol

3. 4. 2021, 6:18

Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“