corona virus - obecna diskuze
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/sp ... .seznam.cz
tohle je zajímavá věta:
„Rektor Zima zaslal panu prezidentovi dopis, ve kterém objasnil důvody, proč je zbytečné toto posuzovat na UK, neboť výsledky klinických experimentů byly publikovány v prestižním časopise LANCET v únoru tohoto roku,” uvedl Hájek.
o co tedy jde? Že není ta EMA/SUKL schopna pohnout prdelí, tedy buď to posvětit, nebo zatrhnout?
tohle je zajímavá věta:
„Rektor Zima zaslal panu prezidentovi dopis, ve kterém objasnil důvody, proč je zbytečné toto posuzovat na UK, neboť výsledky klinických experimentů byly publikovány v prestižním časopise LANCET v únoru tohoto roku,” uvedl Hájek.
o co tedy jde? Že není ta EMA/SUKL schopna pohnout prdelí, tedy buď to posvětit, nebo zatrhnout?
sorry, asi by bylo třeba, aby je někdo oficiálně požádal o stanovisko
jinak jsou to hospodský kecy jako tady
jinak jsou to hospodský kecy jako tady
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
A že nehýbali rychleji prdelí při schvalování vakcím dříve je v pořádku? Měl by jsi jim možná dodat hodiny, které jdou třeba dvakrát rychleji a možná by to pomohlo.Mart_68 píše: ↑14. 4. 2021, 1:25 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/sp ... .seznam.cz
tohle je zajímavá věta:
pan rektor je defakto zamestnanec statu, ten ma srazit podpatky a makat, to same ministr, co dal slib, ze bude dodrzovat ustavu a zakony rekne, ja vim, ze co narizuji je protipravni, to uz se to tu fakt v prdel obraci, pak se nedivte, ze lidi maji vse u prdele, kdyz vidi, jak na to serou ti vejsMart_68 píše: ↑14. 4. 2021, 1:25 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/sp ... .seznam.cz
tohle je zajímavá věta:
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
silně pochybuji že je nikdo o to stanovisko nepožádal, vždyť nejde o nic menšího než o nedostatek vakcín, dyť vláda za Sputnikem stojí, tak tam asi problém nebude !? Tak kde ten problém je? Jsem neutrální vůči Sputniku, ale kde ten problém je že nevydali ani zamítavé stanovisko? Nebo jde jen o to dělat vůči Rusku mrtvého brouka?
Máš v tom nějaký zmatek. To, že je rektor v podstatě státní zaměstnanec neznamená, že ho může komandovat kde kdo. Zeman nemá žádnou pravomoc komandovat akademická pracoviště, čím se budou zabývat.filla píše: ↑14. 4. 2021, 2:12pan rektor je defakto zamestnanec statu, ten ma srazit podpatky a makat, to same ministr, co dal slib, ze bude dodrzovat ustavu a zakony rekne, ja vim, ze co narizuji je protipravni, to uz se to tu fakt v prdel obraci, pak se nedivte, ze lidi maji vse u prdele, kdyz vidi, jak na to serou ti vejsMart_68 píše: ↑14. 4. 2021, 1:25 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/sp ... .seznam.cz
tohle je zajímavá věta:
EMA dle mého vyřizuje žádost Ruska stejně jako žádost kohokoliv jiného. Nevím, proč by mělo mít Rusko něco extra. Naopak Rusko mělo pohnout zadkem a podat žádost už dávno.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
tak Rusko jenom jede svoji linku, nám umírají lidé a kolem našich hranic narůstají pozitivní, je to hlavně v našem zájmu abychom do léta proočkovali většinu lidí, páč až se vratí v září dovolenkáři z Chorvatskakde kde se promíchají s Poláky aj. pak máme repete. Takže MY, ne Rusko má pohnout prdelí!!!aleshonsa píše: ↑14. 4. 2021, 3:01Máš v tom nějaký zmatek. To, že je rektor v podstatě státní zaměstnanec neznamená, že ho může komandovat kde kdo. Zeman nemá žádnou pravomoc komandovat akademická pracoviště, čím se budou zabývat.filla píše: ↑14. 4. 2021, 2:12pan rektor je defakto zamestnanec statu, ten ma srazit podpatky a makat, to same ministr, co dal slib, ze bude dodrzovat ustavu a zakony rekne, ja vim, ze co narizuji je protipravni, to uz se to tu fakt v prdel obraci, pak se nedivte, ze lidi maji vse u prdele, kdyz vidi, jak na to serou ti vejsMart_68 píše: ↑14. 4. 2021, 1:25 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/sp ... .seznam.cz
tohle je zajímavá věta:
EMA dle mého vyřizuje žádost Ruska stejně jako žádost kohokoliv jiného. Nevím, proč by mělo mít Rusko něco extra. Naopak Rusko mělo pohnout zadkem a podat žádost už dávno.
No, Sputnik je taky vektorová vakcína a zdá se, že tento typ vakcín je pod drobnohledem kvůli sraženinám. Jenže o Sputniku nejsou relevantní údaje. Takže i to zdánlivé nepohnutí prdelí může být nakonec plus. AZ je nyní dost kritizovaná. A bude problém zavést po návratu z dovolené v Chorvatsku povinnou karanténu? Vlastně bude, a velký - bude před volbami a Mára to nedopustí.Mart_68 píše: ↑14. 4. 2021, 3:05tak Rusko jenom jede svoji linku, nám umírají lidé a kolem našich hranic narůstají pozitivní, je to hlavně v našem zájmu abychom do léta proočkovali většinu lidí, páč až se vratí v září dovolenkáři z Chorvatskakde kde se promíchají s Poláky aj. pak máme repete. Takže MY, ne Rusko má pohnout prdelí!!!aleshonsa píše: ↑14. 4. 2021, 3:01Máš v tom nějaký zmatek. To, že je rektor v podstatě státní zaměstnanec neznamená, že ho může komandovat kde kdo. Zeman nemá žádnou pravomoc komandovat akademická pracoviště, čím se budou zabývat.filla píše: ↑14. 4. 2021, 2:12
pan rektor je defakto zamestnanec statu, ten ma srazit podpatky a makat, to same ministr, co dal slib, ze bude dodrzovat ustavu a zakony rekne, ja vim, ze co narizuji je protipravni, to uz se to tu fakt v prdel obraci, pak se nedivte, ze lidi maji vse u prdele, kdyz vidi, jak na to serou ti vejs
Nevíte někdo, jestli se někdy stala situace, že by žhář buzeroval hasiče, že hasí moc pomalu a měli by hnout pr**lí?
Já vím proč mít toho Mart_68 vypnutého. Co píše je síla a už mi jen stačí tyhle náhodné úniky, když ho někdo cituje. Mart_68 je dle mého jeden z těch, co vše ne že zlehčovali - oni tvrdili, že žádný problém není. Že covid-19 je rýmička. Takže neomaleně napíšu, že to, že nám tu dnes umírají lidé, je i důsledek jejich přístupu. Stejně tak není to tak dávno, co tu v podstatě tvrdil, že vakcinace je blbost a stále prosazoval to jejich promořování. Mam tedy za to, že speciálně Mart_68 by teď měl držet hubu, neohánět se umírajícími a nekomandovat co má kdo dělat!!!
Lidi umírají už od listopadu. A nevšiml jsem si, že by někdo (jedno jestli Zeman, nebo tady ve fóru) z těch kdo teď kopou za Rusko si vyskakoval jak to, že schvalování Pfizeru nebo AstraZeneca trvá tak dlouho.
Už jsem to psal já, teď to připomenul i Josef, že AZ, JaJ a Sputnik jsou na stejném principu. Jsou to vektorové a jak u AZ tak teď i u JaJ se se objevuje v některých ojedinělých případech stejný problém. Je tedy namístě ostražitost, jestli to pak nebude dělat i Sputnik. A vzhledem k podivnému přístupu dodavatele je ostražitost 2x víc na místě.
Já vím proč mít toho Mart_68 vypnutého. Co píše je síla a už mi jen stačí tyhle náhodné úniky, když ho někdo cituje. Mart_68 je dle mého jeden z těch, co vše ne že zlehčovali - oni tvrdili, že žádný problém není. Že covid-19 je rýmička. Takže neomaleně napíšu, že to, že nám tu dnes umírají lidé, je i důsledek jejich přístupu. Stejně tak není to tak dávno, co tu v podstatě tvrdil, že vakcinace je blbost a stále prosazoval to jejich promořování. Mam tedy za to, že speciálně Mart_68 by teď měl držet hubu, neohánět se umírajícími a nekomandovat co má kdo dělat!!!
Lidi umírají už od listopadu. A nevšiml jsem si, že by někdo (jedno jestli Zeman, nebo tady ve fóru) z těch kdo teď kopou za Rusko si vyskakoval jak to, že schvalování Pfizeru nebo AstraZeneca trvá tak dlouho.
Už jsem to psal já, teď to připomenul i Josef, že AZ, JaJ a Sputnik jsou na stejném principu. Jsou to vektorové a jak u AZ tak teď i u JaJ se se objevuje v některých ojedinělých případech stejný problém. Je tedy namístě ostražitost, jestli to pak nebude dělat i Sputnik. A vzhledem k podivnému přístupu dodavatele je ostražitost 2x víc na místě.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
A ano - bude před volbami, takže pro populistu Babiše bude problém zavést povinnou karanténu po návratu z ciziny (stejně to asi projede tak jako tak, spíš jde o to, kolik jim alespoň zůstane koryt ve sněmovně). V GB je tuším dokonce za dovolenou v cizině pokuta nějakých snad 5000 GBP.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
tak mi tady dohledej že jsem psal o Covidu, že je to rýmečka? Nepsal !!!! já jsem brojil proti rouškám, které jsou už v podstatě zakázané, jsou povolené ty chirurgické VENKU! Což je blbost nosit venku roušku a za tím si stojím. Má smysl nosit uvnitř respirátor, ale o respirátorech v tom období spory nebyly. Situace se vyvyjí a mluví se o nových mutacích, jsou to mutace nebo zcela nový modifikovaný vir? Nevím, a ani ty to nemůžeš vědět, je nová situace taková jaká je..ano lidé umírají vir prostupuje populací jednou je 20 tis. nakaženách denně tady jindy v Německu, pak V Polsku apropo nemá někdo novou aktualizovanou mapu pohraničí CZ-DE ? Zpět k vakcínám..cca přes polovinu lidí vakcínu chce zbytek tam patřím i já ji nechci, ale není ani pro ty co ji chtějí v tom se shodnem a toto já řeším.aleshonsa píše: ↑14. 4. 2021, 4:13 Nevíte někdo, jestli se někdy stala situace, že by žhář buzeroval hasiče, že hasí moc pomalu a měli by hnout pr**lí?
Tak nějak mně nesedí, proč premiér hodil vidle do rozdělení vakcín, kde jsme mohli dostat víc, než normálně, pak odmítl cca 750 tisíc dávek AZ a to všechno byly schválené vakcíny a teď s ohromnou snahou vedou jednání o neschválené vakcíně, které by mohlo být stejné množství až za několik měsíců po možném dodání těch odmítnutých. Tady by mne zajímaly ty pohyby prdelí, které aktuálně probíhají...
paradoxně vakcina která schválená je (A.Z) a určitě měla potřebnou dokumentaci min 7 tis stran, se stahujepafik píše: ↑14. 4. 2021, 4:45Tady je zdůvodnění.
https://www.televizeseznam.cz/video/pro ... o-64151382

Čoveče a nebude problém že AZ je vektorová s šimpanzím adenovirem ,zatím co ten Sputnik používá dva lidský .
Přece jenom je mi jako laikovi představa že do mě píchají opičí vir proti kterýmu může bejt reakce jakákoliv nevzbuzuje úplně příjemné představy.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;