hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Josef
Sponzor fora

14. 4. 2021, 4:32

Britt píše: 14. 4. 2021, 4:18 Máš divné známosti. Já se s lumpama z politiky netýkám a je mi jedno za koho kopou.
Tak za známosti bych je nepovažoval, až na toho exota,co byl jako příbuzný, než mu prdlo v kuli. A stýkat se s nima fakt nemíním. Jen dobře vím, kdo že jsou.
Britt

14. 4. 2021, 4:36

Já mám za sousedy nějaké náboženské pomatence, kteří se mohou milovat pouze jedenkrát za rok a jejich počet neustále roste. Nechávám je žít a neposuzuji podle nich celou ulici. Asi to mám holt jinak nastavené.
Josef
Sponzor fora

14. 4. 2021, 4:54

Já zase znám tyhla pomatence, co velebí Okamuru, a taky je nechávám žít. Jen neznám jiné voliče toho podnikalského záměru. Takže soudím podle toho, co znám. Takový Flákanec (byl zvolen za SPD a odešel sám!) je toho taky příkladem. Nevím, proč můžou mluvit s médii jen Tomio a Fiala. Že by ostatní byli natolik neschopní samostatného projevu, nebo smí doslovně přednášet jen to, co jim Večerníček sesmolí?
Mart_68
Trol

14. 4. 2021, 5:02

Josef píše: 14. 4. 2021, 4:54 Já zase znám tyhla pomatence, co velebí Okamuru, a taky je nechávám žít. Jen neznám jiné voliče toho podnikalského záměru. Takže soudím podle toho, co znám. Takový Flákanec (byl zvolen za SPD a odešel sám!) je toho taky příkladem. Nevím, proč můžou mluvit s médii jen Tomio a Fiala. Že by ostatní byli natolik neschopní samostatného projevu, nebo smí doslovně přednášet jen to, co jim Večerníček sesmolí?
nikdo nikoho nevelebí, jen je potřeba být spravedlivý a v podstatě to za co byl Okamura vláčen jako extremista mají dnes tradiční strany ve volebním programu ( zrušení zneužívání dávek lúzou, přerozdělovací kvóty migrantů, obchod s bídou - exekucemi, problematika inkluze atd.) všechny témata která byla v dané době choulostivá, politicky se nehodily byli postupně od SPD jinými opsány.
Josef
Sponzor fora

14. 4. 2021, 5:40

Mart_68 píše: 14. 4. 2021, 5:02
Josef píše: 14. 4. 2021, 4:54 Já zase znám tyhla pomatence, co velebí Okamuru, a taky je nechávám žít. Jen neznám jiné voliče toho podnikalského záměru. Takže soudím podle toho, co znám. Takový Flákanec (byl zvolen za SPD a odešel sám!) je toho taky příkladem. Nevím, proč můžou mluvit s médii jen Tomio a Fiala. Že by ostatní byli natolik neschopní samostatného projevu, nebo smí doslovně přednášet jen to, co jim Večerníček sesmolí?
nikdo nikoho nevelebí, jen je potřeba být spravedlivý a v podstatě to za co byl Okamura vláčen jako extremista mají dnes tradiční strany ve volebním programu ( zrušení zneužívání dávek lúzou, přerozdělovací kvóty migrantů, obchod s bídou - exekucemi, problematika inkluze atd.) všechny témata která byla v dané době choulostivá, politicky se nehodily byli postupně od SPD jinými opsány.
A ještě jsi zapomněl na přímou demokracii, která je v jeho vlastní straně tvrdě potírána. Jak mohli psát volební programy dříve, když nebyla SPD. Od koho opisovali? Někteří neopsali a kupují si voliče ze státní kasy už dvě volební období. Nejvíce obchodníků s chudobou je v řadách socanů a světe div se, je tam i Flákanec!
Mart_68
Trol

14. 4. 2021, 5:56

Josef píše: 14. 4. 2021, 5:40
Mart_68 píše: 14. 4. 2021, 5:02
A ještě jsi zapomněl na přímou demokracii, která je v jeho vlastní straně tvrdě potírána. Jak mohli psát volební programy dříve, když nebyla SPD. Od koho opisovali? Někteří neopsali a kupují si voliče ze státní kasy už dvě volební období. Nejvíce obchodníků s chudobou je v řadách socanů a světe div se, je tam i Flákanec!
ty nějak tajně ( v přestrojení :lol: ) chodíš kontrolovat schůze SPD, že víš jak je tam potlačováná přímá demokracie ? No opisovat začali nedávno, páč jim ty preference padaly a Okamurovi rostly, čím víc ho kritizovali za xenofobii, rasismus, ale přebrat ty hesla do vlastních programů jim blbé není..tedy kromě Pirátů, ti tam mají digitalizace státu..no to snad asi má být v 21 století standart to nemusím dávat do programu. Jinak Flákanec aniž bych byl v jeho fanclubu, ty chudáky negeneruje narozdíl od tradičních stran, on na tom vydělává, to jo...ale dá se na to nahlížet taky tak že u něj je to poslední štace, zatímco se na ně stát s nějakou integrací zpět do normálního života úplně vysral..on jim prodá aspoň ten slamník a prodá za 100 Kč/noc přístřeší. Je to smutné ale je to tvrdá realita. Nebo máš nějaké info kterak Flákanec odral Pepu Omáčku a pak ho poslal pod most? Sem s tím možná že jo, já o tom nevím, neslyšel jsem, využívá situace to jo, ale něco za to nabízí, narozdíl od šmejdů, kteří obchodují dětské exekuce.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

15. 4. 2021, 11:49

Pro méně chápavé takhle jsem to zkopíroval a do ničeho nezasahoval .

Sto Euro
Jednoho deštivého dne, se v malém přímořském městečku v Řecku, v krajině postižené finanční krizí, objeví německý turista. Přijde do malého hotelu a požádá hoteliéra, aby mu ukázal pokoje, že by se možná na pár dní ubytoval.

Hoteliér požádá o kauci 100 euro a dá mu klíče od pokojů. A pak to začne: 1. Jakmile turista zmizí na schodech, hoteliér vezme 100 euro a utíká k sousedovi-řezníkovi, aby zaplatil dluh za maso. 2. Řezník vezme 100 euro a utíká na druhý konec městečka k farmářovi, aby zaplatil dluh za dobytek. 3. Farmář utíká na místní družstvo, aby zaplatil dluh za krmivo a nájem malého pole. 4. Předseda družstva vezme 100 euro a jde do hospody zaplatit sekeru. 5. Hospodský zaplatí hned 100 euro prostitutce, která mu do té doby dávala na dluh. 6. Prostitutka vezme bankovku a jde zaplatit 100 euro za hotel, do kterého si vodila zákazníky. 7. Hoteliér vezme 100 euro, položí je na pult a hle v ten moment schází ze schodů německý turista se slovy, že se mu pokoje nelíbí, sebere 100 euro a odchází. = nikdo nic nevyrobil= = nikdo nic nevydělal= = všichni účastníci mají zaplacené dluhy a s velkým optimismem se dívají do budoucnosti.

...no a takto funguje celá Evropská unie a její záchranné balíčky
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
bobik

15. 4. 2021, 12:25

Pěkný příběh. Tohle byl problém RVHP, kdy všichni dlužili všem. Nějakým takovým stylem to chtěli oddlužit. Jenže byl to moc velký gordický uzel. Nakonec musel přijít krach a to je přesně to, co nás čeká i teď.
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

15. 4. 2021, 12:43

Ale oni všichni dluží všem. Důkazem toho je existence peněz :-)
Aleš Procháska
Thomeeque

15. 4. 2021, 12:53

fmodel píše: 15. 4. 2021, 11:49 ...no a takto funguje celá Evropská unie a její záchranné balíčky
Ty máš prostě i pro složité věci rád jednoduchá vysvětlení (jasně definované nepřátele atd.), stačí, když jsou napsaná dostatečně jadrně a sebevědomě 👍
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
fmodel
Kontaktovat uživatele:

15. 4. 2021, 1:15

Thomeeque píše: 15. 4. 2021, 12:53
fmodel píše: 15. 4. 2021, 11:49 ...no a takto funguje celá Evropská unie a její záchranné balíčky
Ty máš prostě i pro složité věci rád jednoduchá vysvětlení (jasně definované nepřátele atd.), stačí, když jsou napsaná dostatečně jadrně a sebevědomě 👍
Pro méně chápavé takhle jsem to zkopíroval a do ničeho nezasahoval .
Thomeeque

15. 4. 2021, 1:34

Takže jsi to sem vložil, ale nestotožňuješ se s tím? Nebo co jsem pochopil špatně?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
fmodel
Kontaktovat uživatele:

15. 4. 2021, 1:51

Thomeeque píše: 15. 4. 2021, 1:34 Takže jsi to sem vložil, ale nestotožňuješ se s tím? Nebo co jsem pochopil špatně?
Ne jen jsem se snažil ti slušnou cestou naznačit že nemám chuť a nemusím s tebou diskutovat ,prostě děti ani společný majetek spolu nemáme tak proč ztrácet drahocenný čas.
Thomeeque

15. 4. 2021, 2:00

Aha :)
Mart_68
Trol

15. 4. 2021, 2:20

bobik píše: 15. 4. 2021, 12:25 Pěkný příběh. Tohle byl problém RVHP, kdy všichni dlužili všem. Nějakým takovým stylem to chtěli oddlužit. Jenže byl to moc velký gordický uzel. Nakonec musel přijít krach a to je přesně to, co nás čeká i teď.
nene, nějaký pan dnes v TV z jakési bankovní asociace povídal, že ikdyž jsme v pandemii (krizi) tak vládne príma nálada a roste chuť jak úvěry poskytovat tak i půjčovat si. Pro některé odborníky znamená investovat- brát si budoucnost na dluh. Když půjdu do banky že si chci půjčit na byt za 5 mega např. na 30 let, tak to budou minimálně zkoumat, když řeknu že chci jako firma investiční úvěr, třeba autojeřáb tak mě okamžitě vyženou.
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“