ZDARMA:
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ale serva jsou zdarma pokud si pro ně přijdeš Frenštát a okolí. Doprva je pro mě složitější, tohle už není věc co dám do jakékoliv krabičky a odvezu na zásilkovnu, blbce ze sebe zadarmo dělat nebudu, to to radši hodím do šrotu
.

tak reakce ..pokud vim psal jsem (poslan dotaz) ze neni problem poslat spedicni sluzbu az do domu....a klidně nake všimne na provoz fora .nebo symbolicka dobrovolna cena (cca .. 200kč-treba na to balné) .tak jak je zvykem v sekci zdarma.. cena za 2x500kč/ks..už dle meho (muj nazor ) nepatri sem do teto sekce...tot vše ..nic jineho v tom není ...jen upresnění (o žádne zasilkovne jsem nepsal a logicky při vaze 10kg za servo ani nelze poslat...)...ostatně stačilo napsat do nabidky -pri zaslani chci 500kč/za kus+ dopravné..

s tou zásilkovnou jsem to myslel obrazně, že tyhle serva se nevejdou do krabičky od zápalek např. pro zásilkovnu ale budu muset shánět bedny, objednat expedici je už to nejmenší. Ale ok, pokud to tak vadí tak od ted´ ruším možnost zasílání a nechávám (tak jak píšu v příspěvcích) zadarmo, nutný osobní odběr. jo a platí jen do 14.4.2021
Nabizim stary prum. termostat, je funkcni ale ma v haji tu membranovou klavesnici. Kdyz se pritiskne tak funguje. Treba si nekdo opravi nebo na soucastky... Za postovne...
Soustruh Magdeburg D30, CNC frézka home-made, 3D tisk home-made,...
Cerpadlo na emulzi. Bylo to v tom mem Magdeburgu. Je nutne vymenit loziska (to je to nejmensi) ale ma prerusene jedno vynuti. Tak pokud si nekdo zaridi previnuti... Je to docela tezke takze bud za postovne nebo osobne J.Cechy. Je mi to lito vyhodit do zeleza...
Soustruh Magdeburg D30, CNC frézka home-made, 3D tisk home-made,...