hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Grad

18. 4. 2021, 10:31

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prez ... eli-151039
:shock:
Ehmm, neměl být také vyhoštěn? Alespoň by pak mohla být odvolaná také "vláda"...
Josef
Sponzor fora

18. 4. 2021, 11:00

Grad píše: 18. 4. 2021, 10:31 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prez ... eli-151039
:shock:
Ehmm, neměl být také vyhoštěn? Alespoň by pak mohla být odvolaná také "vláda"...
To bych neriskoval, mohl by z toho být ohromný konflikt. Začaly by se o něj bít obě velmoci, kterým slouží a to by mohlo vést až k válce mezi nimi a rozšířit se na celý svět.
lapa
medaile za lepsi forum

18. 4. 2021, 11:04

Mart76 píše: 18. 4. 2021, 9:52 Pokud 18, tak se to krátkodobě zavře na obou stranách. Pokud nebudou chtít jít rusové do extrému, tak by mohli vypovědět tak cca 5 našich.
No ve zpravach zaznelo, ze nekteri rusti zakonodarci navrhuji procentualni zasah - tj. nam nevyhostit 18, ale procentualne umerne - tedy mene.
Takze asi v Rusku nekdo uvazuje ponekud vice strategicky nez rychle prvoplanove - samozrejme ti poslanci jen (podle mne) interpretuji zajmy tech zajmovych skupin, ktere je zivi ... takze v Rusku mozna Vladimir Vladimirovic uz nema situaci tak pevne v rukou ...
A jak nekdo psal - pokud by nam ambasadu vyhostili (minim tim vyhostenim vsech diplomaticky relevantnich osob) - tak to neni uzavreni oficialniho zastoupeni a jak si tady nekdo mysli, tedy hned vyjadreni valky. Nasledovalo by jeji zamrazeni na uroven technickeho provozu ...
Ostatne tu valku by nam znemoznenim cinnosti velvyslanectvi vlastne vyhlasilo Rusko samo :lol:

A otazka pro mistni zemanovce- proc potrebuje prezident vice nez tyden, nez oficialne sam vystoupi se svym nazorem (na televizi Prima)?
Jedine, co mne napada, ze se nekdo boji, ze ho do te doby nestihnout tak "nabrifovat", aby zvladl zakerne otazky zakerneho moderatora - na Prime :lol: ?
Prosim, otevrete mi vhled do mysleni pane prezidentova ...
Naposledy upravil(a) lapa dne 18. 4. 2021, 12:04, celkem upraveno 1 x.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Mart76

18. 4. 2021, 11:57

Grad píše: 18. 4. 2021, 10:14 https://zpravy.aktualne.cz/domaci/hamac ... 47ab5f122/

Toto začíná médií rezonovat, je to zajímavé info aby lidi věděli kdo je kdo.
Článek má název "Hamáček o ruském útoku na Vrbětice věděl. Přesto naplánoval cestu do Moskvy", jen to opisuji pro lepší orientaci.

Ona ta Hamáčková nahlášená cesta mohla být zastírací manévr pro zamaskování povolání našeho velvyslance do ČR. Ten totiž byl minulý týden stažen z Ruska, aby ho informovali o tom, že bude mela a aby ho připravili na případné masivní vyhošťování lidí z našeho velvyslanectví. Přece jen volat do Ruska a říkat mu to po telefonu není nejlepší nápad.
Takže se nahlásí, že Hamáček pojede do Ruska jednat o vakcíně, tím dostane stažení velvyslance krytí, velvyslanec je osobně informován o chystaném sobotním prohlášení a jede zpět do Ruska. Oficálně je tak jeho stažení kryto jednáním o vakcínách.
Pokud je to tak, tak jim do toho trochu hodil vidle Babiš jeho prohlášením, že Hamáčkovitu cestu zakázal bez bližšího upřesnění. Protože normálně by v sobotu po oznámení té ruské akce Hamáček tu cestu odvolal.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Mart76

18. 4. 2021, 12:09

lapa píše: 18. 4. 2021, 11:04 A otazka pro mistni zemanovce- proc potrebuje prezident vice nez tyden, nez oficialne sam vystoupi se svym nazorem (na televizi Prima)?
Jedine, co mne napada, ze se nekdo boji, ze ho do te doby nestihnout tak "nabrifovat", aby zvladl zakerne otazky zakerneho moderatora - na Prime :lol: ?
Třeba mají strach, aby nezačal mluvit o "kundách".

Nebo je z toho v šoku, jako Donutil v Pelíškách, když se dozvěděl o invazi.
Donutil si v Pelíškách chtěl hodit provaz, ale Miloš je teď vozejku, takže ten by mohl tak maximálně sjet ze schodů.

Nebo povýší Koudelku rovnou na generálporučíka, vyhodí Nejedlého a stane se z něj Rusobijec.
Nechme se překvapit :mrgreen:
testone
Sponzor fora

18. 4. 2021, 12:28

Mart76 píše: 18. 4. 2021, 11:57
Grad píše: 18. 4. 2021, 10:14 https://zpravy.aktualne.cz/domaci/hamac ... 47ab5f122/

Toto začíná médií rezonovat, je to zajímavé info aby lidi věděli kdo je kdo.
Článek má název "Hamáček o ruském útoku na Vrbětice věděl. Přesto naplánoval cestu do Moskvy", jen to opisuji pro lepší orientaci.

Ona ta Hamáčková nahlášená cesta mohla být zastírací manévr pro zamaskování povolání našeho velvyslance do ČR. Ten totiž byl minulý týden stažen z Ruska, aby ho informovali o tom, že bude mela a aby ho připravili na případné masivní vyhošťování lidí z našeho velvyslanectví. Přece jen volat do Ruska a říkat mu to po telefonu není nejlepší nápad.
Takže se nahlásí, že Hamáček pojede do Ruska jednat o vakcíně, tím dostane stažení velvyslance krytí, velvyslanec je osobně informován o chystaném sobotním prohlášení a jede zpět do Ruska. Oficálně je tak jeho stažení kryto jednáním o vakcínách.
Pokud je to tak, tak jim do toho trochu hodil vidle Babiš jeho prohlášením, že Hamáčkovitu cestu zakázal bez bližšího upřesnění. Protože normálně by v sobotu po oznámení té ruské akce Hamáček tu cestu odvolal.
na tohle by snad stačil anonymní kurýr v běžné lince.....
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mart_68
Trol

18. 4. 2021, 12:34

Mart76 píše: 18. 4. 2021, 12:09
lapa píše: 18. 4. 2021, 11:04 A otazka pro mistni zemanovce- proc potrebuje prezident vice nez tyden, nez oficialne sam vystoupi se svym nazorem (na televizi Prima)?
Třeba mají strach, aby nezačal mluvit o "kundách".

Nebo je z toho v šoku, jako Donutil v Pelíškách, když se dozvěděl o invazi.
Donutil si v Pelíškách chtěl hodit provaz, ale Miloš je teď vozejku, takže ten by mohl tak maximálně sjet ze schodů.

Nebo povýší Koudelku rovnou na generálporučíka, vyhodí Nejedlého a stane se z něj Rusobijec.
Nechme se překvapit :mrgreen:
celá tahle věc samozřejmě vůbec nesouvisí s chystaným vyjádřením nedůvěře vlády :lol: , Hamáček tuto starou kauzu, která dosud byla k smíchu a u ledu vytáhl jako poslední zaskubnuti v křečí v které se tahle guma ocitla. Než by odtáhl do propadliště dějin tak háže dýmovnice a bude to protahovat, i za cenu že celý stát zatahuje do diplomatického marasmu, navíc s přáteli Slovany, které budeme v budoucnu opravdu hodně potřebovat.
lapa
medaile za lepsi forum

18. 4. 2021, 12:52

"No, to teda byla sichta - to se mi vubec nelibilo, proc ten clovek chtel, abych na neco odpovidal ..
Jste mi vsichni rikali, ze to bude prima, at se nebojim ..."

"Pane prezidente, my jsme rikali, ze to bude Prima ..."
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Mart76

18. 4. 2021, 1:10

Mart_68 píše: 18. 4. 2021, 12:34 celá tahle věc samozřejmě vůbec nesouvisí s chystaným vyjádřením nedůvěře vlády :lol: , Hamáček tuto starou kauzu, která dosud byla k smíchu a u ledu vytáhl jako poslední zaskubnuti v křečí v které se tahle guma ocitla. Než by odtáhl do propadliště dějin tak háže dýmovnice a bude to protahovat, i za cenu že celý stát zatahuje do diplomatického marasmu, navíc s přáteli Slovany, které budeme v budoucnu opravdu hodně potřebovat.
Jak tak čtu ty tvoje příspěvky, tak to vypadá, že Rus bude pořád tvůj přítel Slovan i kdyby ti vojel manželku.
pafik

18. 4. 2021, 1:11

Mart_68 píše: 18. 4. 2021, 12:34 ...
celá tahle věc samozřejmě vůbec nesouvisí s chystaným vyjádřením nedůvěře vlády :lol: , Hamáček tuto starou kauzu, která dosud byla k smíchu a u ledu vytáhl jako poslední zaskubnuti v křečí v které se tahle guma ocitla. Než by odtáhl do propadliště dějin tak háže dýmovnice a bude to protahovat, i za cenu že celý stát zatahuje do diplomatického marasmu, navíc s přáteli Slovany, které budeme v budoucnu opravdu hodně potřebovat.
Já ti nevím, jestli to má bejt sranda, nebo jestli jsi tak blbej. Možná jen nemám den ....
Mart76

18. 4. 2021, 1:13

testone píše: 18. 4. 2021, 12:28 na tohle by snad stačil anonymní kurýr v běžné lince.....
:lol:
LSoft

18. 4. 2021, 1:47

Můj otec dycky říkal: "Rus není člověk, ale dobytek."
A nechápu mentalitu lidí, kteří zvolili ruského agenta jako svého prezidenta (a další, co si ti z východu vypěstovali, nám dělá premiéra). Kterej navíc potřebuje týden počkat, než mu Ivan pošle noty. To jsem fak zvědavej, co z něj zase vylezou za hnoje...
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

18. 4. 2021, 2:00

Mart76 píše: 18. 4. 2021, 11:57Přece jen volat do Ruska a říkat mu to po telefonu není nejlepší nápad.
Jestli jde jen o to, tak mu mohli zavolat přes Skype :D
Aleš Procháska
Mart_68
Trol

18. 4. 2021, 2:53

LSoft píše: 18. 4. 2021, 1:47 Můj otec dycky říkal: "Rus není člověk, ale dobytek."
A nechápu mentalitu lidí, kteří zvolili ruského agenta jako svého prezidenta (a další, co si ti z východu vypěstovali, nám dělá premiéra). Kterej navíc potřebuje týden počkat, než mu Ivan pošle noty. To jsem fak zvědavej, co z něj zase vylezou za hnoje...
nebýt Rusů tak je z tvýho dědy mejdlo a ty seš nenarodil, takže tvůj otec pěkně kecá.
Mart_68
Trol

18. 4. 2021, 2:58

pafik píše: 18. 4. 2021, 1:11
Mart_68 píše: 18. 4. 2021, 12:34 ...
Já ti nevím, jestli to má bejt sranda, nebo jestli jsi tak blbej. Možná jen nemám den ....
ty by jsi věřil i verzi že tam viděli Putina se sirkama jak obcházel ty díry v plotě kterýma místní kradli tu munici. Jediný kdo to mohl podpálit byl nějaký Čech, posledně jeden tady u Brna podpálil fabriku na mucholapky, pac se mu tam nelíbilo.
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“