Soustruh noze, vymena

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
Tukanekb8
Protřelý bazarník

21. 12. 2020, 4:50

Jak jsem koupil ten soustruh tak k tomu byla hromada nozu, trochu jsem to prebral a treba noze na zavity potrebovat nebudu, nechal jsem si podobnou hromadku ale beztak mam noze s platky.
No zkratka toto nepotrebuji.
Je toho pres 7kg. Nektere nove, nektere uz brousene atd...
Pak tam jsou nejake navrtavaky nebo co to je s morse1, to vubec neznam.
A jeste jsem kdysi neuvazene koupil drzaky platku ktere jsou hodne malicky, jeden je upichovak, druhy na zavity.

Nejradeji bych vymenil, shanim:
Konika :)
Klic na nozovku se ctyrgranou dourou 12mm
Upichovaci nuz nebo aspon radeko na upichovani, nebo jak se to jmenuje...
( https://www.uni-max.cz/produkty/kovoobr ... JQQAvD_BwE )

Abych neporusil pravidla tak nuz treba 20kc kus, ty dva drzaky po 100kc, ale preferuji vymenu.

Nebo cokoli jineho na maly soustruzicek, muj doplatek neni problem.
IMG_20201220_205742817.jpg
IMG_20201220_212353974.jpg
IMG_20201220_212215860.jpg
IMG_20201220_212256817.jpg
Soustruh Magdeburg D30, CNC frézka home-made, 3D tisk home-made,...
petyrekk

21. 12. 2020, 8:27

Vzal bych ty dva držáky.
Petr
KDO NIC NEDĚLÁ,NIC NEPOKAZÍ.
ssmak3050

21. 12. 2020, 8:38

no chtelo by to upresnit toho konika..min osovou vzdalenost ..nebo typ soustruhu.. :D neni konik jako konik..
Tukanekb8
Protřelý bazarník

21. 12. 2020, 9:33

Je to na toto:
viewtopic.php?t=38458
Jelikoz desku pro upnuti mi bude delat tak osova vzdalenost cca 120mm, vse se bude upravovat tak je skoro jedno.. Nejakej mensi konik.
mainco

22. 12. 2020, 10:12

Bohužel klíč 12mm už navíc nemám. Chtěl jsem poradit alespoň dobrý zdroj ale vyschl. Asi nezbude než překupník. https://www.nastrojenaradi.cz/nastrcny- ... tyrhrany-1 Ten původní zdroj byl za polovic a nepoužité ale bohužel je to minulost. Nové jsou stále k mání ale za neuvěřitelné ceny. Toho koníka bych se nebál pokud máte někoho kdo vám kvalitně opracuje spodek tak se díra pro pinolu dá slušně obrobit přímo na soustruhu. do vřetena tyč s vyvrtávacím nožem, koníka před suport a jedem. Sám jsem to dvakrát dělal ke své plné spokojenosti. Souosost jak víno a v podstatě bez měření. Tak a ještě sehnat tu pinolu. Ta moje měla zespodu drážku pro pero takže jsem ještě v dutině koníku vysekal drážku pro pero majzlíkem ze zlomeného razníku. Pero zespodu zajistil šroubkem, dozadu vyrobil domek pro axiální ložisko, upravil konce šroubu a bylo to.
Přeji vám mnoho radosti u vašeho soustruhu
Tukanekb8
Protřelý bazarník

13. 5. 2021, 9:58

Takze jsem uklizel, prebiral a mam navic viz foto. Porad plati ze bych nejradeji vymenil a shanim tyto veci:
Redukce MK4/MK2, MK4/MK1 i vice kusu
Vyrazeci klin na morse kuzely
Klic se ctyrhranou dirou na nozovku 12mm
Klidne nejaky 'kulaty' material na obrabeni, zbytky, odrezky, zelezo, hlinik, atd...
Cokoli jineho zajimaveho na soustruh :)

Dekuji
IMG_20210513_214857927.jpg
IMG_20210513_214908053.jpg
IMG_20210513_214850302.jpg
Odpovědět

Zpět na „Prodej“