takze znova a lepe
stare vlakno je presunuto v prevazne nevazne a myslim ze nema vice smysl v nem pokracovat
posledni prispevek souvisejici s tematem byl od aeroomniho kde rikal ze test neni relevantni u masiny s HF spindlem a kressem
ano neni ale jiste existuji urcite veci ktere se daji na obou strojich porovnat
a predevsim nikdo zde neporovnal kress a ruzna jina vretena
a jiste je zde mnoho lidi co tapou mezi tim co si na masinu osadit
ono mnohdy staci par videi na porovnani a par cisel aby se treba dala nakonec vyrobit urcita rada pro frezovaci vretena
urcita pro gravirovaci
a ve vysledku by tam byli serazeny vretena od nejhorsiho po nejlepsi
a vele s cenami a moznostmi co se od toho da ocekavat
treba doposud mi schazi nejake porovnani vreten vyrabenych zde cleny fora a jejich vysledky vzhledem treba ke kresu ktery je zde zastupcem asi nejrozsirenejsim
o tom by melo byt toto vlakno
povazuji jej spise jako takove pracovni
a konkretni vysledky by meli byt zverejnene v novem vlakne v nove sekci ktera bude vyhrazena pouze pro vysledky a porovnavky
Dukaz misto slibu
-
Vím že tento příspěvek do tohoto vlákna asi nepatří,ale nevím kam ho dát a rád bych ještě uvedl některé věci na pravou míru...
Všechny ostatní , kteří z této již přesunuté, populární, ale nechvalné diskuze nabyli dojmu, že jsem jen hloupý tlachal, který nikdy nic vlastního nevymyslel a jediné co dokáže je hanit práci druhých, bych chtěl informovat že navrhování strojů, výrobních zařízení a přípravků mě živí. Asi si většina bude klást otázku proč kupuji stroj když si ho mohu navrhnout sám, odpověď je jednoduchá, nemám na to čas…
Nevyrábím všechno sám, nýbrž vytvořím návrh, výkresovou dokumentaci a díly si nechám buďto vyrobit nebo si je vyrobím sám, záleží na tom, jak moc to spěchá , ale když už něco vyrábím tak to musí být vždy perfektní byť jde třeba jen o ruční práci nedůležitého komponentu. Myslím, že na toto hobby forum nepatří věci z našeho zaměstnání a proto sem také nic nevkládám, nicméně pokud by někdo chtěl, mohu sem pár ukázek vložit.
Všechny ostatní , kteří z této již přesunuté, populární, ale nechvalné diskuze nabyli dojmu, že jsem jen hloupý tlachal, který nikdy nic vlastního nevymyslel a jediné co dokáže je hanit práci druhých, bych chtěl informovat že navrhování strojů, výrobních zařízení a přípravků mě živí. Asi si většina bude klást otázku proč kupuji stroj když si ho mohu navrhnout sám, odpověď je jednoduchá, nemám na to čas…
Nevyrábím všechno sám, nýbrž vytvořím návrh, výkresovou dokumentaci a díly si nechám buďto vyrobit nebo si je vyrobím sám, záleží na tom, jak moc to spěchá , ale když už něco vyrábím tak to musí být vždy perfektní byť jde třeba jen o ruční práci nedůležitého komponentu. Myslím, že na toto hobby forum nepatří věci z našeho zaměstnání a proto sem také nic nevkládám, nicméně pokud by někdo chtěl, mohu sem pár ukázek vložit.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja bych se nebal do prislusnych sekci vkladat takoveto veci
myslim ze to oko nasince jedine oblazi
ja sem davam parni stroje a taky je to krapet mimo
nicmene je to krasne a myslim ze to sem patri
myslim ze to oko nasince jedine oblazi
ja sem davam parni stroje a taky je to krapet mimo
nicmene je to krasne a myslim ze to sem patri
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)