corona virus - obecna diskuze
to co jeste nedavno byly nepodlozene famy, dojmy, dezinformace
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ano co je jednou nepodlozene a musi se s tim tak zachazet tak se pozdeji muze podlozit nove ziskanymi dukazy a tim padem se z toho kdysi blabolu muze stat fakt ale do te doby nez mas
dukazy tak je to bezcenna spekulace
co je na tomhle nepochpitelneho ze jsi to toted nedokazal prijmout?
dukazy tak je to bezcenna spekulace
co je na tomhle nepochpitelneho ze jsi to toted nedokazal prijmout?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
tomu se rika predikce, treba to ze budou v ulich mrazaky, byla take predikce a za blabol jsi to neoznacil
aj to jasne podlozenie sa spätne revidovalo ??? asi ano OK.
Ako ma chapat obcan ked mu vysvetluju ze ludia nad 65rokov sa pocitaju x4 mozno len u na na SK....netvrdim ze aj inde.
a ty co lezia v Ziline a pochadzaju zo Sniny sa pocitaju aj v Snine lebo tam maju bydlisko....
Presne taketo aplikacie ma trosku rozladzuju...nastastie mame teraz prestavku....len dokedy.
Docela zajímavé ohledně vakcín.
https://www.novinky.cz/zahranicni/clane ... .seznam.cz
Kdyby se dva prali, kdo by se smál?
"Podle BFM TV by skutečný zadavatel kampaně mohl pocházet z Ruska ..."Josef píše: ↑24. 5. 2021, 9:15 Docela zajímavé ohledně vakcín.
No to by celkem zapadalo do známé ruské strategie rozhádat a destabilizovat aneb čím hůř tím líp. AstraZeneca to pá v EU polepené jak kvůli sraženinám, tak i především že seřezali dodávky na 25%. V současné době je minimálně v ČR vakcína AstraZeneca mimo hru. No a jak podělat očkování - no přece tak, že zdiskreditujeme v současné době v EU v podstatě jedinou aplikovatelnou vakcínu Pfizer. A že sem třeba pak někdy protlačí pačoky dodávané pod jednotným názvem Sputnik V, to už by byla taková třešnička na dortu.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Nevím kterej to byl ale byl to hroznej trouba nebo Rusové hodně zchudli ,za 2000E dobrej influencer nezapne ani kameru .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Čert ber rusáky...
Více mne trápí kdo to "řídí" tady a jaké mají výsledky...
Co ale čekat když je ministrem zdravotnicví velkostatkář co chce klid na prácí... aby né, když je to komóš a starého psa novým kouskům nenaučíš...
Velkostatkář Arenberger. Ministrova „políčka“ mají přes 240 hektarů
Nechte mě v klidu, vzkázal Arenberger médiím
Ale vrána k vráně a je to vyřešeno hned.
Nu což, psi štěkají ale karavana jede dál

Více mne trápí kdo to "řídí" tady a jaké mají výsledky...
Co ale čekat když je ministrem zdravotnicví velkostatkář co chce klid na prácí... aby né, když je to komóš a starého psa novým kouskům nenaučíš...

Velkostatkář Arenberger. Ministrova „políčka“ mají přes 240 hektarů
Nechte mě v klidu, vzkázal Arenberger médiím
Ale vrána k vráně a je to vyřešeno hned.
Nu což, psi štěkají ale karavana jede dál

jj, myslím že ani obdobné důkazy jako níže, ukazující koho poslouchali Klaus a Zeman a kdo je řídí dodnes nebudou pro některé dostatečné...
Klaus po revoluci poslal 1,3 miliardy dolarů Sovětskému svazu. Zeman dluh odpustil

Klaus po revoluci poslal 1,3 miliardy dolarů Sovětskému svazu. Zeman dluh odpustil
Když se měly dělat nějaké úpravy lesů na Šumavě (šlo o kůrovce), tak jsem já a pár mejch známejch dostal nabídku od zelenejch, jestli se nechci zůčastnit protestních akcí. Vše placené včetně platu a ještě prémie na konci podle sledovanosti. Já je poslal do řiti, protože ochranu přírody si představuju jinak. Ale Míla tam jel, fakt dostal prachy a ubytko v hotelu na týden a protože to byl fakt konfliktní debil, ale měl hezkej ksicht, přivázali ho řetězem ke stromu a když se ho snažili oddělat a odnést, usedavě naříkal. Tak za tohle dostal nejnovější digitální kameru bratru za 50 litrů. Tohle ja taky klasickej ruskej scénář.