corona virus - obecna diskuze
Tak rusky velvyslanec vcera pres Mynare prosil Zemana, at zasahne a nevyhostuji jim tolik lidi - ze jim to omezi i jejich stredni skolu ...
To by mne zajimalo, proc s tim prisli az na posledni chvili ... pokud je to vubec opravnene ... to zas bude nejaka kulisarna ...
To by mne zajimalo, proc s tim prisli az na posledni chvili ... pokud je to vubec opravnene ... to zas bude nejaka kulisarna ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
moje prabába která zažila osvobození, si na rusaky neztěžovala, ikdyž ji zničili kredenc na který sporovala celé mladi. Dostali info, že přiletí Ivan na Lavockinu a ten to kropil ulici po ulici , pak měla dorazit rudá armáda, ale někde se ožrali a soudruzi v Přerově začali vysirat do Němců jakože povstání, jenže nespolehlivý Rus nikde, tak Němci milé povstalce popravili. Rus je zkrátka jina mentalita, ale v podstatě si jde za svým, je blbost se jm stavět do cesty.
Všecky vyhostit.
Střední škola - to je samej špión.
Pak se nemůžeme divit, že unikají citlivé informace. Třeba že se Kryštof pokouší sbalit Nikolu, ale ta myslí spíš na Jardu.
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to je podle me trosku motani jablek s hruskama
samozrejme ze to omezuje ochranu soukromi v oblasti informaci o zdravi
ale je sakra rozdil v tom kdy nekdo ma rakovinu a nebo v tom zda muze ci nemuze byt infekcni
to ze par infekcnich jednotlivcu prijelo z italie a ma ted na svedomi prez 30 000 mrtvych je fakt na ktery se nesmi zapominat
to ze to zbabrali pri predkladani a neoargumentovali je samozrejme slendrian
to ze neci zivot ma vetsi vahu nez neci pravo na soukromi o jeho zdravotnim stavu (vpodstate ne az tak vyznamne casti jeho zdravotniho stavu)to je taky fakt
je treba na to nahlizet komplexneji
jestli jsem neco pominul klidne doplnte
samozrejme ze to omezuje ochranu soukromi v oblasti informaci o zdravi
ale je sakra rozdil v tom kdy nekdo ma rakovinu a nebo v tom zda muze ci nemuze byt infekcni
to ze par infekcnich jednotlivcu prijelo z italie a ma ted na svedomi prez 30 000 mrtvych je fakt na ktery se nesmi zapominat
to ze to zbabrali pri predkladani a neoargumentovali je samozrejme slendrian
to ze neci zivot ma vetsi vahu nez neci pravo na soukromi o jeho zdravotnim stavu (vpodstate ne az tak vyznamne casti jeho zdravotniho stavu)to je taky fakt
je treba na to nahlizet komplexneji
jestli jsem neco pominul klidne doplnte
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Proc najednou tak lpi na nejake skole v jedne ze dvou oficialne nepratelskych zemi? Aby se neukazalo, ze tam je vic "ucitelu" nez zaku

Pokud jim jde tolik o dobro deti, mohou poslat domu jiny personal a tyhle si tam nechat.
Co chceme vybojovat - no to už jsem psal. My si necháme civilizaci a Ivánci a si nechají tu jejich .... Ruskou Federaci a ať si tam hledí svého.
A ohledně jejich školy - no a co, proč nás má jejich problém zajímat?! My máme v Moskvě problém s provozem Českého domu, oni zase u nás s nějakou azbukářskou školou. Když jí nezvládají provozovat tak ať jí zavřou a je to - proč bychom kvůli tomu měli brečet.
Nakonec když už nás považují za nepřátelskou zemi, tak by sem asi neměli pouštět svoje rodiny.
Jestli je možnost Rusku udělat problém i přes blbou školu, proč jim ho neudělat ....
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Třeba proto, že tam ta škola už je a funguje?
A které jiné mají poslat domů, když se dohodlo myslím 7+25 lidí z každé strany?
Ale je to samozřejmě správné. Základem úspěšné diplomacie je se pořádně rozhádat s co největším počtem zemí.
Tak se určitě dá dosáhnout nejlepších výsledků.
Kdepak nějaká tichá diplomacie. Ta je pro slabochy. Sice se osvědčuje všem ostatním, ale my jsme ranaři. My na to jdeme pěkně zpříma.
Asi by někteří byli zase schopni napsat nějaký zvací dopis, mně tak přijde. Když tu budou mít pětadvacet lidí na ambasádě, tak na co školu, když nám nepovolí Český dům s personálem. Rozhádání s co největším počtem zemí není česká parketa, ale Putlerova. Ta škola je zřejmě taky jako základna ruských tajných služeb. Někde ty špiony musí přikrýt, když je omezen počet diplomatů. K tomu je potřeba taky několik užitečných idiotů, aby to propagovali mezi lidem. Jen se mně nechce věřit, že by to dělali zadarmo. Je možné, aby byl někdo tak zmasírovaný i po třiceti letech?Mex píše: ↑26. 5. 2021, 7:55Třeba proto, že tam ta škola už je a funguje?
Ale je to samozřejmě správné. Základem úspěšné diplomacie je se pořádně rozhádat s co největším počtem zemí.
Kdepak nějaká tichá diplomacie. Ta je pro slabochy. Sice se osvědčuje všem ostatním, ale my jsme ranaři. My na to jdeme pěkně zpříma.
P.S. a tichá diplomacie se dělá výbušninou?
pořád čekám na nějaký důkaz, fotky Pata a Mata s batohem na zádech a pořád nic, stejně tak svědky o tom že Hamacek chtěl obchodovat v Moskvě, všechno jen utajované informace a zdroje novinaru. V reality show aspoň nakonec prozradí že policisté jsou falešní a soudce je amatérský herec, tady se hraje hra bez pravidel, a to je celkem nebezpečné, druhá strana to může špatně pochopit.Josef píše: ↑26. 5. 2021, 8:25Asi by někteří byli zase schopni napsat nějaký zvací dopis, mně tak přijde. Když tu budou mít pětadvacet lidí na ambasádě, tak na co školu, když nám nepovolí Český dům s personálem. Rozhádání s co největším počtem zemí není česká parketa, ale Putlerova. Ta škola je zřejmě taky jako základna ruských tajných služeb. Někde ty špiony musí přikrýt, když je omezen počet diplomatů. K tomu je potřeba taky několik užitečných idiotů, aby to propagovali mezi lidem. Jen se mně nechce věřit, že by to dělali zadarmo. Je možné, aby byl někdo tak zmasírovaný i po třiceti letech?Mex píše: ↑26. 5. 2021, 7:55Třeba proto, že tam ta škola už je a funguje?
P.S. a tichá diplomacie se dělá výbušninou?
"Tichou diplomacii" jsme se pokuseli snizit stav spionu na ambasade poslednich 30let. Vysledek nula.
Na rusa plati jedine sila, to je pisnicka ktere rozumi. Jen je nechme knourat.
Kdyz uz na ambasade nevysedava pulka ruske rozvedky pro Evropu, neni potreba vyucovat jejich decka kdyz jsou v Moskve.
Tech lidi tam zustane porad dost. Pokud chteji ucit, budou muset poslat domu spiony a ucitele tu nechat.
Zadna ticha diplomacie se vuci rusku nikdy nikomu neosvedcila, nevim kdes to sebral.
Ježíš ty jsi naivní, ty myslíš že opravdovi špioni mají krytí diplomata a mají ruské pasy? Jak chceš proti Rusku aplikovat hrubou sílu? Posles na ně všechny tři Migy?t256 píše: ↑26. 5. 2021, 8:40"Tichou diplomacii" jsme se pokuseli snizit stav spionu na ambasade poslednich 30let. Vysledek nula.
Na rusa plati jedine sila, to je pisnicka ktere rozumi. Jen je nechme knourat.
Kdyz uz na ambasade nevysedava pulka ruske rozvedky pro Evropu, neni potreba vyucovat jejich decka kdyz jsou v Moskve.
Tech lidi tam zustane porad dost. Pokud chteji ucit, budou muset poslat domu spiony a ucitele tu nechat.
Zadna ticha diplomacie se vuci rusku nikdy nikomu neosvedcila, nevim kdes to sebral.
Lidi jako ty by porad cekali na nejaky dukaz i kdyby to Putin priznal a ti dva by byli natoceni jak zapaluji snuru k bombe.
Video by bylo samozrejme podvrh a Vladimir Vladimirovic odkyval nesmyslna obvineni nekolika cuckaru protoze jako velky statnik nechtel eskalovat nepratelstvi mezi narody bratru slovanu i za cenu ze jako moudrejsi ustoupi.

i kdyby se tak stalo, tak mě to hrdinství Pata a Mata imponuje, jednají v zájmu své vlasti a nastavují krk v bordelstanu, kde ministrem obrany je herec a zainteresovaní obchodníci se smrtí berou občany jako rukojmí kvůli svým kseftum. Tak kdo je tu vítěz a kdo poražený? Lituji občany kolem Vrbetic, které zradil zkorumpovaný systém.t256 píše: ↑26. 5. 2021, 8:54Lidi jako ty by porad cekali na nejaky dukaz i kdyby to Putin priznal a ti dva by byli natoceni jak zapaluji snuru k bombe.
Video by bylo samozrejme podvrh a Vladimir Vladimirovic odkyval nesmyslna obvineni nekolika cuckaru protoze jako velky statnik nechtel eskalovat nepratelstvi mezi narody bratru slovanu i za cenu ze jako moudrejsi ustoupi.![]()