hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Mex

4. 6. 2021, 8:55

Josef píše: 4. 6. 2021, 8:40 Na základě jednoho článku a celoživotních sympatií to tak můžeš mít. :(
Tys to asi nečetl, že? Nebo četl a nepochopil.
Já mám jistě spoustu špatný vlastností. Ale jednu rozhodně ne: nikdy neposuzuju nic a nikoho podle nálepek, které mu dává "dav" nebo "lid".
To je spíš Tvoje specialita, že se Ti při vyslovení nějakého jména udělá červeno před očima a vypneš mozek.
Zkus občas nějaký konkrétní argument, ne nálepku.
Mex

4. 6. 2021, 8:58

Charon píše: 4. 6. 2021, 8:48 No teda nevim, ale jedni maji furt v programu, i kdyz ne volebnim, diktaturu proletariatu a druzi kopiruji program nsdap. Oba to uz ve dvacatym stoleti zkusili a vsichni vime jak to dopadlo. Dekuju nechci.
Diktaturu proletariátu? Mohl bys prosím uvést příklad?
A že kopíruje program NSDAP - to jako propagují nadřazenost České rasy (což byl úhelný kámen politiky NSDAP)? Mohl bys prosím uvést příklad? Možná mi něco uniklo.
Josef
Sponzor fora

4. 6. 2021, 9:20

Ale četl a nevypnul jsem nic. Jen mi není jasné, co by dobrého pro tuto zemi udělaly ty dvě extrémistické strany. Dovedly by nás pod Putinova křídla? To by jsi chtěl? Pozoruješ vývoj demokracie v říši Putina a jeho satelitů? A pokud by tyto strany podržely u moci Babiše, musel by jim jít na ruku. Dotace jsou pro něj stejně z EU v nedohlednu, tak by zase byl povolný, aby jsme ho financovali z našich daní, což už začalo. Taky nejsem příznivec neomarxistů, ale jak píšeš, že by extremisty od Okamury a Filipa ukočíroval jejich koaliční partner, tak proč by Piráty nezkrotila jejich koalice? Nakonec i ti komusnisté mají asi větší vnitrostranickou demokracii než Babišovci a Okamurovci.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2021, 9:36

Josef píše: 4. 6. 2021, 9:20 Ale četl
Tak že škrtám ANO ,SPD,KSČM .Tak co budem volit, prohnilý nebo nebezpečný ? Dej radu, jak to vidíš?
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Josef
Sponzor fora

4. 6. 2021, 9:57

fmodel píše: 4. 6. 2021, 9:36
Josef píše: 4. 6. 2021, 9:20 Ale četl
Tak že škrtám ANO ,SPD,KSČM .Tak co budem volit, prohnilý nebo nebezpečný ? Dej radu, jak to vidíš?
Zatím je ještě dost brzy, ale vypadá to spíše na některou z těch koalic. Plukovníka asi ne, ten šel jen po někom (např. po vypuknutí čapáku nebral počítače z ANOfertu a ani se nesnažil o šetření), Trikoška je to spíše ze skupiny co jsi škrtnul. Zelení jsou pro mne nečitelní a spíše neukotvení. I když, byl tu na návštěvě jeden z vedení. Bylo to už po tom namlouvacím sjezdu s Hamim. O politice jsme se nebavili, ale když odcházel, tak jsem se jen tak mezi řečí zeptal, co námluvy se socany? Jen se usmál a povídá, nemusíme to pitvat, že?
Charon
Sponzor fora

4. 6. 2021, 10:15

Mex píše: 4. 6. 2021, 8:58
Charon píše: 4. 6. 2021, 8:48 No teda nevim, ale jedni maji furt v programu, i kdyz ne volebnim, diktaturu proletariatu a druzi kopiruji program nsdap. Oba to uz ve dvacatym stoleti zkusili a vsichni vime jak to dopadlo. Dekuju nechci.
Diktaturu proletariátu? Mohl bys prosím uvést příklad?
A že kopíruje program NSDAP - to jako propagují nadřazenost České rasy (což byl úhelný kámen politiky NSDAP)? Mohl bys prosím uvést příklad? Možná mi něco uniklo.
Kdyz uz tak si precti jejich stanovy, konkretne hlava II clanek 4 a vynech slova o demokracii, tu oni nikdy nevedli a nepovedou. Hlavne ze se ohaneji marxismem.

Ti druzi, jestli to nevidis, jedou na vlne xenofobie, rasizmu, nesnaseni a hysterie, coz presne odpovida. Nadrazenost hlasat nemohou, jedině japonska nad evropou :mrgreen: A styl vedeni strany adolfa dost pripomina.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Mex

4. 6. 2021, 10:26

Josef píše: 4. 6. 2021, 9:20 Jen mi není jasné, co by dobrého pro tuto zemi udělaly ty dvě extrémistické strany. Dovedly by nás pod Putinova křídla?
Ty máš šílenou obsesi Putinem. Vidíš ho za každým rohem. Určitě se musíš bát, že na tebe vyskočí když otevřeš sardinky.
Přece život není o tom, že buď všechno bezvýhradně žeru EU nebo jsem automaticky zamilovaný do Putina. Realita není černá nebo bílá. To je jen v pohádkách pro děti a Holywoodských filmech. V reálu je šedá.

Já jsem neřekl, že tyto dvě strany jsou nějakým velkým obohacením. Řekl jsem, že nejsou nebezpečné.
Tak jako dneska nejsou nebezpeční třeba royalisté. Ale byly doby, kdy nebezpeční byli.
Stejně tak byly doby, kdy byli nebezpeční komunisté. Dneska nejsou.
Kdežto Piráti a další neolevičáci dneska (podle mě) nebezpeční jsou.
Mart_68
Trol

5. 6. 2021, 6:53

co je v programu SPD a NSDAP stejné, okopírované? Podle mě jsi program SPD ani nečetl, jen jsi podlehl mediální masírce a papoušuješ nesmysly z ČT.
Ti druzi, jestli to nevidis, jedou na vlne xenofobie, rasizmu, nesnaseni a hysterie, coz presne odpovida. Nadrazenost hlasat nemohou, jedině japonska nad evropou :mrgreen: A styl vedeni strany adolfa dost pripomina.
xenofobní je to, že se staví proti manželství stejného pohlaví a adopci dětí těmito páry? Že jsou proti "adoraci" odlišnosti sexuality, prezentování homosexuálů a leseb jako že to je něco co by se mělo považovat za standart? Jsou rasiti, protože chtějí zrušit dávky nepřízpusobivým cikánům? Tak to myslíš?
Mart_68
Trol

5. 6. 2021, 7:10

Mex píše: 4. 6. 2021, 10:26
Josef píše: 4. 6. 2021, 9:20 Jen mi není jasné, co by dobrého pro tuto zemi udělaly ty dvě extrémistické strany. Dovedly by nás pod Putinova křídla?
Ty máš šílenou obsesi Putinem. Vidíš ho za každým rohem. Určitě se musíš bát, že na tebe vyskočí když otevřeš sardinky.
Přece život není o tom, že buď všechno bezvýhradně žeru EU nebo jsem automaticky zamilovaný do Putina. Realita není černá nebo bílá. To je jen v pohádkách pro děti a Holywoodských filmech. V reálu je šedá.

Já jsem neřekl, že tyto dvě strany jsou nějakým velkým obohacením. Řekl jsem, že nejsou nebezpečné.
Tak jako dneska nejsou nebezpeční třeba royalisté. Ale byly doby, kdy nebezpeční byli.
Stejně tak byly doby, kdy byli nebezpeční komunisté. Dneska nejsou.
Kdežto Piráti a další neolevičáci dneska (podle mě) nebezpeční jsou.
Boužel si tím naše společnost asi projde stejně tak, jak si tím prochází západní země. Moji dceři +20 jsou Piráti sympatičtí a zbytek jsou komunisti. Teď se předčasně vrátila z brigády v Holandsku, ubytovali je v nějaké cizinecké čtvrti, byla rychle zpátky a ptala se co to má znamenat proč v tak krásné zemi se roztahují zasraní arabáči a dělají jenom bordel? Říkám: běž k volbám a hoď to Pirátům...nechápavě koukala.
Josef
Sponzor fora

5. 6. 2021, 8:02

Mex píše: 4. 6. 2021, 10:26
Nemám žádnou obsesi, ale ten člověk je dosti nebezpečný. Jen si vezmi, co si dovoluje v poslední době nejen doma, ale i ve světě. Nechává vraždit nejen doma, ale i v suverénních státech. Pokud ti takový president imponuje, tak je to tvoje volba. Mně spíše přijde, že tydy je teď největší strach z Pirátů. Ti teď budou všude a chtít jenom to nejhorší. I když to budou lži.
Charon
Sponzor fora

5. 6. 2021, 8:43

Mart_68 píše: 5. 6. 2021, 6:53
co je v programu SPD a NSDAP stejné, okopírované? Podle mě jsi program SPD ani nečetl, jen jsi podlehl mediální masírce a papoušuješ nesmysly z ČT.
xenofobní je to, že se staví proti manželství stejného pohlaví a adopci dětí těmito páry? Že jsou proti "adoraci" odlišnosti sexuality, prezentování homosexuálů a leseb jako že to je něco co by se mělo považovat za standart? Jsou rasiti, protože chtějí zrušit dávky nepřízpusobivým cikánům? Tak to myslíš?
A tomu se presne rika populismus. Uderna jednoducha libiva hesla pro spodinu. Kdo si myslis ze vynesl k moci nacisty nebo komunisty?
Jejich program opravdu nepotrebuju cist, staci videt a slyset jejich soucasne a byvale poslance, a vim co za chatru ma kolem sebe.
Asi uz vim koho voli trolove, ja je teda ani jedny urcite volit nebudu, jako nebudu volit dealera pirata a stbaka bureše.
Mart_68
Trol

5. 6. 2021, 9:28

Charon píše: 5. 6. 2021, 8:43
Mart_68 píše: 5. 6. 2021, 6:53
A tomu se presne rika populismus. Uderna jednoducha libiva hesla pro spodinu. Kdo si myslis ze vynesl k moci nacisty nebo komunisty?
Jejich program opravdu nepotrebuju cist, staci videt a slyset jejich soucasne a byvale poslance, a vim co za chatru ma kolem sebe.
Asi uz vim koho voli trolove, ja je teda ani jedny urcite volit nebudu, jako nebudu volit dealera pirata a stbaka bureše.
SPD nevede třídní boj, ani nepropaguje násilí, klade na stůl bez servítků preblémy společnosti, pojmenovává konkrétní zodpovědné osoby volá po jejich osobní zodpovědnosti, sama se zbavuje exotů, tomu se nevyhne ano Topka ani SPD .Vol si koho chceš, to je demokracie, ale nepapouškuj mediální blitky. Někomu nemusí Okamura sedět, já to chápu, já jsem taky z jiného těsta, ale v podstatě co říká, dělá jak žije nemám s tím problém..to že vadí jiným stranám které jsou projektem jiných oligarchů a různých zájmových skupin taky chápu, ale mají smůlu...vlci vijí ale karavana táhne dál, resp. SPD stoupají preference.
Charon
Sponzor fora

5. 6. 2021, 9:47

Tak hlavne nezapominej ze tohle je okamurova druha politicka franšiza, poprve pripustil ve strane moc demokracie tak ho vykopli spolustranici :lol: Ted maji cleny co spocitas na prstech a vetsinu z přízně, prostě tvuj vzor demokracie.
Ano budu si volit koho chci, bohuzel tupych mas a hospodskejch ministru co vi jak to delat lip po desatym pivu je spousty.
Jinak uz chapu proc te spousta lidi ma na blacklistu, corona uz netahne, ted tahnou volby :roll:
t256

5. 6. 2021, 9:52

Okamura je psychopat, to je jasne kazdemu s trochou rozumu v hlave. Ale uplny magor jako jeho fans zase neni, on jen nasel "diru na trhu" kterou uvolnili politici typu Sladek apod. Srovnejte si programy a vysupovani techto dvou kasparu, jako by si z oka vypadli. Okamura to dotahl do extremu, imigrant stojici v cele protiimigracni strany :-) Dusevni schopnosti priznivcu takoveho politika asi nema vyznam rozebirat. Bohuzel je to taky cast populace a maji plne volebni pravo, narozdil od obsahu hlavy...
Mart_68
Trol

5. 6. 2021, 9:59

není mým cílem propagovat tady nějakou stranu, chtěl jsem se jen dozvědět z čeho pramení ten odpor k Okamurovi potažmo SPD, a zase jsem se jen dověděl info z pera novinářů a reportérů národní fronty, a že jsem spodina a troll (to už vím dávno) :lol:

přeji hezký víkend:
https://youtu.be/-r4A9dVwIjQ
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“