Neaktuální - CNC frézka GROB Hermle Siemens 840D

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
martasg1
Sponzor fora

2. 6. 2021, 11:57

CNC Hermle GROB C600V

- tříosá frézka na systému Sinumeric 840D s dokumentací
- posuvy x-600 y-450 z-450
- vřeteno Hermle 15.000ot./min.
- kužel HSK-63A
- 30 pozic v zásobníku pro upínače
- rychloposuv max. 60m/min.
- osazeno přímym odměřováním Heidenhain (optická pravítka)
- systém má pevný disk (HDD) a připojení k PC (RS232)
- kolečko JOG na ručním ovladači
- odvaděč třísek
- filtrační zařízení
- vysokotlaké chlazení nástroje středem vřetena
- chlazení vřetena
- centrální mazání a lubrikace
- dokumentace + CD a diskety
- možnost demontovat stůl a nahradit např. kolébkou 5-os (koncepce jako Hermle pěti-osy)
- dobře servisovatelný stroj
- dostupné náhradní díly
- rok výroby 1998

Stroj byl funkční, nyní odpojený pod plachtou.

Dopravu můžu pomoci sjednat.

Pokud by byl z vaší strany zájem o jakékoliv komponenty - řídící systém, filtrační nádrž s vysokotlakým čerpadlem a solenoidem, odvaděč třísek, vřeteno apod. jednejte rychle :) ať mám lehčí rozhodování zda se rozebere či prodá jako celek :)
Naposledy upravil(a) martasg1 dne 8. 6. 2021, 10:56, celkem upraveno 1 x.
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
medo29

5. 6. 2021, 5:04

Mal by som zaujem o riadiaci system sinumerik+simodrive (serva) pripadne dalsie komponenty podla dohody...
Lukas_2
Kontaktovat uživatele:

5. 6. 2021, 8:30

Hlavně mi neříkej že si to někdo už neodvezl.
BF30 přestavěná, Optimum F100 přestavěná
Kamodel.cz
Mach4
Mrosconi
Kontaktovat uživatele:

5. 6. 2021, 12:07

Já bych to vzal hned. Jenže ta výška...
Lukas_2
Kontaktovat uživatele:

5. 6. 2021, 12:21

Já to mít kde postavit tak na nic nemyslím a jak jsem to viděl tak jedu :wink:
BF30 přestavěná, Optimum F100 přestavěná
Kamodel.cz
Mach4
karelsklo

5. 6. 2021, 10:15

Píši SZ....
Meki

6. 6. 2021, 7:45

Krásná mašinka na retrofit, kam se hrabou brothery nebo haasy.... divím se že to ještě nikdo nevzal, kdybych nebyl student tak bych pro ní jel hned :) . Kdyby musela jít do šrotu tak zkus zachránit alespoň centrální mazání, většinou je to práce pro štípačky a šroubovák, po centrálním mazání je tady na fóru velký hlad tak by byla škoda to tam nechat a pokud se ti bude chtít šroubovat, tak by se mi hodilo vřeteno. Škoda že nejsem blíž, hned bych se zajel podívat :) .

Kdyžtak tady pak pisni jak to dopadlo, zajímá mě, zda to někdo zachrání, díky :wink:
Miki2t

7. 6. 2021, 4:28

Vzal bych vodní hospodárstvý + filtraci , cerpadla....
martasg1
Sponzor fora

8. 6. 2021, 10:57

Stroj jako celek už má nového majitele.
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Odpovědět

Zpět na „Prodej“