Tohle se řeší často, počítají se koruny... já teda když musím nechávám pálit na laseru, a stojí to na můj vkus docela dost. Ty lidi co to dělaj, to taky nědělají pro dobrej pocit, ale je to kšeft, do práce se chodí taky pro prachy, a ne pro zábavu. Ono ta práce s tím je taky, a za mě je dobře, že lidi něco dělaj, snažej se. Když odečte DPH, který je státu, z toho Josefova prvního odkazu, tak z tý sedmičky mu zbyde kolik? Podle mě když poplatí režie, náklady, tak to není žádnej hit. Nakonec trh určí, jestli je to hodně, nebo ne.
Sám bych si stůl sice nekoupil, mám jinou představu, jak bych to pro sebe chtěl mít udělaný, takže bych si šel svoji cestou, a nepálil bych ho, ale vrtal, a to všechno proto, protože si to můžu ušudlat sám doma po večerech, a hlavně by to pro mě vyšlo levněji, ale pokud někdo není vyloženě zvědavej na nějaký vývoje a výrobu, nemá to třeba na čem dělat, tak je to solidní řešení. Cena se může zdát vysoká, ale když to porovnám, tak jsou daleko dražší stoly. Ale jak už jsem řekl, k tomu stolu 20 rychloupínáků, jeden bude stát litr, a jsme zase jinde. Další bižuterie 30-40. Pak má takovej stůl smysl. Kupuje se na práci za peníze, na parádu doma v dílně je to trochu luxusní záležitost.
Nakonec kdyby to byl takovej vejvar, tak to děláme všichni