hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
testone
Sponzor fora

31. 7. 2021, 5:49

Josef píše: 31. 7. 2021, 5:38.....
Hele, klídek, jedná se o imigranty, které Lukašenko tahá z Iráku letecky do Bílé Rusi a pak je posílá do Litvy. Pokud jsi to doposud nezaznamenal. :(
.....
přesně tak
Do Iráku Belavia lítat může, tam sankce EU nesahají tak mají využití pro flotilu, nějakou pětku to hodí
pár dolarů za běloruské vízum taky dobrejch
pak už stačí turisty pasažéry odvézt autobusem do toho rekreačního střediska poblíž hranice s EU (Litvou) a moc se o ně dál nestarat :D
zabito mnoho much jednou ranou
státní Belavia má kšeft
pomstím se Unii za sankce kvůli tomu vynucenému přistání Ryanairu
mám bič na Litevce
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mex

31. 7. 2021, 8:30

No to s tím odkloněním Ryanairu přehnali. Takové věci můžou dělat Američané (třeba když si myslí, že v tom letadle je Snowden), ale rozhodně ne nějaké Bělorusko. A ještě k tomu použít stíhačku (jak psaly naše dobře informované sdělovací prostředky). Někde se psalo dokonce o "stíhačkách", v množném čísle.
Že se o žádné stíhačce na komunikaci s věží nemluví, to už není podstatné. Narativ říká, že tam byla, tak tam prostě byla.

Ale moc nerozumím těm slovům "pomsta" a "bič". Přece oficiální názor na připrchlíky je, že jsou kladným elementem. Jsou kulturním obohacením a bez nich by Evropa vymřela.
Nevyznám se moc v patentovém právu. Tak nevím, jestli na dovoz těch migrantů nemají třeba patent a monopol nějaké neziskovky z pokročilé části Evropy.

Já nejsem žádným velkým fandou pana Lukašenka. Jen se mi moc nelíbí používat různá měřítka.
Sviňárna je pořád sviňárnou, ať ji udělá kdokoli.
t256

31. 7. 2021, 8:42

„Víte, proč nevyhráváme? Během přípravy nejsou sportovci hladoví,“
Jo Belorusko :-)
https://cnn.iprima.cz/lukasenko-varuje- ... enez-30637
Josef
Sponzor fora

31. 7. 2021, 9:21

Taky se nevyznám v patentovém právu, ale je mně s podivem, jak dříve řvali nepřátelé neziskovek (které chtěli šmahem zrušit úplně všechny, třeba všetně sportovních svazů), že jsou to vyvrhelové nehrubšího zrna a ochrání nás jedině Východ před těmi "inženýry a doktory". Teď, když začali proudit imigranti přes Východ, tak jsou buď zticha, nebo se to zlehčuje. Njn, soudruzi drží basu.
Mex

31. 7. 2021, 9:49

No ti trochu bystřejší rozlišují mezi politickými neziskovkami a těmi ostatními.
Třeba proti nějakým asistenčním službám pro seniory těžko někdy něco měl.
U různých sportovních svazů už to asi tak jednoznačné není.
Ale politické neziskovky dříve i nyní asi milují jen ti, co z nich tankují prachy.

A že naše neprogresivní východní národy migranty nemilují platilo dřív a platí pořád.
To jen tomu modernímu západu došlo, že na těch naších xenofobních názorech něco je.
Takže se myslím, že u nás se toho zas tak moc nezměnilo.
Snad jen to, že už se aspoň opatrně může říkat to, co si dřív lidi mohli jenom potichu myslet.
A tyhle sračky k nám nepřišly z tvého nekriticky nenáviděného východu.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

31. 7. 2021, 11:33

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Josef
Sponzor fora

1. 8. 2021, 12:10

Mex píše: 31. 7. 2021, 9:49 A že naše neprogresivní východní národy migranty nemilují platilo dřív a platí pořád.
To jen tomu modernímu západu došlo, že na těch naších xenofobních názorech něco je.
Takže se myslím, že u nás se toho zas tak moc nezměnilo.
Snad jen to, že už se aspoň opatrně může říkat to, co si dřív lidi mohli jenom potichu myslet.
A tyhle sračky k nám nepřišly z tvého nekriticky nenáviděného východu.
Tak SPD je asi méně bystrá, včetně jejich voličů, s tím bych souhlasil.
Když naše neprogresivní národy migraci nemilují, tak proč ji Lukašenko dělá?
Sračky z tvého nekriticky obdivovaného východu přišly ještě hroznější, než nyní ze Západu.
Soudruzi se vraždili i mezi sebou, když zrovna neměli nikoho jiného, jen tak pro zábavu.
Dnes jejich nástupci vraždí taky a dokonce na cizím území! Soudruh se nezmění.
Mex

1. 8. 2021, 12:56

Máš samozřejmě na svůj názor nárok.

Jen technická: myslím, že bys těžko dokladoval můj nekritický obdiv k východu.
Kdežto tvou nekritickou nenávist k východu lze na tvých postech doložit asi celkem snadno.

Já jen chci, aby se všem měřilo stejným metrem. Úsloví "Quod licet Iovi, non licet bovi" upřímně nesnáším.
t256

1. 8. 2021, 6:47

Tak ktere konkretne "politicke neziskovky" bys prestal dotovat?
To jsem se nikdy od lidi vykladajicich tohle nedozvedel.
Josef
Sponzor fora

1. 8. 2021, 8:48

Mex píše: 1. 8. 2021, 12:56 Máš samozřejmě na svůj názor nárok.

Jen technická: myslím, že bys těžko dokladoval můj nekritický obdiv k východu.
Kdežto tvou nekritickou nenávist k východu lze na tvých postech doložit asi celkem snadno.

Já jen chci, aby se všem měřilo stejným metrem. Úsloví "Quod licet Iovi, non licet bovi" upřímně nesnáším.
A to přísloví se nejvíce plní právě na tom soudružském Východě. Jakou nekritickou nenávist k východu, jen objektivní pohled ny ty jejich praktiky. Je snad vraždění docela normální postup, jak přesvědčit opozici? To schvaluješ? Co dobrého k nám došlo z východu kromě násilí a vražd? Poluliční, závodní výbory, kádrování jediná pravda, kterou určili soudruzi. Tam to přísloví platilo setsakramentsky. A podívej se na ty vaše komunistické pohrobky v dnešní věrchušce. Ti dělají totéž.
Mart_68
Trol

1. 8. 2021, 9:21

kaslete na to, nekazte si den, nikam to stejně nevede, tohle stejně nic nepřekoná: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/opi ... .seznam.cz
prcek

1. 8. 2021, 10:03

Mart_68 píše: 1. 8. 2021, 9:21 kaslete na to, nekazte si den, nikam to stejně nevede, tohle stejně nic nepřekoná: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/opi ... .seznam.cz
Co z toho myslis?
Ze se pripita nestastnice sesypala do reky, ze pouzili kladkostroj, nebo to, ze pisalek povazoval za nutne na konci napsat, co to kladkostroj je (ucivo tak 6. tridy)?
--
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
pafik

1. 8. 2021, 10:14

t256 píše: 1. 8. 2021, 6:47 Tak ktere konkretne "politicke neziskovky" bys prestal dotovat?
Předpokládám, že "politické neziskovky" jsou zevšeobecnění těch, co nepečujou u nás o staroušky, nebo ty, co nejsou sportovní ... Další mě zrovna nenapadaj.
Že je jich moc, to je jasný. Třeba těch s cikánskou tématikou je kolem stovky.
Mart_68
Trol

1. 8. 2021, 11:20

prcek píše: 1. 8. 2021, 10:03
Mart_68 píše: 1. 8. 2021, 9:21 kaslete na to, nekazte si den, nikam to stejně nevede, tohle stejně nic nepřekoná: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/opi ... .seznam.cz
Co z toho myslis?
Ze se pripita nestastnice sesypala do reky, ze pouzili kladkostroj, nebo to, ze pisalek povazoval za nutne na konci napsat, co to kladkostroj je (ucivo tak 6. tridy)?
mě nejvíc zaujalo že ta žena v této situaci uklidňovala strážníky. Třeba já po litru vína začínám kulhat, po dvou jdu rovně a po pátém litru padám do Svratky 😀
t256

1. 8. 2021, 11:31

pafik píše: 1. 8. 2021, 10:14
t256 píše: 1. 8. 2021, 6:47 Tak ktere konkretne "politicke neziskovky" bys prestal dotovat?
Předpokládám, že "politické neziskovky" jsou zevšeobecnění těch, co nepečujou u nás o staroušky, nebo ty, co nejsou sportovní ... Další mě zrovna nenapadaj.
Že je jich moc, to je jasný. Třeba těch s cikánskou tématikou je kolem stovky.
Tak uz konecne napis ktere konkretne chces zrusit a kolik miliard tim usetrit.
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“