2. 8. 2021, 3:34
Ta slečna je zcela nepodstatná.
Ale co mě děsí, je úroveň velké části tohoto národa. Minimálně voličů těch stran, kteří chodili protestovat proti nošení roušek, zákazu chození do hospod, zákazu chození na sportovní akce, ... atd. atd. Taková prkotina, jako jsou roušky, ta jim stojí za to vyjít do ulic a dělat bordel. A to, že ode dneška dostaneš novou občanku jenom se svými otisky prstů, který ti na úřadě vezmou jako nějakýmu zloději, to je nechává klidnými. To není zásah do osobních svobod? Kdepak jsou teď ti voliči opozičních stran, co jim tak hrozně vadila nesvoboda nošení roušek? Kdepak je Mlynářových milion užitečných idiotů? Kdepak je Václav Klaus, bojovník za osobní svobody?
Že držej hubu Piráti, to mě nepřekvapuje, ti berou všechno, co přijde z unie, za svatou věc. Ale co ti ostatní? Kdepak je Okamura, kterej bojoval proti pandemickému zákonu, protože to je proti lidem? Kdepak jsou novináři, bojující v prvních řadách za demokracii a svobodu?
Tohle je útok na naší svobodu, ne nějaký roušky a dodržování pár zásad, aby se vir nešířil. A ... ticho po pěšině. Blivno je mi z těch lidí.