Frekvenční měniče Zn.Mitsubishi

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
KrupovaLucka

12. 8. 2021, 2:33

oshurty píše: 12. 8. 2021, 1:56 ano, objednal jsem na základě vašich slov, že v pondělí 9.8. měnič odešlete, když jsem urgoval, napsala jste, , že kolefgovi měnič upadl a rozbil se, a že musíte objednat nový... Nezlobte se na mě, ale bylo snad slušné, kdybyste se ozvala sama, s vysvětlením, co se přihodilo....
Protože jste nereagovala, poptal jsem se tady ny foru veřejně
Podívejte se prosím znovu do soukromých zpráv.
Já jsem vám napsala sama 11.8 ohledně omluvy že balíček přijde později.
Vy jste nic neurgoval!
Sama jsem se vám já ozvala!
Takže prosím nelžete !
KrupovaLucka

12. 8. 2021, 2:40

Charon píše: 12. 8. 2021, 2:13
KrupovaLucka píše: 12. 8. 2021, 1:37
robokop píše: 12. 8. 2021, 1:31 paklize neumite prodavat inzerovane zbozi tak se na to priste prosim vykaslete
na takoveto inzerce tu nejsme zvedavi
Neumím prodávat zboží?!
Dodací lhůta zboží je 30 dnů od zaplacení kupní ceny.
Tudíž na moji straně je vše v pořádku.
To že pán objednávku po zaplacení ruší není můj problém.
Já nejsem někde na trhu aby si někdo něco objednával a potom to rušil..
Pán si měl koupi nejprve rozmyslet a poté něco kupovat.
No nevím jestli je rozumné nasrat tvůrce a administrátora tohoto fóra
Můj záměr to nebyl..
:D ..
Já celou dobu jednam slušně, a podle zákona.
Charon
Sponzor fora

12. 8. 2021, 2:53

KrupovaLucka píše: 12. 8. 2021, 2:40
Charon píše: 12. 8. 2021, 2:13
KrupovaLucka píše: 12. 8. 2021, 1:37

Neumím prodávat zboží?!
Dodací lhůta zboží je 30 dnů od zaplacení kupní ceny.
Tudíž na moji straně je vše v pořádku.
To že pán objednávku po zaplacení ruší není můj problém.
Já nejsem někde na trhu aby si někdo něco objednával a potom to rušil..
Pán si měl koupi nejprve rozmyslet a poté něco kupovat.
No nevím jestli je rozumné nasrat tvůrce a administrátora tohoto fóra
Můj záměr to nebyl..
Jenže jste nepochopila místní pravidla a zvyklosti. Tady nabízíme, měníme a kupujeme svoje přebytky, nikdo z nás tady z toho nedělá eshop. Mě napsat, že po zaplacení celé ceny zboží máte 30 dnů na odeslání, tak taky okamžitě ruším nákup. Je mezi námi nepsaná důvěra, že klidně pošlu zásilku dopředu a peníze dorazí v průběhu, nikdy se mi nestalo, že by mi někdo nezaplatil, že bych já někomu nezaplatil, je tady i sekce zdarma. Nehrajeme si na faktury, jo někdy to nejde bez ní, hrajeme si snad na kolegialitu, přátelství a kamarádství.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
KrupovaLucka

12. 8. 2021, 3:24

Charon píše: 12. 8. 2021, 2:53
Charon píše: 12. 8. 2021, 2:13 No nevím jestli je rozumné nasrat tvůrce a administrátora tohoto fóra
Můj záměr to nebyl..
Jenže jste nepochopila místní pravidla a zvyklosti. Tady nabízíme, měníme a kupujeme svoje přebytky, nikdo z nás tady z toho nedělá eshop. Mě napsat, že po zaplacení celé ceny zboží máte 30 dnů na odeslání, tak taky okamžitě ruším nákup. Je mezi námi nepsaná důvěra, že klidně pošlu zásilku dopředu a peníze dorazí v průběhu, nikdy se mi nestalo, že by mi někdo nezaplatil, že bych já někomu nezaplatil, je tady i sekce zdarma. Nehrajeme si na faktury, jo někdy to nejde bez ní, hrajeme si snad na kolegialitu, přátelství a kamarádství.
Zda se vám že jsem e-shop ? :D..
Pozor já sem se omluvila pánovi že bohužel se zboží poškodilo a že mu ho pošlu nové, nepoškozené ale na to zboží já musím nějakou dobu počkat než mi přijde.

Nicméně asi jsem měla být kolegiální a přátelská a poslat pánovi věc zničenou ;) možná bych potom nebyla podvodník..

Než tady začnete něco psát pozjištujte si informace.

Já jsem se pánovi sama omluvila že zboží mu pošlu později než jsem slíbila...
Nevidím tady žádný problém.
Tohle se může stát úplně komukoliv...
KrupovaLucka

12. 8. 2021, 3:30

oshurty píše: 12. 8. 2021, 1:56 ano, objednal jsem na základě vašich slov, že v pondělí 9.8. měnič odešlete, když jsem urgoval, napsala jste, , že kolefgovi měnič upadl a rozbil se, a že musíte objednat nový... Nezlobte se na mě, ale bylo snad slušné, kdybyste se ozvala sama, s vysvětlením, co se přihodilo....
Protože jste nereagovala, poptal jsem se tady ny foru veřejně
Můžu se zeptat jaký máte důvod vůči mě lhát?
Vy jste mě urgoval?
Prosím, přečtěte si znovu soukromé zprávy.
11.8. jsem vám napsala zprávu kde jsem se vám omluvila že vám zboží dodám o něco později.
Sama jsem se vám ozvala .

A vy jste na to odpověděl že už zboží nechcete at vám vrátím peníze..

Když už chcete tady rozpoutávat vášnivou diskuzi uveďte alespoň pravdivé informace!
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

12. 8. 2021, 3:51

Pani je zda se slusna podvodnice lze az se prasi od huby
Ucet jsem zablokoval

KrupovaLucka@seznam.cz
Komunikujte uz mimo forum
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
elbarto

12. 8. 2021, 3:57

... něco mi říká, že je to stejné šméčko co tady oholilo kluky už minule. Vystupovat pod ženským jménem byla docela chytrá změna. Osobně nechápu jak někdo může posílat peníze někomu, kdo tady je registrovaný pár dní.
Charon
Sponzor fora

12. 8. 2021, 4:01

KrupovaLucka píše: 12. 8. 2021, 3:24
Charon píše: 12. 8. 2021, 2:53

Můj záměr to nebyl..
Zda se vám že jsem e-shop ? :D..
Pozor já sem se omluvila pánovi že bohužel se zboží poškodilo a že mu ho pošlu nové, nepoškozené ale na to zboží já musím nějakou dobu počkat než mi přijde.

Nicméně asi jsem měla být kolegiální a přátelská a poslat pánovi věc zničenou ;) možná bych potom nebyla podvodník..

Než tady začnete něco psát pozjištujte si informace.

Já jsem se pánovi sama omluvila že zboží mu pošlu později než jsem slíbila...
Nevidím tady žádný problém.
Tohle se může stát úplně komukoliv...
Ale mě fakt nezajima si pozjistovat informace, me odradi kdyz se nekdo hned ohrazuje zakony o nejake 30 denní lhutě. Váš celkem agresivní styl komunikace k tomu neprispivá.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

12. 8. 2021, 4:32

Pote co jsem s tim clovekem prohodil par e mailu mam pocit ze to je jak je psano vyse
Falesnej ucet a za nim je ten chlap odposledka co tu podvedl radu lidi.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

12. 8. 2021, 4:35

Mam na SZ dalsi pribeh podvedeneho z tohoto vlakna. Uplne jak prez kopirak, stejne vymluvy.

Jeste doplnim udaje z faktury

Lucie Krupová
Třanovského 382
738 01 Frýdek-Místek - Frýdek
IČO 06873189
neplatce DPH
Bankovní účet 2117134028/3030
Variabilní symbol 2021009
Mak
Protřelý bazarník

12. 8. 2021, 7:25

Takže tady si ten FM nekoupím.

Ale jinak kluci díky, aspoň jsem si nanamlatil tlamu.😁
Mex

12. 8. 2021, 7:59

Teda Frýdek-Místek, Třanovského ... tomu se mi nechce věřit.
Kousek vedle jsem 15 roků bydlel. Tam nemůžou být podvodníci.
Leda, že by za těch dalších 40 let můj kladný duch z té oblasti vyprchal. ;-)
Nebo je to náplava.

Nevím, jestli zablokování jejího účtu bylo přínosné řešení.
Jednak by bylo lepší, kdyby dostala možnost možnost odpovídat.
A druhak jsme se toho mohli dozvědět víc (pro budoucí poučení), než když to bude chodit oklikou někde mailem.

A tím zablokováním se nezískalo (podle mě) nic.
Pokud to důvěryhodně nevysvětlí a nějací zde známí lidé nepotvrdí, že obchod dopadl OK, tak stejně už od ní nikdo nic nekoupí. Takže existencí účtu žádná další škoda nevnikne.
chb

12. 8. 2021, 8:18

prvotní nabídka / příspěvek jednoznačně ukazuje na firmu - nebo prodejce ve velkém
už v tomto okamžiku to měl admin stopnout, protože jednoznačně jde o komerční nabídku a ta by měla mít trochu jiná pravidla než prodej přebytků

jen tomu chybí -
údaje / dohledatelnost té firmy
přesné označení typu zboží
přesná cena zboží a ne jen nástřel jakési ceny
info zda bude doklad, zda je to v DPH
záruka
a viz průběh vlákna - informace zda je skladem nebo zda to teprve bude dodavatel někde shánět.

trochu mi to připomíná prodejce čínského zboží, který objednává až když zaplatíte - no a dodání může trvat ... než to dojde z Číny

(objednávka na ebay, či ali ... má alespoň minimální zabezpečení v "hodnocení" prodejce - co máte zde ? )
(info že prodávající není v DPH ... mnoho napoví :-) )
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
Fizol

12. 8. 2021, 8:23

Šikovná na 26 rokov ...už zarobila
OompaLoompa

12. 8. 2021, 9:11

tak ja som chcel hneď na začiatku dať smajlíka s pukancami
ale reku nebudem tu miestnych zbytočne nasierať :mrgreen:

skôr by ma zaujímalo, prečo je novo-registrovaným s NULA :!: príspevkami stále umožnené v tejto sekcii prispievať :roll:
(inzerát bol jeho prvý post)
Zamčeno

Zpět na „Prodej“