Koupím exotiku 90 let a to řadič disketové jednotky WD1772, chci si postavit k mému Atari disketovou jednotku, nějaké obvody jsem posháněl a už mi chybí jenom ten řadič a procesor 65C02. Procák se dá koupit poměrně snadno a levno, ale to WD moc není.
Díky za případné nabídky.
Koupím WD1772
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
-
- Protřelý bazarník
Na ebay kdyztak je za 1300
Nespěchám, připravuju podklady pro výrobu plošného spoje, kterej začnu dělat za měsíc po návratu z nemocnice v rámci pooperačního klidového režimu. 
Na ebay jsem viděl kousek za 1150+doprava, což je sice hezké, ale jinak nesmysl. Celá disketovka se dá koupit do 1500 korun.
WD2797 by možná šlo použít, ale přepsat celou komunikaci si netroufám. Přeci jenom to znamená disassemblovat celou ROMku, zjistit co autor vlastně chtěl dělat a to všechno v Motorolím assembleru. To asi přesahuje mé možnosti i chuť. Na komunikaci mezi disketovkou a deskou asi sahat nechci (asi bych to nedal), udělám pár osvědčených úprav v komunikace s počítačem a ostatní bižu na desce.

Na ebay jsem viděl kousek za 1150+doprava, což je sice hezké, ale jinak nesmysl. Celá disketovka se dá koupit do 1500 korun.
WD2797 by možná šlo použít, ale přepsat celou komunikaci si netroufám. Přeci jenom to znamená disassemblovat celou ROMku, zjistit co autor vlastně chtěl dělat a to všechno v Motorolím assembleru. To asi přesahuje mé možnosti i chuť. Na komunikaci mezi disketovkou a deskou asi sahat nechci (asi bych to nedal), udělám pár osvědčených úprav v komunikace s počítačem a ostatní bižu na desce.