Kovošrot
Dnes jsem se stavil v kovošrotu. Bohužel jsem tam měl být minulý týden před dešti. Vyhozený jednoúčelák, lineáry, které prakticky nenosily žádné těžké břemena už byly tak zrezlé, že s něma nešlo ani pohnout. Vzal jsem z toho jen pár profilů 40x40 a nějaké čidla. Jsou tam i krásné hliníkové plotny, celkově tak 3 metry čtvereční, ale musela by se rozebrat celá mašina. No, kdo pozdě chodí...
když už tady probíráte kovošroty, kdysi v Uhřiněvsi byl šroťák, kde se prodávali roxory, kari sítě .. není dneska taky někde nějakej kde mají takovýto sortiment v množství větším než pár ohnutých tyček k rajčatům?
děkuji
děkuji
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
No,ten komunistickej estébák z Kovošrotu má sběren víc-Zdice,Příbram...Bohužel ten namyšlenej fízl nemá zájem prodávat ze dvora(to,co píšeš je novej materiál z haly) a když už se mi něco málo povedlo,bylo to za dvacku kilo,ještě když vykupovali za 4,-,jinej kov než železo(ani mot) jsem z nich nedostal vůbec --Takže spíš to zkoušet jinde..
Jsi z Úval tak se stav u nás, máš to kousek. Tam jsou pořád nějaké slušné tyčky k rajčatům. Minulý týden jsem tam nakoupil "otep" hlazenky 6 a 8 mm, rovné, nezprohýbané délka asi 150 cm, svázané do otýpek drátem po 20 kusech. Evidentně ze nějakého skladu rovnou sem. Vzal jsem si jednu otep těch drátů, nějaké U a H kusy profilů a naložil dvě tabule 15 mm plechu, rovné jen lehce líznuté rzí rozměr 150 x 120 cm. Tak z mám radost. Paráda!
Nebojím se dělat rukama a používat hlavu.
v UH brodě leží soustružnický automat A40 údajně v provozu do poslední chvíle, pak šel odpojit a do šrotu.
Při manipulaci ulomili nálitek na noze ale na funkčnost to nemá vliv. Zatím nezmokl a všechno chodí.
chtějí za něj 10 000,- váha je 1500kg
Jestli ho nekdo chcete předám tel. kontakt přímo na sběraře

Při manipulaci ulomili nálitek na noze ale na funkčnost to nemá vliv. Zatím nezmokl a všechno chodí.
chtějí za něj 10 000,- váha je 1500kg
Jestli ho nekdo chcete předám tel. kontakt přímo na sběraře

Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
TOS S28 Žebrák / DECKEL FP 1 / KLOPP 375
Pán to podle fotek jistě nekoupil v kovošrotu, určitě k tomu má i atesty o jakosti.. Pitomec -ve šrotu je to max. za dvacku..poyraz píše: ↑7. 9. 2021, 8:19 40kč/kg je brutální ne?
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1408174 ... latiny.php
Pěkný den,
tenhle inzerát a další, se objevuje už dobrý rok, podle stojanu (v jiném inzerátu) to bude zbytek po nějaké firmě, nebo dědictví po živnostníkovi. Firma to pro výrobu nekoupí a pro kutila nebo živnostníka- garážistu je to drahé, pro toho tak 10- 15 Kč/kg. Celá tyč už vůbec, max. tak 5 Kč, jako možnost, aby to neskončilo v peci. Navíc problém s kvalitou, pokud nejsou všechny tyče s originálním značením, ty odřezky určitě nebudou. Jo, od několika průměrů označené oceli bych metr koupil, ale ne za 40.
tenhle inzerát a další, se objevuje už dobrý rok, podle stojanu (v jiném inzerátu) to bude zbytek po nějaké firmě, nebo dědictví po živnostníkovi. Firma to pro výrobu nekoupí a pro kutila nebo živnostníka- garážistu je to drahé, pro toho tak 10- 15 Kč/kg. Celá tyč už vůbec, max. tak 5 Kč, jako možnost, aby to neskončilo v peci. Navíc problém s kvalitou, pokud nejsou všechny tyče s originálním značením, ty odřezky určitě nebudou. Jo, od několika průměrů označené oceli bych metr koupil, ale ne za 40.
Vsak vsude v novinach pisou jak neni ocel, neni drevo, neni polystyren, a kdyz je tak za nasobek lonskych cen... pan jenom prizpusobuje cenu situacipoyraz píše: ↑7. 9. 2021, 8:19 40kč/kg je brutální ne?
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1408174 ... latiny.php