měl bych takovej -asi blbej- dotaz ... dá se nějako zachránit stará univerzálka trojpakna se kterou někdo kdysi nabořil ? ... zatím sem se už smířil trochu s tím, že budu muset všechno dělat na jedno upnutí páč i po tom co sem přebrousil pakny , stáhnul přírubu tak, že hodinky se ani nehnou, podkládal doklepával ...
to furt házi 2 mm na půl metru (předtím to bylo 0,8 cm na půl metru) což je nepoužitelný... upíná to jakoby do kužele... teď už jsem nucenej dělat věci na více upnutí a řeším jestli to sklíčidlo nějak (a hlavně jak) eště resuscitovat , nebo pochovat na šroťáku a sehnat nové ... jedna pakna má vylomené dva zuby a na šneku chybí posledních cca 5cm ... naposled sem to zkoušel tak ,že jsem upnul modelářskou brusku do nožové hlavy a pomaličku přebrušoval přičemž sem na posledních 2mm měl upnutý kousek kulatiny a ty sem potom odbrousil a pakny ješte zalapoval na přesné kulatině pastou .... už si s tou potvorou nevím rady :/ jestli mi někdo z vás může dát nějakou radu budu rád , jinak to letí na hřbitov