corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
Thomeeque

7. 9. 2021, 11:32

Popis je napsán těžce konspiračně a tendenčně, takže bych nevěřil tomu, že jde o seriózní studii, publikaci nebo co to přesně má být. Čekal bych plno polopravd a věcí, vytržených z kontextu.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
lubbez

7. 9. 2021, 11:49

Mě přijde správné, že se bude společnost "drobit". Je to úplně stejné, jako když bych chtěl jít v plavkách na nuda pláž., taky to nejde. Proč bych si měl pouštět do firmy lidi, kteří jsou potenciálně nebezpeční. Zatím máme stále iluzi právního státu a tak by se předpisy měly dodržovat. Samozřejmě nic není dokonalé a stoprocentní, ale aspoň něco je lepší než nic. Když jsem se ptal své neteře - lékařky, jestli by šla do práce bez respirátoru, tak se mě zeptala, jesli nejsem debil. Že má rodinu, ale hlavně že viděla desítky těch rýmičkářů na podpoře dejchání i na prkně. Každé jednotlivé procento ochrany se počítá a doporučila mě jiné mýdlo, co používám na mytí.
dovla

7. 9. 2021, 12:04

robokop píše: 7. 9. 2021, 9:13 Navic proc tedy urputne ockuje cely svet. Komunisti kapitalisti demokrate verici v ruzne bohy atd... Kdyz je nic nespojuje ani zadna konspiracni teorie?
Ja som nikdy netvrdil, že očkovať nie je potrebné. Ale to čo sa teraz deje - najprv 1 -2 dávky, Potom tretia už treba aj štvrtú ...a za chvílu bude podľa toho treba asi každých 5 mesiacov nová dávka. Tak to sa mi zdá už dosť cez čiaru.
A keď ešte také vyjadrenia zo strany našich elít - že koho a kedy majú očkovať určujú farma firmy. Tak to mi už stačilo.
On politik povie zvyčajne pravú pravdu, keď sa pomýli. Asi to pochopil ten náš minister chorobyaž vtedy, keď to vypustil .To sa ale už nedá vziať späť.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

7. 9. 2021, 12:09

Prox je to prez caru
Co je na tom spatne?
Co ti na tom prijde nesmyslne nebo nekorektni.
Me prijde zcela adekvatni reagovat na mutujici vir novymi a novymi vakcinami a dokud nepomine riziko at uz z jakehokoli duvodu tak udrzovat populaci rezistentni co do nejvetsi mozne miry.
Porad mi to prijde lepsi nez kolabujici krematoria s cim dal tim mladsimi lidmi. Nebo tobe ty zbytecne zivoty kvuli nevakcinovani prijdou uplne vporadku? Ty schvalujez zbytecne bezduvodne umirani? Zbytecna omezeni a lockdowny? Tobe vyhovuji neustale restrikce do nekonecna?
Ja si klidne ty 4 pigara do roka dam kdyz nas to vrati do normalu pred covidem. A velmi rad.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
dovla

7. 9. 2021, 12:22

kiko01 píše: 7. 9. 2021, 8:15 Tak to vyjadrenie ministra je konkretne zase len vytrhnute z kontextu, zvysok rozhovoru som sice nevidel ale je to bezna prax orezat 30min. rozhovor a pouzit z neho jednu vetu ktora realne sama omsebe nema vypovednu hodnotu...
A teda tiez neviem kto kompetentnejsi by mal povedat ci treba dalsiu davku abo nie? Zase to aj pani redaktorka nasmerovala tou cestou a trosku mu aj vlozila slova do ust aby to vyznelo tak ako to vyznelo :D

Rozhovor som nevidel, ale to čo povedal je určite vytrhnuré z kontextu. :roll: :D
Určite najkompetentnejší bude výrobca :D :lol:
Hlavne ten ktorý pred koronou skoro krachoval ,ale počas korony má priam zázračné zisky.
dovla

7. 9. 2021, 12:26

robokop píše: 7. 9. 2021, 12:09 Prox je to prez caru
Co je na tom spatne?
Me prijde zcela adekvatni reagovat na mutujici vir novymi a novymi vakcinami a dokud nepomine riziko at uz z jakehokoli duvodu tak udrzovat populaci rezistentni co do nejvetsi mozne miry.
Porad mi to prijde lepsi nez kolabujici krematoria s cim dal tim mladsimi lidmi. Nebo tobe ty zbytecne zivoty kvuli nevakcinovani prijdou uplne vporadku? Ty schvalujez zbytecne bezduvodne umirani? Zbytecna omezeni a lockdowny? Tobe vyhovuji neustale restrikce do nekonecna?
Ja si klidne ty 4 pigara do roka dam kdyz nas to vrati do normalu pred covidem. A velmi rad.
Neschvalujem nevakcináciu. Ale neschvalujem takúto bezbrehú vakcináciu a to nejakým podmienenými vakcínami. Ale neschvalujem ani že sa nehľadá iný spôsob. Rok a pol tu máme koronu , a kto tu navrhol nejaké liečebné postupy. Iba vakcinácia , vakcinácia a znova vakcinácia.
A ten niečo začal , tak bol "udupaný - vyhnaný z mediálneho priestoru".
Všetko v duchu hesla: svadba stála peniaze ... (výskum sme farmafirmám zaplatili) tak holt sa treba riadne ožrať ...(vakcíny sa musia minúť ).
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

7. 9. 2021, 12:32

Jinak jsem zachytil info ze ma byt k dispozici novy protilatkovy test ktery urcuje hlasinu efektivnich protilatek. Takze to by mel byt zaklad pro to aby se zbytecne neockovali ti co maji funkcni dost vysokou hladinu protilatek. Tohle je myslim hodne dobra zprava. Uvidime co na to politici. Zda to vyuzijou
aleshonsa

7. 9. 2021, 12:32

chb píše: 7. 9. 2021, 11:03
aleshonsa píše: 7. 9. 2021, 2:30
chb píše: 6. 9. 2021, 8:56 stojí za přečtení ...
https://eshop.nassmer.cz/radix-1
A proč? Dle popisu jen další snůška konspiračních nesmyslů. …
nevím co je konspiračního na citacích výroků Bila Gatese z roku 2018-2019, co na posuzování účinnosti roušek z doby okolo 2010, co je konspiračního na seznamu účastníků a prezentovaných výstupech akce Event 201 ... atd
... a to vše čerpáno z publikovaných (dohledatelných) textů z dob před únorem 2020. Že by si už tehdy konspirátoři připravovali půdu ?
Třeba to, že je to účelově vytrženo z kontextu tak aby se to do těch konspiračních teorií hodilo.
Oni vůbec předtím nikdy žádné pandemie a epidemie nebyly, že. Nebyly morové rány, nebyla španělská chřipka, nebyl SARS a MERS (kde se to podařilo naštěstí včas zdusit).

Ale tohle nemá cenu řešit. Lidi jako ty najdou konspiraci i na tom, že Slunce pravidelně vychází na východě a zapadá na západě. Jen tak mimochodem, autor používá tzv. newspeak - což má být podle lidí jako on nástroj NWO.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

7. 9. 2021, 12:36

Hleda se cela rada alternativnixh cest. Je snad uz v cetrifikaci lecivo antifirotikum. Atd.. jen o nich netusis. Bezhlave je to pro to ze nic jineho neni a jak jsem psal cas nam ubyva. Tuto zimu pohrbime pravdepodobne zase tisice mozna desitky tisic. A uplne zbytecne.

dovla píše: 7. 9. 2021, 12:26
robokop píše: 7. 9. 2021, 12:09 Prox je to prez caru
Co je na tom spatne?
Neschvalujem nevakcináciu. Ale neschvalujem takúto bezbrehú vakcináciu a to nejakým podmienenými vakcínami. Ale neschvalujem ani že sa nehľadá iný spôsob. Rok a pol tu máme koronu , a kto tu navrhol nejaké liečebné postupy. Iba vakcinácia , vakcinácia a znova vakcinácia.
A ten niečo začal , tak bol "udupaný - vyhnaný z mediálneho priestoru".
Všetko v duchu hesla: svadba stála peniaze ... (výskum sme farmafirmám zaplatili) tak holt sa treba riadne ožrať ...(vakcíny sa musia minúť ).
filla
Kontaktovat uživatele:

7. 9. 2021, 1:06

aleshonsa píše: 7. 9. 2021, 12:32
chb píše: 7. 9. 2021, 11:03
aleshonsa píše: 7. 9. 2021, 2:30
A proč? Dle popisu jen další snůška konspiračních nesmyslů. …
nevím co je konspiračního na citacích výroků Bila Gatese z roku 2018-2019, co na posuzování účinnosti roušek z doby okolo 2010, co je konspiračního na seznamu účastníků a prezentovaných výstupech akce Event 201 ... atd
... a to vše čerpáno z publikovaných (dohledatelných) textů z dob před únorem 2020. Že by si už tehdy konspirátoři připravovali půdu ?
Třeba to, že je to účelově vytrženo z kontextu tak aby se to do těch konspiračních teorií hodilo.
Oni vůbec předtím nikdy žádné pandemie a epidemie nebyly, že. Nebyly morové rány, nebyla španělská chřipka, nebyl SARS a MERS (kde se to podařilo naštěstí včas zdusit).

Ale tohle nemá cenu řešit. Lidi jako ty najdou konspiraci i na tom, že Slunce pravidelně vychází na východě a zapadá na západě. Jen tak mimochodem, autor používá tzv. newspeak - což má být podle lidí jako on nástroj NWO.
epidemii spanelske chripky zpusobily evropske vlady, s vyjimkou spanelska

sars se poji s vakcinacnim pruserem, britove by mohli vypravet

mers byl unik z laboratore

vse dohledatelne, uz jsem to zde i linkoval
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

7. 9. 2021, 1:28

Kdyz ona vetsina tvych linku jsou prinejmensim neduveryhodne. Ale rad si rozsirim obzory. Pls hod to sem znovu.
filla
Kontaktovat uživatele:

7. 9. 2021, 2:40

odkud by informace musela pochazet, aby pro tebe byla duveryhodna?
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

7. 9. 2021, 3:46

Vsak muze byt odkudkoli. Nevyplynulo to z z meho posledniho prispevku. Rad se na to kouknu a pripadne k tomu dodam dalsi data pro nebo proti.
filla
Kontaktovat uživatele:

7. 9. 2021, 3:50

robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

7. 9. 2021, 3:57

Tohle vypada seriozne ozdrojovane. To bude asi tim ze to neni z aeronetu. Ostatne na aeronetu je zavadejici i ta domena. Vypada ze to ma byt net o letadlech nebo tak neco...
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“