Nástěnka - hříšníci fóra

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů

Opatření stran uživatelů fóra.

Nepřiměřené nesouhlasím
26
54%
Přiměřené souhlasím
22
46%

Celkem hlasů: 48
TimeCop

29. 12. 2009, 10:56

robokop píše:... aerromni je ve stavu napomenuti a za nadavky a pomluvy ktere ted siri privatne by mel dostat rovnou vyhazov ale neexistuje (zatim) takove prvidlo takze ho nema ...
Hehehe - si tu vytvor sekci peklo a tam vsechny nezbedy muzes rovnou "upeklit", hehehe .. :lol:

Robe, ted jsi me pobavil - tak si to pravidlo stvor, co Ti brani ?
Nebo ma Aero nakonec pravdu ? Cekas na svoleni od RadekB-a ? Kdo je tu fuhrer na foru a kdo jen figurka, ted si nejsem jist ..
Ty jsi majitel a RadekB pupinkuje a po 3 pupinkovanich vyhazuje ? - hmm .. velmi zajimave "vlastnictvi".

Aeroomni to sice napsal kulantneji "az se robo vymani z vlivu radekB", ale myslim, ze trefil hrebik na hlavu, citim to uplne stejne
a neni to ani mezi radky, bije to totiz lidi primo do oci. :roll:
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

29. 12. 2009, 11:33

Ano vystizne , bijes tu do oci. Pokud se budes neustale zbytecne nesmyslne vyjadrovat v tomto vlakne , urcite si neco vykoledujes. Je tu spousta jinych sekci kde se muzes zapojit do diskusi, pomahat zacatecnikum ci byt jinak prinosnym pro toto forum. Toto vlakno je oznamenim a take je pro nas informaci o tom co si kdo mysli. Avsak predpokladali jsme ze kazdy vyjadri svuj nazor, zahlasuje a nadale se bude venovat svemu. To co se deje ma jak tu nekdo napsal jiste nejaky duvod coz spravne pochopil.
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
Bob
Kontaktovat uživatele:

29. 12. 2009, 11:48

Už jsem nechtěl reagovat na toto téma, ale nějak mě to nedá, už mě to tady příjde jako u blbých na dvorku..... Konečně někteří pochopte, že forum je robokopa - on ho platí, a koho on si vezme za spolupracovníky na vedení tohoto fora, tak to je zase jenom pouze jeho věc, a kam to forum vede nebo přivede tak to je zase jenom jeho věc, a pokud robokop nastaví nějaká pravidla ( v každé organizaci jsou nějaká pravidla ), která se musí dodržovat - ostatně každý z nás s nimi při registraci souhlasil, že.
A pokud tato pravidla už jsou pro některé nerozchoditelná, tak se holt musí podívat po nějakém jiném foru. A robokop se nemusí nikomu zpovídat a obhajovat svoje rozhodnutí, on má právo veta. A skončím tímto : Pokud se někomu na robokopově foru, které on platí nelíbí - tak at'si udělá svoje forum za svoje peníze. A až si někteří uděláte svoje forum, tak tam taky nebudete trpět exesi a anarchii - a nebo ano? Rosťa Dobeš
TimeCop

29. 12. 2009, 12:20

Taky už jsem nechtěl reagovat, ale : RadekB - potrefená husa zakejhala ..

Bob: - samozřejmě, máš pravdu, nelze s Tebou nesouhlasit, s malou drobností - komu patří tenhle c-n-c cirkus si již nejsem jist. :wink:

Tímto k tématu končím, nemám zapotřebí se tu natahovat s nějakým primitivem s gumou v ruce, který ani nerozezná,
když pan majitel žertuje s panem pupákem a pupáka za reakci na tento žert vyhodí a pan majitel k tomu mlčí, nebo to snad i schvaluje, co já vím.

"Pařez zůstane pařezem a v.." doplňte si kdo co chcete. Howgh.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

29. 12. 2009, 1:29

nemam rad prilisne svazovani
forum zaclo existovat temer bez pravidel (puvodne jsich bylo asi 5)
a jak je vidno dalsi jsou nezbytna a jiste dalsi pribydou
ale osobne se branim jakymkoli drastictejsim zasahum do posledni chvile

radek to resi o neco primeji a rozhodne nemam vytky k jeho aktivitam admina

alespon je to nekdo kdo neco udela
a tech je tu pomalu a to nemluvim jen o foru ale i o praci

akorat ze ti co neco delaji se zde vetsinou nepotrebuji nijak moc prsit
a zbejva to na ty co nic moc neumeji
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Ferda

29. 12. 2009, 1:32

Ahoj,
Já nechci topit pod tento kotel, ale topím!! K čemu je? O čem diskutujeme :?: To je tady tolik zášti. Proč :?: Nemáme co dělat :?: Vánoční deprese, popřípadě krize :?: Práce smysluplná osvobozuje. :?:
Existuje jen jedna hezká ženská :?: existuje auto které se líbí nám všem :?: Vedly ty to diskuse již někam a něco vyřešily :?: Proč znova a z větší vervou. Každý poslední příspěvek a dost! Ale jinak Forum asi někomu patří, taková je doba, když někoho vyhodí tak ho vyhodí a na jak dlouho je jeho věc! A kdo s tím nesouhlasí ať projeví názor, ale stačí jednou :!: Podle mne není nutné ho aktualizovat. Vypada že jsou tu teď 2 tábory a co dál. Dohodnem se, nebo 1 tábor si založí jiné fórum. já to tu nechci nijak rozbít, ale to nyní děláme všichni. Hádáme se o ničem! Všichni co přijdou v tuhle chvíli tak hned odejdou, protože to nemá smysl. Tím samozřejmě neříkám, aby tu byla jen mlčící většina. Rozhoduje se na základě informaci a skutečností!. Samo, že jestli jsou tu různé kliky a skupiny tak většina v nich není a já ty informace nemám každá skupina-klika má jiné ty své pravdy. Nejvíc informací by měl mít i přesto majitel a je mi jedno kdo to je a administrátoři! Oni by měli. rozhodnout . I když třeba s rozhodnutím nesouhlasím tak mám prostor to říci, ale pak ho respektuji . Dnes pravidla určuje jen majitel a vlastník -s kým se radí a jak je jeho věc-můžeme o tom diskutovat, když nám dovolí, ale ztráty a následky nese jen on. On rozhoduje co je dobře a co se vyplatí. Zda ztrati desítky dobrých nebo stovku začátečníků :!: On hodnotí a hlavně platí -rizika. My okolí NE
Práce fšeho druhu (hlavně závity)
Jsme ČEŠI, musíme si pomáhat!
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

29. 12. 2009, 1:36

konecne rozumna rec
dalsi vlakno o nicem
myslim ze se o tom od zacatko nemelo diskutovat
je to spolecne rozhodnuti dvou lidi kteri jsou oba admini a jeden z nich majitel
rozhodnuti padlo na zaklade pravidel ktere byli predem znamy bylo receno ze ze zacnou dusledne kontrolovat a dodrzovat a nekdo na to musel dojet

uvidime jestli se z toho pouci az se sem vrati
Jiří Pavlík

29. 12. 2009, 1:43

Bob řekl:
Už jsem nechtěl reagovat na toto téma, ale nějak mě to nedá, už mě to tady příjde jako u blbých na dvorku.....
Raději mlč, alespoň se neprozradíš. Vždyť tady plácáš nesmysl za nesmyslem. Nikdo zde nepopírá Robokopovi zásluhy. Ani já ne. Díky jemu toto fórum běží a dá se zde najít spousta informací. Koho si vybere za pomocníky je samozřejmě jeho věc. Myslím si ale, že i Robokop mi dá za pravdu, že ve skutečnosti se toto fórum dále rozvíjí díky těm, kteří do něho přispívají svými poznatky. Já se zastávám Pupáka hlavně proto, že zde má 1556 příspěvků z nichž minimálně tisíc je k tématům. Přečetl sis jich alespoň desetinu ??? Já je četl téměř všechny a našel jsem tam spoustu věcí, které jsem hledal. Došlo tam zřejmě k nedorozumění s Radkem-B
když tam Pupák napsal "to co napsal, můžeš si to najít." (podle mě to myslel ze srandy, bohužel byl pochopen jinak). Sám jsem pro slušné chování, když se mi ale něco nelíbí, tak to řeknu a nikoho nepomlouvám za zády, tak jak se to v Česku dělá.
Taky jsem se zařekl, že už k tomu nenapíšu ani řádku, ale nedá mi to a musím na tebe reagovat.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

29. 12. 2009, 2:05

kdyz by jsi meril stejnym metrem tak zjistis ze kolem 1000 prispevku zde ma nejenom pupak ale nekteri dalsi kteri narozdil od neho neporusuji pravidla

a 1500 prispevku neni duvod proc by se na nej nemeli vztahovat pravidla

stejnetak zakony
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

29. 12. 2009, 2:08

navic je pochopitelne ze se nase rozhodnuti nebude libit vzdy vsem

nekteri lide sem prisli stavet CNC jini se prisli hloupe ptat na veci zde 100x napsane a jini se prisli z nudy hadat o prdu

v takto ruznorode skupine se urcite neda vyhovet kazdemu
hopik

29. 12. 2009, 3:14

Pani, uz bolo povedane vsetko, zamknite tuto temu.
Som prekvapeny, ze ste to neurobili hned.
Bob
Kontaktovat uživatele:

29. 12. 2009, 3:54

Napiš mě prosim, v soukromé poště, jaké nesmysly tady plácám jeden za druhým, velmi by mě to zajímalo :wink: A nebo to napiš přímo sem do vlákna, jak je libo, at' teda vidím jaký vlastně jsem :lol: Rosťa
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

29. 12. 2009, 4:02

Kód: Vybrat vše

Existuje jen jedna hezká ženská
Tak ji máš Ferdo určitě Ty a jak zatopíš pod kotlem, ta musí mít nekonečnou řadu orgasmů:) Chudáci sousedi :oops: Seš Ty ale ohnivák :shock:
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

29. 12. 2009, 4:10

Než se to tu vyhádá, udělal jsem co jsem slíbil -blog a forum pro nadšence a hlavně začátečníky. http://aeroomni.com/phorum/index.php
V blogu napíšu jednoduchého průvodce stavbou jednoduchého CNC stroje - svého stále populárního dřeváka. Nechci tím konkurovat tomuto foru, ale doplnit to, co tady chybí. A hlavně dostat začátečníky na takovou úroveň, aby když přijdou sem, věděli o čem je tu řeč. Berte prosím moji aktivtu jako přípravku na profesionální forum. Toto nebo jakékolov jiné. V této chvíli tam přidávám učitele. Pokud máte někdo prezentaci vlastního strojku, rád přidám, pokud jesm přidal někoho kdo se nechce zůčastnit, ihned vymažu! Učitelé se přidávají podle abecedy! Nehledejte v tom jiný systém jako počet strojů atd..
Mad_BOXs

29. 12. 2009, 4:39

Aeroomni píše:Než se to tu vyhádá, udělal jsem co jsem slíbil -blog a forum pro nadšence a hlavně začátečníky. http://aeroomni.com/phorum/index.php
V blogu napíšu jednoduchého průvodce stavbou jednoduchého CNC stroje - svého stále populárního dřeváka.
A mám smůlu. Jelikož, jako správný uživatel si nejprve přečtu pravidla, tak jsem velice zklamán, že nemohu navštěvovat tento nový blog.
citace z pravidel: Pokud v totmto foru dosáhnete profesionální úrovně a CNC technika se stane Vaším zaměstnáním, budete toto forum muset opustit, vytvořit si svoje stránky, nebo se přihlásit na jiné profesionální forum.
Takže mám hold smůlu :cry: :cry: :lol:
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“