Ahoj,
Já nechci topit pod tento kotel, ale topím!! K čemu je? O čem diskutujeme

To je tady tolik zášti. Proč

Nemáme co dělat

Vánoční deprese, popřípadě krize

Práce smysluplná osvobozuje.
Existuje jen jedna hezká ženská

existuje auto které se líbí nám všem

Vedly ty to diskuse již někam a něco vyřešily

Proč znova a z větší vervou.
Každý poslední příspěvek a dost! Ale jinak Forum asi někomu patří, taková je doba, když někoho vyhodí tak ho vyhodí a na jak dlouho je jeho věc! A kdo s tím nesouhlasí ať projeví názor, ale stačí jednou

Podle mne není nutné ho aktualizovat. Vypada že jsou tu teď 2 tábory a co dál. Dohodnem se, nebo 1 tábor si založí jiné fórum. já to tu nechci nijak rozbít, ale to nyní děláme všichni. Hádáme se o ničem! Všichni co přijdou v tuhle chvíli tak hned odejdou, protože to nemá smysl. Tím samozřejmě neříkám, aby tu byla jen mlčící většina. Rozhoduje se na základě informaci a skutečností!. Samo, že jestli jsou tu různé kliky a skupiny tak většina v nich není a já ty informace nemám
každá skupina-klika má jiné ty své pravdy. Nejvíc informací by měl mít i přesto majitel a je mi jedno kdo to je a administrátoři! Oni by měli. rozhodnout . I když třeba s rozhodnutím nesouhlasím tak mám prostor to říci, ale pak ho respektuji . Dnes pravidla určuje jen majitel a vlastník -s kým se radí a jak je jeho věc-můžeme o tom diskutovat, když nám dovolí, ale ztráty a následky nese jen on. On rozhoduje co je dobře a co se vyplatí. Zda ztrati desítky dobrých nebo stovku začátečníků

On hodnotí a hlavně platí -rizika.
My okolí NE