corona virus - obecna diskuze
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ja neobhajuju zadne nabozenstvi. To je pro me prakticky neuchopitelne protoze neni zalozeno na dukazech. To musis na jine Zdejsi duskutery kteri vsazeji na viru.
Ja jen podotkl ze na spouste mist to ti lide ani z jedne strany tolik nezerou aby to vyvolavalo nejake nenavisti.
Ja jen podotkl ze na spouste mist to ti lide ani z jedne strany tolik nezerou aby to vyvolavalo nejake nenavisti.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
No proto jsem se ptal kde žijí v symbióze ,viděl jsem jeden dokument že prej v Turecku v nějaké vesnici, ale nakonec ty křesťany vyhnali jiní muslimové z města .Tak proto jsem chtěl vědět kde spolu žijí v symbióze .
To že Turek kterej u nás griluje kebab a běžně s nim vykecávám je v pohodě znamená to že pokud jich je ve městě pár tak není problém, jak vytvoří ghetto tak výsledky známe z celé EU .
To že Turek kterej u nás griluje kebab a běžně s nim vykecávám je v pohodě znamená to že pokud jich je ve městě pár tak není problém, jak vytvoří ghetto tak výsledky známe z celé EU .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Pri takýchto informáciách si častokrát spomeniem na veľavravnú scénku Bolka Polívku z Dedictví aneb Kurvahoši...
Skoro se to bojím říct, ale docela to funguje v RuskuPříspěvek od fmodel » 09 zář 2021 09:37
robokop píše: ↑09 zář 2021 05:15
Je spousta mist kde ziji krestane s muslimy v symbioze a ani by je nenapadlo hledat v tom konflikt a hledat v svatem pismu zaminky k nasili.
Vždycky chceš důkazy , tak kdepak jsou ty ráje ?
Jenze ty papirove vubec nejsou papirove, ale obsahuji nejaky gel (akrylat?), ktery do sebe ziznive nasava kapalinu a je velmi tezce odbouratelny ... dalsi dokonaly marktingovy blabol ...
Dalsi plasty v papirovych plenach jsou sysnteticke tkaniny vnitrni a vnejsi.
Jediny papir snad je mozna bunicina, pokud tam je - netusim ...
Tak jako plastova okna nejsou plastova, ale kovova, ale maji jen plastovy obal ... jak designovy, tak funkcni ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Projel jsem skoro všechno od nás na východ až po Tádžikistán. A kdeže to funguje? Dle rozhovorů s domorodci jen v Albánii a Makedonii. Zbytek Balkánu netřeba komentovat,.. viz Srebrenica a tak. Gruzie, Arménie a jejich ostnatý dráty pod elektrikou jak s Tureckem, tak Ázerbajdžánem hovoří jasně. Turecko už dávno není sekulární stát, ale muslimská republika. Všechny -stány (postsovětské republiky) jsou plně muslimský, byť v lehké verzi, protože komunismus byl silnější náboženství. Rusko si zatím udržuje sekulární status, ale rychlým tempem se islamizuje (např. prý armáda brzy bude většinově muslimská). Tak kdeže to vlastně funguje? No nikde, jsou to úplně jiné hodnotové systémy...fmodel píše: ↑9. 9. 2021, 9:46 No proto jsem se ptal kde žijí v symbióze ,viděl jsem jeden dokument že prej v Turecku v nějaké vesnici, ale nakonec ty křesťany vyhnali jiní muslimové z města .Tak proto jsem chtěl vědět kde spolu žijí v symbióze .
To samozrejme vim ze papir tvori jen malou cast a zbytek jsou chemicke sracky, proto je taky nepouzivam, ale proste je to "obchodni nazev" tak jim nebudu rikat "smes tkanin naplnenych chemickou srackou" protoze by statni netusili o cem mluvim. Ale mozna kdyby to tak vyrobce nazyval tak je pouziva mene lidilapa píše: ↑9. 9. 2021, 10:12Jenze ty papirove vubec nejsou papirove, ale obsahuji nejaky gel (akrylat?), ktery do sebe ziznive nasava kapalinu a je velmi tezce odbouratelny ... dalsi dokonaly marktingovy blabol ...
Tak jako plastova okna nejsou plastova, ale kovova, ale maji jen plastovy obal ... jak designovy, tak funkcni ...

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Diky za rozsireni obzoru.
V kazdem pripade jsem chtel poukazat na to ze kdyz se chce tak to jde a zadna cirkev nemusi byt uplne ortodoxni. Ta ortodoxnost je vpodstate takova alternativni totalita.
V kazdem pripade jsem chtel poukazat na to ze kdyz se chce tak to jde a zadna cirkev nemusi byt uplne ortodoxni. Ta ortodoxnost je vpodstate takova alternativni totalita.
Fifík píše: ↑9. 9. 2021, 10:22Projel jsem skoro všechno od nás na východ až po Tádžikistán. A kdeže to funguje? Dle rozhovorů s domorodci jen v Albánii a Makedonii. Zbytek Balkánu netřeba komentovat,.. viz Srebrenica a tak. Gruzie, Arménie a jejich ostnatý dráty pod elektrikou jak s Tureckem, tak Ázerbajdžánem hovoří jasně. Turecko už dávno není sekulární stát, ale muslimská republika. Všechny -stány (postsovětské republiky) jsou plně muslimský, byť v lehké verzi, protože komunismus byl silnější náboženství. Rusko si zatím udržuje sekulární status, ale rychlým tempem se islamizuje (např. prý armáda brzy bude většinově muslimská). Tak kdeže to vlastně funguje? No nikde, jsou to úplně jiné hodnotové systémy...fmodel píše: ↑9. 9. 2021, 9:46 No proto jsem se ptal kde žijí v symbióze ,viděl jsem jeden dokument že prej v Turecku v nějaké vesnici, ale nakonec ty křesťany vyhnali jiní muslimové z města .Tak proto jsem chtěl vědět kde spolu žijí v symbióze .
Výraz papírová plena dle mě ale žádný obchodník nepoužívá. Spíš jednorázová plena, což celkem vystihuje podstatu - samozřejmě bez informace o obsahu.vvitty píše: ↑9. 9. 2021, 10:29To samozrejme vim ze papir tvori jen malou cast a zbytek jsou chemicke sracky, proto je taky nepouzivam, ale proste je to "obchodni nazev" tak jim nebudu rikat "smes tkanin naplnenych chemickou srackou" protoze by statni netusili o cem mluvim. Ale mozna kdyby to tak vyrobce nazyval tak je pouziva mene lidilapa píše: ↑9. 9. 2021, 10:12Jenze ty papirove vubec nejsou papirove, ale obsahuji nejaky gel (akrylat?), ktery do sebe ziznive nasava kapalinu a je velmi tezce odbouratelny ... dalsi dokonaly marktingovy blabol ...
Tak jako plastova okna nejsou plastova, ale kovova, ale maji jen plastovy obal ... jak designovy, tak funkcni ...![]()
zajimave, v unoru byl ku hovnu

"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dostuduj si informace
posledni vysledky jsou dost odlisne od tech unorovych
zalezi na spouste parametru
jinak receno v unoru se nasazoval ne uplne vhodne a jako temer vsechny opatreni ma urcitou malou cinnost ale v kombinacich je to vcelku zasadni
posledni vysledky jsou dost odlisne od tech unorovych
zalezi na spouste parametru
jinak receno v unoru se nasazoval ne uplne vhodne a jako temer vsechny opatreni ma urcitou malou cinnost ale v kombinacich je to vcelku zasadni
informace mam a vim, ze se resily patenty, proto ty opicky okolo
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."