No ono je někdy dost těžký nerejpnout. Když občas čtu ty bláboly lidí co si pletou tisíciny s desetinama, nebo "šoupou" mašinou pomocí krokáče se zrychlením 2G ... Kolik je tu lidí co jenom obrátí oči v sloup a zavrtí hlavou ?
Tady to myslím zase tak těžké nebylo
Já jsem si naopak jistý, že pravděpodobnost, že by založené téma alespoň pár lidem nepomohlo, je prakticky nulová.Sancho Panza píše: ↑30. 9. 2021, 11:59 moje poznámka byla pouze o tom, jak to zákonitě a logicky dopadne.
...
No a po těch několika tisících příspěvků (takže třeba za rok) se pak uvidí, jestli jsem to odhadl dobře a nebo ne. Nic složitého.
Já to tak dělám, ale někteří jsou bohužel na blbé kecy citlivější a raději se na to vykašlou.Sancho Panza píše: ↑30. 9. 2021, 11:59 Mj, klidně to téma založ - nikdo Ti v tom nebrání a mj. ani bránit nemůže.
Jsem proSancho Panza píše: ↑30. 9. 2021, 11:59 Btw - když už tu má být veselo, tak možná by bylo lepší začínat s nějakým jednodušším tématem - třeba jak se pozná co z čeho je.
Protože když nevíš co (z čeho) to je, tak jsou ti nějaký pofiderní rady z ynternetu (viz kolik lidí tady zná alespoň naprosté základy plastikařiny) celkem k prdu.
Cosi je třeba tady