hospudka
Moderátor: sysel
nikdo přece nezpochybnuje že Babiš dělá levarny, no tak ať ho porazí v demokratických volbách, jenže oni kradou v malým a navíc jsou neschopní, tak vypouštějí vlny, bohužel tak průhledné, že to Babiše akorát nakopne. Jinak ty Panama a jiné Pampers to už běželo před lety v Německu...nic z toho nebylo, pár polopctivych firem bez politického krytí se leklo a stáhlo prachy zpět do Německa..dělají to všichni co mají moc peněz a nechtějí je házet do kanálu.
A tímto všechny omlouváš, nebo co?Mart_68 píše: ↑5. 10. 2021, 5:00 nikdo přece nezpochybnuje že Babiš dělá levarny, no tak ať ho porazí v demokratických volbách, jenže oni kradou v malým a navíc jsou neschopní, tak vypouštějí vlny, bohužel tak průhledné, že to Babiše akorát nakopne. Jinak ty Panama a jiné Pampers to už běželo před lety v Německu...nic z toho nebylo, pár polopctivych firem bez politického krytí se leklo a stáhlo prachy zpět do Německa..dělají to všichni co mají moc peněz a nechtějí je házet do kanálu.
ne jsem, realista...a na milion chvílek nevěřím..jdu k volbám a budu volit silnějšího psa, páč jak se říká u nás na vsi, silnější pes jebe.Josef píše: ↑5. 10. 2021, 5:45A tímto všechny omlouváš, nebo co?Mart_68 píše: ↑5. 10. 2021, 5:00 nikdo přece nezpochybnuje že Babiš dělá levarny, no tak ať ho porazí v demokratických volbách, jenže oni kradou v malým a navíc jsou neschopní, tak vypouštějí vlny, bohužel tak průhledné, že to Babiše akorát nakopne. Jinak ty Panama a jiné Pampers to už běželo před lety v Německu...nic z toho nebylo, pár polopctivych firem bez politického krytí se leklo a stáhlo prachy zpět do Německa..dělají to všichni co mají moc peněz a nechtějí je házet do kanálu.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
musi hajit
prece nekousne ruku ktera ho krmi
prece nekousne ruku ktera ho krmi
Josef píše: ↑5. 10. 2021, 5:45A tímto všechny omlouváš, nebo co?Mart_68 píše: ↑5. 10. 2021, 5:00 nikdo přece nezpochybnuje že Babiš dělá levarny, no tak ať ho porazí v demokratických volbách, jenže oni kradou v malým a navíc jsou neschopní, tak vypouštějí vlny, bohužel tak průhledné, že to Babiše akorát nakopne. Jinak ty Panama a jiné Pampers to už běželo před lety v Německu...nic z toho nebylo, pár polopctivych firem bez politického krytí se leklo a stáhlo prachy zpět do Německa..dělají to všichni co mají moc peněz a nechtějí je házet do kanálu.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Pak to má nějak slušně v tomto státě vypadat, když je takový elektorát.Mart_68 píše: ↑5. 10. 2021, 6:31ne jsem, realista...a na milion chvílek nevěřím..jdu k volbám a budu volit silnějšího psa, páč jak se říká u nás na vsi, silnější pes jebe.Josef píše: ↑5. 10. 2021, 5:45A tímto všechny omlouváš, nebo co?Mart_68 píše: ↑5. 10. 2021, 5:00 nikdo přece nezpochybnuje že Babiš dělá levarny, no tak ať ho porazí v demokratických volbách, jenže oni kradou v malým a navíc jsou neschopní, tak vypouštějí vlny, bohužel tak průhledné, že to Babiše akorát nakopne. Jinak ty Panama a jiné Pampers to už běželo před lety v Německu...nic z toho nebylo, pár polopctivych firem bez politického krytí se leklo a stáhlo prachy zpět do Německa..dělají to všichni co mají moc peněz a nechtějí je házet do kanálu.

Už to zase jede:
Jaké nemovitosti, co to trepete?
No kupil som, no a co? Však to bolí zdanene peníze a vůbec, podívejte se do auditu, všechno mám v pořádku.
No, jako politik bych to tak nekupil, to ne...
No, v auditu není přiznany všetek majetek.... No a co...
Však jsem kupil za 400 milionů, ale ty šly z českých bank a zase se tam vrátily... (tady mi uniká, jestli ty nemovitosti pořád vlastní - teda sverensky fond samozřejmě - pokud ano, z čeho je těch 400 vlastně vracenych)
Něco mi to sakra připomíná...
Jaké nemovitosti, co to trepete?
No kupil som, no a co? Však to bolí zdanene peníze a vůbec, podívejte se do auditu, všechno mám v pořádku.
No, jako politik bych to tak nekupil, to ne...
No, v auditu není přiznany všetek majetek.... No a co...
Však jsem kupil za 400 milionů, ale ty šly z českých bank a zase se tam vrátily... (tady mi uniká, jestli ty nemovitosti pořád vlastní - teda sverensky fond samozřejmě - pokud ano, z čeho je těch 400 vlastně vracenych)
Něco mi to sakra připomíná...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
spis hledaji schopne lidi, kteri by mohli ohrozit system, neni nad to, kdyz se ti dobrovolne prihlasi
Asi potřebujou udělat futrály na odposlechy 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
doufam, ze pujde k volbam a svym hlasem nedopustite nove dane