hospudka
Moderátor: sysel
Tak tu máme konečně rázné rozhodnutí chlapa.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ol ... d=13859747
Vlasně už druhé, první byl Petříček. Asi někde chlapec nahlas řekl koho volil, nebo že je načase aby Hami šel do ....
Že mu 4 roky nevadil, až na odchodné...
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ol ... d=13859747
Vlasně už druhé, první byl Petříček. Asi někde chlapec nahlas řekl koho volil, nebo že je načase aby Hami šel do ....
Že mu 4 roky nevadil, až na odchodné...
robokop: Tak zrovna za éry ODS to bylo velice precizně organizované a systematické rozkrádání. Obávám se, že si hoši nemají co vyčítat, bude to úplně stejná pakáž.
robokop: A to je horší, nebo lepší?
Proč pořád všichni zapomínají na socany. Za éry Zemana, coby premiéra se kradlo úplně stejně, neli více. Kdy zbohatnul nejvíce Babiš? Za ODS, nebo za Zemanovy ČSSD a jeho následovníků? Kdo spustil a ihned zastavil akci "čisté ruce"?
Protože už jsou mrtví ,už nebudou mít šanci si znovu nahrabat ,a jestli dopadne Altnerovo dědictví tak nemají šanci ani v okresním přeboru(komunálních volbách) ,problém je že sirotci kmotříci přeprchnou kamkoliv kde to bude sypat. .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
hlavně jsem nepochopil voliče slepence Spolu..Kalousek a ODS Babiše stvořili, takže nyní jim to voliči hodili aby ho jako odstranili ??? Kdyby to naházeli pouze PiratStanu. tak to má ještě ltrochu logiku ti se ještě nestačili vybarvit Co bude následovat? Babiš jim bude okopavat 4 roky kotníky, všichni se rozhadaji, nepohneme se z místa.
Je zcela pochopitelné, že jsi to nepochopil.Mart_68 píše: ↑12. 10. 2021, 6:00 hlavně jsem nepochopil voliče slepence Spolu..Kalousek a ODS Babiše stvořili, takže nyní jim to voliči hodili aby ho jako odstranili ??? Kdyby to naházeli pouze PiratStanu. tak to má ještě ltrochu logiku ti se ještě nestačili vybarvit Co bude následovat? Babiš jim bude okopavat 4 roky kotníky, všichni se rozhadaji, nepohneme se z místa.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
tak mě pouc jaký má smysl volit modré straky generátory kmotrů, nebo jinak : co tím získás, když vyhanis čerta ďáblem?Mart76 píše: ↑12. 10. 2021, 6:57Je zcela pochopitelné, že jsi to nepochopil.Mart_68 píše: ↑12. 10. 2021, 6:00 hlavně jsem nepochopil voliče slepence Spolu..Kalousek a ODS Babiše stvořili, takže nyní jim to voliči hodili aby ho jako odstranili ??? Kdyby to naházeli pouze PiratStanu. tak to má ještě ltrochu logiku ti se ještě nestačili vybarvit Co bude následovat? Babiš jim bude okopavat 4 roky kotníky, všichni se rozhadaji, nepohneme se z místa.
No jo tvuj guru pitomio kterej porcoval prase už pred volbama a třásl se na funkci sefa snemovny je v hajzlu, že?Mart_68 píše: ↑12. 10. 2021, 8:21tak mě pouc jaký má smysl volit modré straky generátory kmotrů, nebo jinak : co tím získás, když vyhanis čerta ďáblem?Mart76 píše: ↑12. 10. 2021, 6:57Je zcela pochopitelné, že jsi to nepochopil.Mart_68 píše: ↑12. 10. 2021, 6:00 hlavně jsem nepochopil voliče slepence Spolu..Kalousek a ODS Babiše stvořili, takže nyní jim to voliči hodili aby ho jako odstranili ??? Kdyby to naházeli pouze PiratStanu. tak to má ještě ltrochu logiku ti se ještě nestačili vybarvit Co bude následovat? Babiš jim bude okopavat 4 roky kotníky, všichni se rozhadaji, nepohneme se z místa.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Např. kmotřík z Prostějova už přeprchnul od socanů dávno k Babišovi a jak byl po osm let čiperný (včetně svojich kámošů, bývalých socanů) a zaučil i syna. A není sám, kdo se přlepili k Babišovi. Pořád věříte, že ODS stvořila Babiše? No, možná že jo. Protože se od něj nenechala zkorumpovat, na rozdíl od socanů. Za Zemana zbohatnul nejvíce a posílal přes daňové ráje příspěvky ČSSD. Pak došel k závěru, že už dával dlouho a je načase aby taky bral. Tak šel do politiky. Tak kdo jej vlastně stvořil?
Já když vidím v bedně, jak rozdávaj široký úsměvy na všechny strany a jak jim zářej oči, jak se zase začnou pakovat (myslím spolukoalici), tak je mi naprosto jasné, že najedou do starých kmotrovských kolejí. Možná zlepšej efektivitu tunelování alá Babiš.
Mart_68: Babiš jim okopávat kotníky nebude, oni si je okopou sami. Ale jestli se mezi nima najde někdo chytrej, tak Babišovi slíbí něco malého, a jelikož je Babiš hokynář, tak jim to sežere a půjde jim na ruku.
No do detailů nevidíme a ani vidět nebudem ,každopádně řádění kmotrů všech stran je po 30 letech víc než zřejmé ,důležité bude jestli se s nima vypořádá nová vláda ,aby jsme za 4 roky nevzpomínali na Babiše jako na nejčestnějšího premiéra nejčestnějšího hnutíJosef píše: ↑12. 10. 2021, 9:46Např. kmotřík z Prostějova už přeprchnul od socanů dávno k Babišovi a jak byl po osm let čiperný (včetně svojich kámošů, bývalých socanů) a zaučil i syna. A není sám, kdo se přlepili k Babišovi. Pořád věříte, že ODS stvořila Babiše? No, možná že jo. Protože se od něj nenechala zkorumpovat, na rozdíl od socanů. Za Zemana zbohatnul nejvíce a posílal přes daňové ráje příspěvky ČSSD. Pak došel k závěru, že už dával dlouho a je načase aby taky bral. Tak šel do politiky. Tak kdo jej vlastně stvořil?

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;